Şimdi Ara

Pioneer Ses Sistemleri ile İlgili Herşey (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şunun çevirisini yapabilecek birileri çıksında bakalım neyin ne olduğu anlaşılsın, cantan üstatda pioneerin lx serisi iiyidir demiş,1018 ile 606 karşılaştırmasında onkyonun daha ii olduğunu vurguluyor gibi dur bakalım bu işin sonu nereye varcak şaşırdık kaldık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reference 757 -- 29 Temmuz 2008; 9:00:03 >
  • İngilizce yazıları Türkçe'ye çevirmek için, girdiğiniz sitelerdeki ingilizce yazıları kopyalayıp,www.hemencevir.com'daki boş alana kopyalıp çevir'i tıklarsanız, ingilizce yazıları hiç olmazsa %20 hatayla en azından anlaşılır bir şekilde çevirebilirsiniz.

Bilmeyen arkadaşlar için yazıyorum. Pratikte çok faydasını görürsünüz.
  • evet teknika ustadim yeriniz nerede acaba ?

quote:

Orjinalden alıntı: theraptorx

quote:

Orjinalden alıntı: teknika

E kardeş söyledik. Bayisiyiz diyoruz.

Teknika hocam, nerede bayisisiniz ? Firma ismi nedir ? Yazmak yasak değilse söylede öğrenelim

avs forumda Onkyodan vazgecen kullanıcıların agırlıklı yoneldıgı ıkı marka pioneer ve denon ve vazgecen kullanıcıların %90 nın vazgecme sebebı

onkyodan kaynaklandıgına farklı yontemlerle emın oldukları aynı konfıgurasyon ve baska avrlerle yasanmayan "buzzıng-hummıng" sorunu..

buzzıng-hummıng: sıstemden kanal ve kaynak gecıslerınde gelen ses, sıstem ılk acıldıgında gelen bos durumundakı ses.. "hımlama" dıcem komık olacak

Ps3 kullanıcıları bu dertten cok muzdarıp.. Ancak cok rahatlar sorun yasayan marka model bagımsız sanırım ılk ay ıcınde ıstemıyorum deyıp anında degıstırebılıyor..

dusunsenıze bız burda gıdıp avr alıcaz dınlıycez begenmıycez ben bunu ıstemıyorum dıyıp gerı verıp baska bısey alıcaz hem de bı aylık surecte.. Saka gıbı

okumam bıtnce bunları detaylandırıcam ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mimaron -- 29 Temmuz 2008; 11:01:41 >

• Eğer ses kalitesinden değilde bu hımlama sesinden dolayı vazgeçiyorlarsa, ses kalitesi olarak çok fazla fark yokturmu demek oluyor bu

Eğer ses kalitesinden değilde bu hımlama sesinden dolayı vazgeçiyorlarsa, ses kalitesi olarak çok fazla fark yokturmu demek oluyor bu

denonun ses kalıtesının acık ara daha ıyı oldugunu soyleyen kullanıcı sayısı oldukca fazla.. denonun daha guclu hop setlerını cok daha ıyı ıdare edebıldıgı en cok vurgulanan konu..

4ohm luk speakerları dahı rahatca surebılıyorlarmıs.. Bu konu cok konusulmus hepsıyle surulur demıs bır cok kullanıcı ancak 606da sorun yasayan denona yonelen bır kullanıcı

sıstemınden su an memnun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mimaron -- 29 Temmuz 2008; 11:06:15 >

• Denon 1909 ile Pioneer 1018AH'yi karşılaştırısak, hangisi baskın gelir dersiniz ?
  • şu anda nette geçirecek zamanım olsa görüşlerimi sunmaya çalışırdım yettiği kadar. akabinde ben onkyo yu fazla sevmem aklınızda olsun.aman ha.üst modellerini severim onun dışında sevmem.tek sevdiğim tarafı klasik analog beslemeyi adam gibi yapması.onun dışında iyi bulmakla birlikte ham gelir bana onkyo. sony ham ürünlerinin daha kaliteli hali gibidir onkyo. fakat bu bir genelleme değildir. lütfen iyi okuyun bütün markaları severim ama her markanın sevmediğim tarafları vardır.sevmediğim taraf kadar sevdiğim, beğendiğim ürünleri çıkar.çok şükür bugune kadar çuvalladığım herhangi bir şey çıkmadı.

denon un eski giriş seviyesi olsa idi açık ara pioneer 1015 serisi iyidir derdim.fakat 1909 değişmiş ve gelişmiş. ikisininde iyi olduğunu söylemek durumundayım.

bu arada onkyo 605 ile 1018AH arasında fazla kararsız kalmayın denk modeller. 1018AH ın güncel fiyatı nedir onuda bir öğrenelim.

• quote:

Denon 1909 ile Pioneer 1018AH'yi karşılaştırısak, hangisi baskın gelir dersiniz ?

valla okuduklarım kadarıyla ben su an bu ıkı model arasında denona daha yakınım ama aramızda €'lar sebebıyle duygusal bı sogukluk var..

