OK şimdi fiyatı gördüm, 428 stoklara girdiği zaman haber verirsen sevinirim, bana alet ay sonunda lazım (duvara tv ünitesi yapılıyor mobilyacı ay sonunda teslim edecek)
Bugün galleria'daki enplus ve adını hatırlayamadğım bir diğer bayii de KURO'ları sordum ancak henüz ellerine gelmemiş. enplustaki elemanla biraz sohbet etme şansım oldu ancak bildikleri değil bırakın buradaki ustaları benimkinin bile yarısı kadardı Kısacası KURO'ları göremeden döndük ancak az önce tv'de reklamını görünce çocuklar gibi sevindim Dünya gözüyle 72 ekran CRT içinde de olsa KURO görebildik Sadays dostum sana pm attım cevaplarsan çok sevinirim.
Peşin fiyatlar için birşey diyemeyeceğim ama taksitte vade farkı koyulması fiyatı normal seviyelere çekmiş gibi. Çünkü 4.500 YTL'ye satılan 4280XA'yı Vatan'dan %8 CF indirimi ile 4.140 YTL/12'ye almak mümkün. Tabii stoklarına girince
Ama hiçbir satıcıya, kimsenin niye az indirim yaptın deme hakkı yok. Tabi 12 ay vadeli 4.000 YTL'ye falan verse idi çok sevindirici olurdu, 650 YTL fark ile 4280'i, PV70'e rahatlıkla tercih ederim doğrusu. Bir süre daha bekleyelim bakalım.
sadays arkadaşa uğraşıları için teşekkür ederiz. Peşin alma durumu olan arkadaşlar için güzel bir fırsat
quote:
Orjinalden alıntı: HUSAMET
OK:) Fiyat bekliyorum !
mesaj bana mı anlamadım ne fiyatı?
quote:
OK şimdi fiyatı gördüm, 428 stoklara girdiği zaman haber verirsen sevinirim, bana alet ay sonunda lazım (duvara tv ünitesi yapılıyor mobilyacı ay sonunda teslim edecek)
kendin sorarsın artık pm attım
OK Teşekkür ederim..
quote:
Orjinalden alıntı: sadays
quote:
kendin sorarsın artık pm attım
Evet arkadaşlar, ilk 8G kullanıcı kaydımızı yapmış bulunuyorum. Hayırlı uğurlu olsun. :)
10. kişiye Digicom bedava 508 verecekmiş !
quote:
Orjinalden alıntı: 69deccal
arkadaşlar 4280 eve kuruldu... satın aldığım yerde satılan ilk 8G imiş... Yanında çok kalamadığım için şu anda bir yorum yapamıyorum, akşam eve dönünce kurcalayacağız artık. sadays'ın verdiği fiyatlardan 4280 için olan Ankara'da da geçerli, diğerlerini bilemiyorum. Birkaç arkadaş koordinatları aldılar, onlar da sonucu bildirirler herhalde...
hayırlı olsun gözlemlerini ve mümkünse kuronun resimlerini bekliyoruz
Panik yapmayın ve acele etmeyin,daha mal çıktı/çıkamadı
Demiyorum!!!
Hemen kapın malları,nasılsa Digicom fiyat vede miyat indirmez!1 sene aynı paraya satar herifler bunları(zam yaparlarsada hiç şaşırmam)
Gelelim işin DBank ayağına orada alemler ne seviyede acep? İst.Blş.sanırım bu markayı satamıyor!
Sonuç;4000 YTL si(4 serisi için tabiki) olan ve özellikle Plasma alacaklar gidip alsınlar ve ne Panny nede Sammy zaten Pio ya rakip olamaz.
5 serisi ise pahalı(hala) ayrıca bunda Green renk hatalı:bilginize(ama göz bunu nasıl görür bilemem,teknik incelemede(test te Green rengin yanlış üretiliyor olduğu bildirildi!!)
KURO larda Plasma da(bugün için)gelinen en son nokta burasıdır,ama tabiki son durak değil! Herifler son durağa gelseler,dükkanı kapatıp gitmeleri lazım
4 serisinin doğrusu çıkış fiyatını bugünün Türkiyesinde malları değerlendirdiğim zaman normal bulduğumu söylemek isterim. Ama benim alma durumum Mayıs-Haziran olarak devam ediyor (Sharp lar hala istediğim alınabilir fiyata inmezse,Pio yu alacağım)
Selam
quote:
Orjinalden alıntı: civcivx
Peşin fiyatlar için birşey diyemeyeceğim ama taksitte vade farkı koyulması fiyatı normal seviyelere çekmiş gibi. Çünkü 4.500 YTL'ye satılan 4280XA'yı Vatan'dan %8 CF indirimi ile 4.140 YTL/12'ye almak mümkün. Tabii stoklarına girince
Ama hiçbir satıcıya, kimsenin niye az indirim yaptın deme hakkı yok. Tabi 12 ay vadeli 4.000 YTL'ye falan verse idi çok sevindirici olurdu, 650 YTL fark ile 4280'i, PV70'e rahatlıkla tercih ederim doğrusu. Bir süre daha bekleyelim bakalım.
sadays arkadaşa uğraşıları için teşekkür ederiz. Peşin alma durumu olan arkadaşlar için güzel bir fırsat
Vatan'ın fiyatları, normalin üstünde oluyor sanırım. Ama umarım dediğin gibi olur.
bunlar peşin fiyatlar üstüne hsbc 12 taksit %6 en uzun vade bu kartta diğerlerinin düşük bonus 8 world ve maximum 6 taksit %6 ile
50" lerde panel hariç hiçbir şey çıkmıyormuş ne hoparlör ne ayak ne askı aparatı haberiniz olsun
4280 ve 428 masaüstü aparatı ile çıkıyormuş
428xd de stok sorunu var 1 hafta sürecekmiş ama diğerleri yarın ya da cumartesi elinizde
almayı düşünen arkadaşlar bana pm atsın
lütfen ve lütfen istirham ediyorum özelden mesaj yazdığım arkadaşlar bayii arkadaşın deşifre olmaması açısından ortalık yerde isim ve telefon yazmayalım özellikle diğer satıcı olup ta foruma yazanlara karşı
quote:
Orjinalden alıntı: albani
Panik yapmayın ve acele etmeyin,daha mal çıktı/çıkamadı
Demiyorum!!!
