Şimdi Ara

Pioneer Deh-P7950UB Hakkında Bilmediklerimiz_???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
10.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm ustalar... bayağı uzun süren araştırmalarım sonucu, sony cdx-414u, sony cdx-gt616u ve pioneer deh-p7950ub arasında bi cihazı tercih edeyim dedim. ve en iyisinin pioneer olduğuna kanaat getirdim. birisi ile tanıştım, pioneerin spotunu 430 ytl.ye bulabileceğini söyledi. ama aklımda bi kaç soru var. bilenler yardımcı olursa sevinirim...

*bu modelde pioneerin direksiyon kumandasının çalışıp çalışmadığını bilen varmı_? (fiyatını bilen varmı_?)
    *bu modelde hdd bağlanıyormuş. bağlayan varmı_? acaba teyip hdd de marka tercih ediyormu_? yoksa ekonomik olsun no name olsun (icabında) olurmu_?
    *hdd yi bağladık diyelim... hdd den çalarken random (rastgele şarkı) dinleme imkanımız varmı_?
    *tekrar hdd ile soru; açtık (120gb) hdd de 20 bin şarkıdan 10 bin küsürlerde bi şarkı dinlerken gideceğimiz yere geldik. hdd yi sökmeden sadece teybin kafasını söktük gittik... işi hallettik geri geldik, teybi taktık oda ne_! 1 nci şarkıdanmı başlıyoruz_? yoksa 10 bin küsürlerde bi şarkıdan devammı ediyoruz_? (uçuk bişii olacak biliyorum ama, hem teyibi hem hdd yi söksekte gitsek çalınma riskine karşılık... illaki baştan başlar, ama napim japonların aklına aklım ermiyoki dedim belki yapmışlardır... )
    *flash diskte kaç gb ye kadar destekler_?
    *yukarıdaki hdd için olan random ve sökme takmada kaldığı yerden başlama özelliği soruları flash disk içinde geçerli_? bunların cevapları_?
    *spotta olsa sonuçta belli donanımlarla gelecek bu alet. bana spot ürünün kutu içeriğini söyleyebilecek varmı_? neler beklemeliyim bu aletin kutudan_?
    *spotta menü dili nasıl_? türkçe diye bişii varmı_? tr de satılan garantililerde türkçe menü varmı_? eğerki tr dekilerde var ve spotta yok ise türkçe yüklenebilirmi_? firmware olayı_?

bu soruları bize soracağına satan kişiye sorsaydınya diyenlerde olacaktır. ama standart pazarlamacı mantığı... "ağzı ile kuş tutarmı_?" desem; "bir tek atmacayı oda çabuk manewra yaptığından" diyecektir.

vereceğiniz cevaplar benim gibi bu teyibi almak isteyen bir çok kişiye ışık tutacaktır. vereceğiniz bilgiler için şimdiden teşekkür ederim. saygılar.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Pioneer DEH-P7950UB'nin Az Bilinen Özellikleri

Pioneer DEH-P7950UB, müzik tutkunları arasında popüler bir otomobil ses sistemidir. Birçok özelliğiyle bilinmesine rağmen, keşfedilmeyi bekleyen daha az bilinen özellikleri de mevcuttur.

Ever Scroll Ne Demektir?

"Ever Scroll" özelliği, Pioneer'ın DEH-P7950UB'de bulunan benzersiz bir navigasyon yöntemidir. Bu özellik, listeler halinde sunulan menülerde veya albümleriniz arasındaki gezinmeyi kolaylaştırır. Tek bir düğmeye basarak, sonsuz bir döngü halinde liste öğeleri veya albümler arasında gezinebilirsiniz.

Pioneer Ever Scroll Ne Demektir?

Pioneer'ın Ever Scroll özelliği, esasen yukarıda açıklanan özellik ile aynıdır. DEH-P7950UB modelinde bu özellik, kullanıcı arayüzünde sorunsuz bir gezinme deneyimi sağlar.

Pioneer Scroll Nedir?

Pioneer Scroll, Ever Scroll özelliğinin bir başka adıdır. İki terim de aynı işlevi yerine getirir ve listelerde ve albümler arasında zahmetsizce gezinmenizi sağlar.

Format Read Pioneer Ne Demektir?

"Format Read" özelliği, DEH-P7950UB'nin CD veya USB sürücünüzdeki dosya sistemlerini okuma yeteneğini ifade eder. Bu özellik, MP3, WAV, WMA ve FLAC gibi çeşitli ses formatlarını destekler.

