Şimdi Ara

Pioneer GM-D 8604 vs JBL GTO-1004 E ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle selamün aleyküm arkadaşlar kendimce giriş seviyesinde bi ses sistemi oluşturdum.Bu sisteme göre 4 kanal bi stereo amfiye ihtiyacım var.

Ana Ünite:Pioneer DEH-1800 Oto Radyo Teyp CD & USB Çalar

Compenant:İnfinity Ref-6500CX 16 cm Mid Bass Takımı

Coax:Pioneer TS-6965V2 6’ x 9’ inç 400 Watt 3 Yollu Hoparlör

Woofer:Pioneer TS-W310D4 30 cm 1400 Watt 400 Rms Çift Bobinli Subwoofer

Almayı düşündüğüm amfiler

1-Pioneer GM-D 8604 4 Kanallı 1200 Watt Oto Amfi
    http://www.atakantuning.com/Pioneer-GM-D-8604-4-Kanalli-1200-Watt-Oto-Amfi,PR-571.html

2-JBL GTO-1004 E 4 Kanal Amplifikatör
    http://www.sanalpazar.com/jbl-gto-1004-4-kanal-efsane-amplifikator/i-45883789

Bu 2 amfi arasında tercih yapmam gerekirse tercihimi hangisinden yana kullanmalıyım.Yardımlarınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkür ederim.

• Kesinlikle jbl doğru seçim olur usta son kararimdir...benca fazla zaman kaybetme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hidden_09 kullanıcısına yanıt
    Peki ustam mono amfi alana kadar bu amfinin 2 kanalını köprülesem suba bağlasam diğer 2 kanalınada comp ve coax lara bağlasam beni idare eder mi?

• Elinde kaç tane komp ve koax var ustam...birde sub için mono anfi şarttır eğer subdan ses almak istiyorsan ciddi anlamda stereo anfilere sub baglanmaz (bizim insanımız halada bunu öğrenemedi).bağlayacağını sub bobinleri kaç ohm....

• Bir takım comp. ve bir takım coax. mevcut şu an mono amfi alcak gücüm olmadığı için bi süre stereo amfiyle idare etmek zorundayım bass çift bobin 4+4 ohm 400 rms

• Bass çift bobin ise basi kabinden sok bak 2 kırmızı 2 siyah girişi vardır basın bi çıkışın kırmızısı ile diğerinin siyahi birbirine baglimi bi bak...diğer kalan kırmızı ve siyah kabin jakinami gidiyor kontrol et... sonra bağla basini anfinin köprü moduna gir anladın mi kardeşim senin işini görür...

• Subwoofer d4 yani çift bobin. Onu jbl ile çaldıramazsın, amfi keser. İnternetten öğrendiğime göre pioneer köprüde 2Ohm oluyor gözüküyor. Pioneer diyorum o yüzden..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pioneer SC LX 86 9.2 Sinema Amfi
    2 yıl önce açıldı
    dali ikon 2 mk2 vs b&w 685 s2
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aralarında seri baglasin birşey olmaz ama paralelde asla olmaz zaten...ben arkadaşa seri baglamasini anlattım zaten tabi yapar yapmaz kendi bilir

• Ohm değeri düştükçe risk artar ama ohm değeri yükseldikçe riskler azalır ve cihazların ömrü uzun olur yani kısacası...ama paran varsa kendine birde mono anfi al tam olsun uğraşma stereo anfiye bass baglicam die

• Size laf atmadım hocam yanlış anlaşılmasın. Mono amfi konusunda da aynı fikirdeyim..

• Arkadaşlar yorumlarınızı okuyorum çok teşekkür ederim size ilgilendiğiniz için anlamıyorum bu işlerden çok fazla yanlış bişey almaktan korkuyorum yazık günah verilen paraya emeğe izmirde ikamet ediyorum ben bi cihazcıya gittim çalıştığım yerin yakınlarında bana bi amfi önerdi kendi bayiliğini almış herhalde markanın 5 kanal bi amfi

Massive D5200.5 7800 watt

100 watt x 4 kanal @ 4 ohm rms çıkışı
    150 watt x 4 kanal @ 2 ohm rms çıkışı
    300 watt x 2 kanal @ 4 ohm köprülü çkş

Sub çıkışı

800 watt @ 2 ohm rms çıkışı
    500 watt @ 4 ohm rms çıkışı

Massive nin demo aracında dinletti bana amfiyi 2 tane çift bobin 30 cm sub ve 10-16 cm olmak üzere comp. Lar bağlıydı ses oldukça hoşuma gitti.amfinin teknik değerlerini sana gerçekten verdiğini cihazla test edip ispatlayabilirim dedi.ne dersiniz bu amfi için hem benim teyp tek rca çıkışlı amfi güzelse iyi olur benim içinde .

• Massive iyidir ama 5 kanlli bi anfiye göre bass çıkışı değerleri ucmus ben inanmadım pek...

• o sub çıkışı neymiş öyle yahu :) çok çok daha iyi markalarda yok o güç (en azından beş kanallı cihazlarda)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.