Hemen kapın malları,nasılsa Digicom fiyat vede miyat indirmez!1 sene aynı paraya satar herifler bunları(zam yaparlarsada hiç şaşırmam)
Gelelim işin DBank ayağına orada alemler ne seviyede acep? İst.Blş.sanırım bu markayı satamıyor!
Sonuç;4000 YTL si(4 serisi için tabiki) olan ve özellikle Plasma alacaklar gidip alsınlar ve ne Panny nede Sammy zaten Pio ya rakip olamaz.
5 serisi ise pahalı(hala) ayrıca bunda Green renk hatalı:bilginize(ama göz bunu nasıl görür bilemem,teknik incelemede(test te Green rengin yanlış üretiliyor olduğu bildirildi!!)
KURO larda Plasma da(bugün için)gelinen en son nokta burasıdır,ama tabiki son durak değil! Herifler son durağa gelseler,dükkanı kapatıp gitmeleri lazım
4 serisinin doğrusu çıkış fiyatını bugünün Türkiyesinde malları değerlendirdiğim zaman normal bulduğumu söylemek isterim. Ama benim alma durumum Mayıs-Haziran olarak devam ediyor (Sharp lar hala istediğim alınabilir fiyata inmezse,Pio yu alacağım)
Selam
Arnavut abi, orucu bozmuşsun ve iyi etmişsin. Hoşgeldin.
De bu 4 serisi 5 serisi ne ola ki?..:)
quote:
Orjinalden alıntı: albani
(Sharp lar hala istediğim alınabilir fiyata inmezse,Pio yu alacağım)
Selam
şarp nerden çıktı albani üstad
quote:
Orjinalden alıntı: albani 5 serisi ise pahalı(hala) ayrıca bunda Green renk hatalı:bilginize(ama göz bunu nasıl görür bilemem,teknik incelemede(test te Green rengin yanlış üretiliyor olduğu bildirildi!!)
Tam 508xd niyetine girmişken,bu hatalı renk problemi ne ola ki? Gene bir soru işareti mi olacak hep? Anlamadım,508'lerde yeşil renk diye başka bir renk mi çıkıyor şimdi?
quote:
Orjinalden alıntı: 69deccal
arkadaşlar 4280 eve kuruldu... satın aldığım yerde satılan ilk 8G imiş... Yanında çok kalamadığım için şu anda bir yorum yapamıyorum, akşam eve dönünce kurcalayacağız artık. sadays'ın verdiği fiyatlardan 4280 için olan Ankara'da da geçerli, diğerlerini bilemiyorum. Birkaç arkadaş koordinatları aldılar, onlar da sonucu bildirirler herhalde...
üstadım hayırlı olsun güzel günlerde kullanın
ilk Kuro Sahibi forumdaşımız.
quote:
Orjinalden alıntı: kmrlm
herkese selamm
bence gerçekten istediği bir şey varsa onu düşün ve onu almak için mücadele et ne kadar çok seçenek sonrası için o kadar çok keşke doğurabilir. şahsen aklımda bu topiği okumaya başladığımdan bu yana özellikle 8G lerin çıkmasınıda göz önünde bulundururak 508XD de çoktan karar kıldım bü yüzden ne başka bir markaya ne de başka bir boyuta alıcı gözüyle bakmadım sadece bilgi amaçlı bakındım...
ve kısmetse ayın 5 ne kadar 508XD KARALEYLAMA sahip olucam. sizlerde karar verin boyutna ( tabiki ekonomik gücünüzüde göz önünde bulundurarak) ve son noktayı koyun.
hocam saygılar İstanbul için sana PM den fiyat veriyorum
Bana da PM den İst için 428 fiyatı verirmisin Turk Time Teşekkürler
6000ytl.ye 5080 alınabiliyor.. Gayet iyi fiyat en azından yeni gelen bir ürün için.. Bu fiyat 10 tasit fiyat olsa şimdi siparişi geçerdim.. Bu haliyle 10-15 gün düşünmek isterim.. Gerçekten çok iyi fiyat vermiş Sadays.ın arkadaşı.. Konya.da olmasam görüşmeye giderdim almak için..
Benim aklıma birşey takıldı; genelde tüm yerli ve yabancı yorumlarda 8. gen Pioneer'in kesinlikle ve bariz olarak en iyi HD Ready Plazma olduğu kabul ediliyor. Peki güvenilir olduğu düşünülen EISA 2007/2008 ödüllerinde en iyi HD Ready Plazma ödülü neden 428'e değilde , Panasonic 42PV70'e verildi ? fikri olan varmı ? PDP-LX508D en iyi Full HD Plazma ödülünü almış , ama 428 en iyi HD Ready ödülünü 42PV70'e kaptırmış... http://www.eisa-awards.eu/2007/view/video