Şimdi Ara

PIONEER Mİ YOKSA SONY Mİ DAHA İYİ .. PIONEER DEH 5050 USB-- SONY CDX GT660US USB...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
0
Favori
21.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İkisinden birini alacagım kararsız kaldım ikiside usb girişli işte özellikleri sizce HANGİSİ?
    ------------------------------------------------------------------------------
    SONY CDX GT660US MP3-USB ÖN YÜZÜNDE USB GİRİŞLİ
    Mecanismo DRIVE-S de CD, MP3, WMA, AAC y Atrac
    Nueva conexión frontal USB full-speed
    Potencia S-MOSFET 52W x 4
    Conversión D/A de 24 Bits
    Nuevo display fluorescente
    Iluminación conmutable verde/roja
    Función DSO2 y ecualización EQ-3 Stage2
    Nueva función de seguridad Black-out
    Frente abatible y desmontable
    Entrada posterior RCA Auxiliar-Lite
    Pre-salidas frontal, posterior y subwoofer

-------------------------------------------------------------------------
    ]PIONEER DEH5050
    2008 MODEL
    USB BELLEK GİRİŞLİ
    * Pure blue Segmented OEL (Organic EL) 2 Line Display
    * Direct AUX-in by mini jack (rear)
    * USB direct connection: USB 2.0 (full speed)
    * iPod direct connection with CD-IU50
    * Bluetooth adapter ready
    * Advanced Sound Retriever
    * EEQ
    3-band parametric equalizer
    * Rotary Commander
    * Direct Sub Drive
    * 3 RCA pre-outs (front + rear + subwoofer) (HI VOLT)

In the box;
    *WMA/MP3/ACC/CD Receiver
    *Detachable Face Case
    *English Operation/Installation Manual
    *Remote Control
    *Wiring Harness and screws

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eray29 -- 10 Mart 2008; 21:45:06 >

• Bu konuda bana acil yardım ederseniz sevinirim iki teyp arasında kararsız kaldım fiyat farkı az PIONEER DEH 5050MP MP3 285 ytl, SONY CDX GT660US MP3-USB 240 ytl ne dersiniz ... hoparlör olarakta PIONEER TS-G1641R veya PIONEER 6982S 440W yorumlarınızı yani yardımlarınızı bekliyorum...
  • Deh 5050 mp'yi test etmiştim gerçekten güzel cihaz.Şarkı geçişleri ve usb'den okuma hızı yüksek ayrıca ses çıkışıda güzel.Pioneer alınabilir ayrıca pioneer hoparlör ile sony'den daha performanslı çalar.

PIONEER TS-G1641R 30 watt rms veriyor
    PIONEER 6982S'nin rms değerini bilmiyorum ama oval olduğu için hem daha çaplı hemde daha iyi ses verir.Eğer yeriniz varsa bu oval hoparlörü tercih edin,yoksa kapılar için olan modeli tercih edin.
  • Arkadaşım bence pioneer 5050 ve hoparlör olarakta tsa 6992s al.Toplam fiyatıda 400 ytl civarıdır.
  • ben olsam tabiki pioneer derim
    sony hakkında da ,o cihazı kullanmadım bi yorum yapmak istemem ama sony nin başka bi modeli 1 yılda tuşların yazıları ve boyaları silindi haşat bi görünüm içerisinde arkadaşımın arabasında
    Ya illaki pioneer al derim
  • 6982 yi sony den daha iyi çalicaği kesin ancak o daha cok anfi kullanim için bir hoparlör ileride anfi alirsan daha güzzel ses alirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokhan2

6982 yi sony den daha iyi çalicaği kesin ancak o daha cok anfi kullanim için bir hoparlör ileride anfi alirsan daha güzzel ses alirsin.

Nasıl yani 6982 sony'den daha iyi çalarmı diyorsun?Yani kendi markası olan aynı klasmandaki pioneer ile değilde sony ile öylemi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar sonu 50 ile biten pıoneer modellerinin çin malı oldugunu okudum doğrumu.. Bu modeller ilerde sorun çıkartırmı...... Bu modelleri kullanan arkadaşlardan yorum bekliyorum ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eray29 -- 11 Mart 2008; 21:27:36 >

• quote:

Orjinalden alıntı: eray29

Arkadaşlar sonu 50 ile biten pıoneer modellerinin çin malı oldugunu okudum doğrumu.. Bu modeller ilerde sorun çıkartırmı...... Bu modelleri kullanan arkadaşlardan yorum bekliyorum ...