Creaupure, Denon 1909 ve Pioneer 1018'in fiyatlarının yaklaşık aynı olacağını düşünüyorum

Fıyatlarını az sona bakıp ne t larak soyleyebılırım ancak orda soyle bı kural var benım okuduklarımdan anladıgım..

urun fıyatlarını uretıcı fırma belırlıyor atıyorum 650$ diyor sonra ıse satıcıların bellı bı mıktar ındırım yapıp aralarında fıyatı sabıtlıyor

ama esas tercıh kımın elınde hangı satıcının ındırım kuponu olduguna gore degısıyor (best buy, cırcut city vs)

bundan sonra dagıtılan ındırım kuponları devreye gırıyor kuponu kapan magzada solugu alıyor..

Bı de cok ılgınc, urunlerın garantısı en azından pioneer ıcın eger pioneerdan alırsan var.. satıcıların(best buy, cırcut city vs) sanırım bellı bı sure ıade garantılerı var..

Sımdılık kafamda bole bı sıstem canlandı...

denon:$599

pio :$565

bızdepıyasaya gırıslerı pio 1500-1700 denon da 1800-2000 aralıgında olur dıye dusunuyorum..

fıyat farkını anlatmak ıcın su an denon 3808--->1880€ istanbulda (bugun fıyat aldım) us fıyatı 1400$

sız dusunun yenı gelecek olanların fıyatlarnı artık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mimaron -- 30 Temmuz 2008; 0:15:46 >

• İşin garibi, yeni teknoloji ülkemize hem geç geliyor, hemde pahalı geliyor. Bu yüzden Sony'i seviyorum

Sony'de geç geliyor ama! Nerde 3400 5400'lü seri? Hani var mı Türkiye'de.

Hocam, söylediğin seri daha Dünya'da çıkmadı ki

quote:

quote:

Sony'de geç geliyor ama! Nerde 3400 5400'lü seri? Hani var mı Türkiye'de.

Hocam, söylediğin seri daha Dünya'da çıkmadı ki

• bu arada vsx-915 vitrinde vardı başka bir yerde 575 ytl pesin ama kıllandım çok ucuz geldi almadım.

Orjinalden alıntı: nickelx

bu arada vsx-915 vitrinde vardı başka bir yerde 575 ytl pesin ama kıllandım çok ucuz geldi almadım.

Eğer sıfır ise süper fiyatmış.Alsaydın keşke
  • teknika üstadın dediğine göre pioneer 1018ah 1500-1800 ytl arası fiyatlarda olacakmış.şimdi benim almanyadan getirme ihtimali için almanya fiyatları pioneer için 500 euro civarı düşünüyoruz, onkyo 606 ise 400 euro gibi bir fiyatlarda geziniyor cantan üstad bu durmda hangi modele yönelmemiz daha doğru bir seçim olur.üstadların fikirlerini alıp en son bir degerlendirme yapıcaz bakalım şimdilik pioneer 1-0 önde götürüyor
    quote:

Orjinalden alıntı: the_cantan

şu anda nette geçirecek zamanım olsa görüşlerimi sunmaya çalışırdım yettiği kadar. akabinde ben onkyo yu fazla sevmem aklınızda olsun.aman ha.üst modellerini severim onun dışında sevmem.tek sevdiğim tarafı klasik analog beslemeyi adam gibi yapması.onun dışında iyi bulmakla birlikte ham gelir bana onkyo. sony ham ürünlerinin daha kaliteli hali gibidir onkyo. fakat bu bir genelleme değildir. lütfen iyi okuyun bütün markaları severim ama her markanın sevmediğim tarafları vardır.sevmediğim taraf kadar sevdiğim, beğendiğim ürünleri çıkar.çok şükür bugune kadar çuvalladığım herhangi bir şey çıkmadı.

denon un eski giriş seviyesi olsa idi açık ara pioneer 1015 serisi iyidir derdim.fakat 1909 değişmiş ve gelişmiş. ikisininde iyi olduğunu söylemek durumundayım.

bu arada onkyo 605 ile 1018AH arasında fazla kararsız kalmayın denk modeller. 1018AH ın güncel fiyatı nedir onuda bir öğrenelim.

• Açıkcası 1018AH için 1500-1800 YTL fazla gibi .Onkyo 606 serisi ne Teknika nede The_Cantan ustalar tarafından beğenilmiyor. Bu durumda şöyle 1000-1500 YTL arası sağlam bir sistem yokmudur , özellikle sinema için

bol bolda hedmi cıkısı olması 1080p ye goruntuyu getırebılmesı baska artılar ama ..

bazı kullanıcıların yamaha ve sony ıcın ızledıkten sona bı saat kendıme gelemıyorum yorumlarını da okumustum bu konuya acıklık getırebılecek olan var mı ?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.