Şimdi Ara

PIONEER HTP-071 3D 5.1 amfi + hoparlör seti 999 TL yerine 699 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.102
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hoparlörleri ile birlikte 699 TL bence çok iyi fırsat.
    Benim gibi ses kaliteli olsun ama ben bu işte uzmanlaşmak istemiyorum diyenlere yeterde artar bir ürün

Öğlen mağazada gördüm orada 749 TL ama internet mağazasında 699 TL

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/PIONEER-HTP-071-3D-5.1-Kanal-AV-Receiver-Ses-Sistemi%2C103452%2C502974%2C1252035.html?langId=-14&etcc_med=deneme&utm_medium=free&utm_source=donanimhaber&utm_campaign=free&etcc_par=Price+forum&etcc_cmp=product&etcc_ori=****.com&et_lid=99&et_cid=99&v=0.73.5

Uzman arkadaşlar yorumlarını esirgemesin lütfen ama nolur hoparlörler dahil 699 TL'den bahsediyoruz, gidip hoparlörleri ile 1500-3500 TL'lik aletlerle karşılaştırıp moral bozmayın.
    Cehalet mutluluktur

piyasa fiyatı için akakce'ye baktım.

• Haftasonu indirimlerini takip edin, ben 599 a aldım (Antalya), Ankara'da 499'a alan oldu.
    3-4 ay takip ettim, 760'a da çıktı, 560'a da indi, ben 599 ken denk getirebildim. Mağazaya özel indirimler oluyor.
    Ama yok ben bekeleyemem diyorsanız 699'da olabilir.

Giriş seviyesi bir set. Hoparlörleri çok matah değil ama iş görüyor, heleki apartmanda iseniz bence yeterli. İleride değiştirebilirsiniz hoparlörleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HobaReeeY

Haftasonu indirimlerini takip edin, ben 599 a aldım (Antalya), Ankara'da 499'a alan oldu.
    3-4 ay takip ettim, 760'a da çıktı, 560'a da indi, ben 599 ken denk getirebildim. Mağazaya özel indirimler oluyor.
    Ama yok ben bekeleyemem diyorsanız 699'da olabilir.

Giriş seviyesi bir set. Hoparlörleri çok matah değil ama iş görüyor, heleki apartmanda iseniz bence yeterli. İleride değiştirebilirsiniz hoparlörleri.

Güle güle kullanın. Bende gördüm güzel bir Set gibi ama elimde logitech z 5500 var. Bir türlü kıyamıyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yellowcatz

Hoparlörleri ile birlikte 699 TL bence çok iyi fırsat.
    Benim gibi ses kaliteli olsun ama ben bu işte uzmanlaşmak istemiyorum diyenlere yeterde artar bir ürün

Öğlen mağazada gördüm orada 749 TL ama internet mağazasında 699 TL

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/PIONEER-HTP-071-3D-5.1-Kanal-AV-Receiver-Ses-Sistemi%2C103452%2C502974%2C1252035.html?langId=-14&etcc_med=deneme&utm_medium=free&utm_source=donanimhaber&utm_campaign=free&etcc_par=Price+forum&etcc_cmp=product&etcc_ori=****.com&et_lid=99&et_cid=99&v=0.73.5

Uzman arkadaşlar yorumlarını esirgemesin lütfen ama nolur hoparlörler dahil 699 TL'den bahsediyoruz, gidip hoparlörleri ile 1500-3500 TL'lik aletlerle karşılaştırıp moral bozmayın.
    Cehalet mutluluktur

piyasa fiyatı için akakce'ye baktım.

bende 699 a almıştım. adanada 599 a gördüm. içimi bir garip huzur kapladı. işimi görüyor.

• Özetle, içindeki AVR iş yapabilir, hoparlörler ve sub yaramaz, ilerde başka hoparlörlerle sürülebilir.
  • İleride iyi kabin alıp set devam ettirilebilir, ben 599a izmirde bulursam alacağım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok iyi fiyat. daha sonra çok daha iyi bir hoparlör seti ile kalite daha da arttırılır, settekiler idarelik götürür. bu giriş seviyesi avrler zaten 500lira civarından başlıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.