Sonuçta ikiside Pioneer'in fabrikasında üretiliyor.Eğer ürün orjinal ise sorun olmaz.Ama sonu 50 ile biten modellerde Rds sorunu vardı diye hatırlıyordum.Ama bence güzel bir cihaz 5050 modeli

• arkadaslar pioneer 7050 ne zaman türkiye ye giriş yapıcak? haberi olan varmı...5050 geldi çünkü
  • Bu 7050 modelini araştırdım bulamadım beklemeye değermi
    quote:

Orjinalden alıntı: emre_sezgin

arkadaslar pioneer 7050 ne zaman türkiye ye giriş yapıcak? haberi olan varmı...5050 geldi çünkü
  • quote:

Bu 7050 modelini araştırdım bulamadım beklemeye değermi
    quote:

arkadaslar pioneer 7050 ne zaman türkiye ye giriş yapıcak? haberi olan varmı...5050 geldi çünkü

arkadasım 7050 pioneer 7950 nin 2008 modeli..pioneerin resmin sitesinden baq görürsün süper bir alet.. bu arada 6050 gelmiş bugün tesisatcımın vitrininde gördüm

• Neyse ben su modellerden birine karar verip alayım herkes pıoneer diyor zaten.... hoparlör ne almalı anfi yok pıoneere yakışır ne alınabilir.
    quote:

quote:

quote:

arkadasım 7050 pioneer 7950 nin 2008 modeli..pioneerin resmin sitesinden baq görürsün süper bir alet.. bu arada 6050 gelmiş bugün tesisatcımın vitrininde gördüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eray29 -- 12 Mart 2008; 19:10:26 >

• Sadece sonu 50'li olanlar değil,00 olanlar da Çin malı olabilir,benim kapı gibi garantili 6911 hoparlörlerim Çin üretimli mesela,teyp de 2900 ama üretim yerine bakmadım,o da Çin olabilir.Yani bunu bu kadar kafanıza takmayın,adam tabii ki işgücü maliyeti düşük olan yerde üretim yapıyor.Sonuçta mal Pioneer'ın kendi malı.

Pioneer genel olarak Sony'den daha iyidir.Sony teyp hiç denemedim ama genelde Pioneer'ın daha iyi olduğu söyleniyor.Yalnız hoparlörde ise kesinlikle Pioneer daha iyi,aynı ebat ve güçteki bir Sony'den daha güzel ses çıkarıyorlar.6982 bu bağlamda iyidir.Aslında ampliyle kullanıma daha uygun ama teyp çıkışı ile de iyi ses çıkarır.
  • ben 660us kullanıyorum.Usb paneli önde olduğu için kullanımı daha kolay.sony nin usb okuma hızı çok iyi.Çift aydınlatma var.4 rca çıkışı,2 ses girişi var.
    Ama bana kalırsa pioneerin görünümü daha güzel.
  • arkadaşlar bu pioneer 5050 nin ön yüzünde usb çıkışı yokmu ? resimlerde goremedim ???
  • quote:

quote:

quote:

7050 modeli beklerseniz baya uzun süre beklersiniz çünkü yok http://www.pioneer-latin.com/categories.php?id=24&sub=33

• 5050ub nin önden degil arkadan usb yuvası
  • quote:

Orjinalden alıntı: kocaman86

5050ub nin önden degil arkadan usb yuvası

o zaman cok kullanıssız deilmi komple kasayımı sokucez yani usb takmak icin ?
  • Ön panelde usb girişi yok ama arkadan ön tarafa uzatma kablosu var istersen torpidoya usb belleğini koyabilirsin
    quote:

Orjinalden alıntı: jaydee

quote:

Orjinalden alıntı: kocaman86

5050ub nin önden degil arkadan usb yuvası

o zaman cok kullanıssız deilmi komple kasayımı sokucez yani usb takmak icin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eray29 -- 12 Mart 2008; 23:23:09 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.