Pioneer 7950 Scroll Set

"Scroll Set" özelliği, Ever Scroll menüsünde gösterilen öğeleri özelleştirmenizi sağlar. Kullanıcılar, en sık kullanılan öğeleri Ever Scroll menüsünün en üstüne taşıyarak navigasyonu daha da kolaylaştırabilirler.

Ever Scroll Pioneer

Ever Scroll özelliği, Pioneer DEH-P7950UB'nin kullanıcı arayüzünde bulunan benzersiz bir gezinme yöntemidir. Bu özellik, kullanıcıların listeler veya albümler arasında zahmetsizce gezinmelerini sağlar.

Bu özellikler, Pioneer DEH-P7950UB'nin yeteneklerini artırarak müzik dinleme deneyiminizi geliştirir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bi arkadaş 7900 ün kullanım klavuzunu vermişti orda hdd ile ilgili bilgiler vardı senin sorularını yanıtlarmı onu bilemem tabiTürkçe dil olması imkansız mecbur ingilizce kullanıcan yüklenmez gibi geliyo ama yinede belli olmaz bu işler.7950 yi bende alıcam bayramdan sonra senden önce alırsan biçok sorunu ben cevaplarım
  • Bende 7950 alıcam..Bayramdan önce..Çok güzel alet..Ama senin dediğin özellikleri deneme fırsatım olmadı..Sorduğun soruları bende merak ediyorum aslında...Bu arada aletin usb çıkışını göremedim ben..kullanışsız değildir umarım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: urdan1907

Bende 7950 alıcam..Bayramdan önce..Çok güzel alet..Ama senin dediğin özellikleri deneme fırsatım olmadı..Sorduğun soruları bende merak ediyorum aslında...Bu arada aletin usb çıkışını göremedim ben..kullanışsız değildir umarım...

aletin usb çıkışı arkasında sony lerdeki gibi ön tarafta değil o yüzden görememişsindir
  • USB girişinin arkada olması garip değil mi biraz? Yani kullanım için pek pratik değil gibi.
  • Ewet pek pratik değil ama kaliteli bi ürün kardes o kadar çok soru sormussun ki hangi birine cevap vericemi şasirdim nese baştakii okudum çalişitirio direksiyondan kumanda ama pioneer kumanda olursa
  • Yazdıktan sonra bende öğrendim..Yalnız Sony yi yakından gördüm..USB Önde olunca da biraz estettiği kaşmış gibi..Bide bu pioneer ın kafa çıkıo..bide ona usb yapılsa çok sağlıklı olmazdı gibi geldi...Bi takılsın da paylaşırım görüşlerimi...Gökhan kardeşim bu arada büyük ihtimal herşey cadence olucak..E o kadar yapmışken bide teyibi değiştirelim dedik..bi aksilik olmazsa 6 ekim cumartesi montajı yapıcaz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Navigold double teyp hakkında
    13 yıl önce açıldı
    Pioneer vs Kenwood
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Falmor

USB girişinin arkada olması garip değil mi biraz? Yani kullanım için pek pratik değil gibi.

flash diski alıp teybin arkasına sokmuyoruz zaten uzatma kablosuyla beraber geliyo teyp
  • Uzatma kablosu teybin arkasından direk torpidoya gidebiliyosa süper olur.
  • quote:

Uzatma kablosu teybin arkasından direk torpidoya gidebiliyosa süper olur.

torpidoya çıkardık diyenleri duydum ama bana o kadar uzun gibi görünmedi ufak tefek işlemlerle uzatılabilir
  • Sanırım kabloyu göğüste görünüz ve kullanışlı bir bölüme uzatmak gerekiyor

Pioneer Deh-P7950UB Hakkında Bilmediklerimiz_???
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vanilla__

quote:

Uzatma kablosu teybin arkasından direk torpidoya gidebiliyosa süper olur.

torpidoya çıkardık diyenleri duydum ama bana o kadar uzun gibi görünmedi ufak tefek işlemlerle uzatılabilir

Ben toshiba 2 gb flash bellek aldım yanında usb uzatma kablosu var o şekil uzatma kablosuyla bu sorun hallolur Ama usb li bi teyip almayı düşünüyorum cd takılma cizilme atlama derdi olmaması güzel.
  • Pioneer uzun süre kullandım cd de atlama yapmadı hiç,sony i de3 gündür kullanıyorum bi çok cd denedim yapmadı henüz.USB yi daha bağlamadım,bende de var uzatma kablosu ama giriş önde bi anlamı yok.
  • yaw fotoyuda görünce iştahım biraz daha kabardı. ama yokmu hiç hdd ile kullanan... 4-8 gb flash disk alana kadar 80gb lik bi hdd alınsa daha iyi olmamı_? 80000/3 (ortalama 1 mp3 boyutunu 3mb desek)= yaklaşık 26667 şarkı yapar... ne uğraşacaksınki, cd atlıyodu, sekiyodu ile... bu teyibi almadım henüz. ama yokmu alıpta benim gibi düşünen_? arkadaş çok dehşet oldu yada beklediğim randımanı alamadım diyecek biri_???
  • Bahsedilen ürünü arkadaşıma aldık. İlk önce çok kullanışlı bir teyp yani alınabilecek en mantıklı modellerden biri bence. Sorularınıza gelince. Biz 120gb taşınabilir disk aldık çalıştırmadı. Ama flash olarak geçen smart diskleri çalıştıracaktır. Biz ürünle beraber 2gb kingston kullanıyoruz gayet memnunuz bu arada kablosu baya bi uzun torpidoya kadar uzanıyor
  • Hdd yi aldık diyelim taktık kullanıyoruz diyelim.. Eee bu Hdd yi nasıl bağlicaz veya konumlandırcazda ısınma sorunu olmicak ? tabi bu bahsedilen Hdd bildiğimiz bilgisayarların Hdd si ise çünkü bu hdd ler malumunuz ısınıyor çalıştıkca ve öle ısınanana kadar dinlemiceksek zaten hdd ye ne hacet bencee :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: trkkrsy

yaw fotoyuda görünce iştahım biraz daha kabardı. ama yokmu hiç hdd ile kullanan... 4-8 gb flash disk alana kadar 80gb lik bi hdd alınsa daha iyi olmamı_? 80000/3 (ortalama 1 mp3 boyutunu 3mb desek)= yaklaşık 26667 şarkı yapar... ne uğraşacaksınki, cd atlıyodu, sekiyodu ile... bu teyibi almadım henüz. ama yokmu alıpta benim gibi düşünen_? arkadaş çok dehşet oldu yada beklediğim randımanı alamadım diyecek biri_???

Al benden de o kadar...Bende hdd yi olayını merak ettim ama artık onu bekleyemicem..Bir gg den siparişini vericem allah nasip ederse..Haftaya cumartesi ancak bağlanacak...alan arkadaşlara da hayırlı olsun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: handofdoom

Hdd yi aldık diyelim taktık kullanıyoruz diyelim.. Eee bu Hdd yi nasıl bağlicaz veya konumlandırcazda ısınma sorunu olmicak ? tabi bu bahsedilen Hdd bildiğimiz bilgisayarların Hdd si ise çünkü bu hdd ler malumunuz ısınıyor çalıştıkca ve öle ısınanana kadar dinlemiceksek zaten hdd ye ne hacet bencee :)

bende olur demedimki... olurmu_? yapan yokmu dedim... nasıl bağlanacağı... 7900 ın .pdf dokümanına baktım 250gb ye kadar 15000 şarkıya kadar destekliyo yazmış... alacağın hdd usb çıkışlı 2,5 luk harici hdd lerden olacak... 2,5 luk hdd dediğin neki avuçiçi kadar bişi... nerede olsa olur... düşünki torpidoda kaset kabı yerine onu koymuşsun fark ne_? az ince, az uzun... ısınmaya gelince... benim ewdeki pc 3,5 luk 2 hdd we pc sabah açılıyor gece yarısı kapanırsa kapanıyor... bu hdd ler kasa içinde gün boyu çalıştıkları halde çok ısındık, çok terledik demiyolarki kaldı bu desin... (bence tabi)

• quote:

Orjinalden alıntı: FaBeRgE

Bahsedilen ürünü arkadaşıma aldık. İlk önce çok kullanışlı bir teyp yani alınabilecek en mantıklı modellerden biri bence. Sorularınıza gelince. Biz 120gb taşınabilir disk aldık çalıştırmadı. Ama flash olarak geçen smart diskleri çalıştıracaktır. Biz ürünle beraber 2gb kingston kullanıyoruz gayet memnunuz bu arada kablosu baya bi uzun torpidoya kadar uzanıyor

Abi ne kadara aldınız ?
  • Ozaman vuralım dibine sorun yok
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.