Şimdi Ara

Pioneer DEH-5900. 329 TL. (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
522
Cevap
0
Favori
36.864
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mediamarkt a flan uğrayabilcek arkadaş varmı acaba
    bu teybi görmüştüm.içinden kafa için kutu çıkıyor mu acaba.öğrenebilir mi ?
  • Arkadaşlar bence kutunun çıkmaması için kimseyi sorgulamamalıyız. Ürün paketinde kutu çıkacak diye bir bilgi yok. Fakat kumanda meselesi aynı değil. Ben kumandası var diye bu ürünü aldım. Kumandayı istemem de gayet doğal. Eğer satılırken kafa muhafazası için kutu da belirtilseydi isterdim. Bu yüzden kutu için firsatciyiz'a tepki göstermemek lazım.
  • Bence direksiyondan kumanda daha iyi kullanım kolaylığı açısından. Orjinal teybin kumandası direksiyonda ses,şarkı atlama,radyoya geçme filan gayet kolay öbür türlü teybe bakarken problem olabilir keza o IR kumandada da aynı dikkat dağılımı olabilir sürücü için , kullanmadım ama yine de kullananlar daha iyi bir fikir belirtebilir.
  • kafa kutusu normalde çıkması gereken birşeydir arkadaşlar tabiki firsatciyiz.com bu konuda kesin var diye birşey söylemedi ama zaten onları suçlamadım bu konuda tüm ürünlerden çıkar bu genel olarak belki Sony firması koymamış olabilir
  • ayrıca şu an elimde mevcut olan Sony markalı "CDX-GT44IP" ve "MEX-BT2600" modellerinin içerisinden kafa için kutu ve kumanda çıkıyor firsatciyiz.com yetkililerinden ricam Sony firmasına bizim adımıza kafa için kutuları sormalarıdır ve mümkün olabiliyor ise kumandalar ile beraber yollanması
  • Teybi montaj yaptıran arkadaşlara bişey sormak istiyorum, kutunun içinden çok küçük iki vida çıkıyor. Bunların ne için olduğunu bilen var mı? Vidaları montajdan sonra gördüm ve kızağa sabitlemek için sandım ancak kızakta ona uygun delik yok. Resimde sol üst ve alt köşelerden vidalayın şeklinde gösteriliyor ama amacı anlayamadım :)

Bu arada kutu konusunda firsatciyiz.com un bir suçu yok tabiki, ben sadece ben de mi eksik yoksa herkes de mi diye sordum. Teyp güzel, özellikle arama tuşu yardımı ile içinde çok fazla mp3 olan cdlerden istediğimiz şarkıcıyı ve parçayı kolayca seçebiliyoruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: enorton

Teybi montaj yaptıran arkadaşlara bişey sormak istiyorum, kutunun içinden çok küçük iki vida çıkıyor. Bunların ne için olduğunu bilen var mı? Vidaları montajdan sonra gördüm ve kızağa sabitlemek için sandım ancak kızakta ona uygun delik yok. Resimde sol üst ve alt köşelerden vidalayın şeklinde gösteriliyor ama amacı anlayamadım :)

mağazada teşhir sirasinda kafayi calmasinlar diye o vidalar takiliyor.
  • sinan hocam bu clio nun orjinal teybi nasıl söküyoruz? dört tane delik var sadece, ne vida var içeride ne bişey! zamanında kod istemişti, modeli numarasını alayım diye sökmeye çalışmıştım, ne soktuysam olmamıştı sen sökmediysen bile sökülürken görmüşsündür, nasıl çıkardılar mereti, yarın ben kendim girişicam montaja ama o teybi sökmeyi nasıl becericam bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nArc -- 13 Mart 2009; 22:08:39 >
  • arkadaşlar, 3. sayfadan beri sony teyp için yapılan yorumları okudum. şunu belirtmem lazım verilen teyp piyasada en ucuz 350 TL. yani %42 daha ucuz. kredi kartımın limitinin dolu olması nedeniyle alamadım ama imkanım olsaydı mutlaka alacağım bir ürün olurdu..

kumanda konusunda ise verilen bilgiye itibar ederek bir çok insan fikrini değiştirmiş. fırsatçıyız.com'da hatasının farkında ve 2 seçenek sunmuş. fakat bazı yorumlarda siteye haksızlık yapıldığını düşünüyorum. sonuçta piyasaya göre %42 gibi uçuk bir oran ile indirimli bir ürün sunuyorlar. eksik kumandayı biz almış olsak (link veren arkadaşlardan öğrendiğim kadarıyla 45 TL civarında) toplam kargoyla beraber 250 TL eder. yani yine 100 TL indirimli. peki bu ürünü kumandası ile 250 TL'ye başka biryerde bulma imkanımız var mı? Yok...

bir kaç arkadaş araba kullanırken teybe eğilmem gerekiyor demiş. 25 yaşımda olmama rağmen 3 aydır araba kullanıyorum ve ekrana eğilip bakmamı gerektirecek bir durum yok. sonuçta dvd film izlenemiyor bu aletle.

toparlamak gerekirse kumandalı veya kumandasız tekrar verilirse aynı koşullarda eğer imkanım olursa mutlaka alacağım bir ürün olurdu.

Önemli Not: firsatciyiz.com çalışanı değilim

• quote:

Orjinalden alıntı: Why me???

arkadaşlar, 3. sayfadan beri sony teyp için yapılan yorumları okudum. şunu belirtmem lazım verilen teyp piyasada en ucuz 350 TL. yani %42 daha ucuz. kredi kartımın limitinin dolu olması nedeniyle alamadım ama imkanım olsaydı mutlaka alacağım bir ürün olurdu..

kumanda konusunda ise verilen bilgiye itibar ederek bir çok insan fikrini değiştirmiş. fırsatçıyız.com'da hatasının farkında ve 2 seçenek sunmuş. fakat bazı yorumlarda siteye haksızlık yapıldığını düşünüyorum. sonuçta piyasaya göre %42 gibi uçuk bir oran ile indirimli bir ürün sunuyorlar. eksik kumandayı biz almış olsak (link veren arkadaşlardan öğrendiğim kadarıyla 45 TL civarında) toplam kargoyla beraber 250 TL eder. yani yine 100 TL indirimli. peki bu ürünü kumandası ile 250 TL'ye başka biryerde bulma imkanımız var mı? Yok...

bir kaç arkadaş araba kullanırken teybe eğilmem gerekiyor demiş. 25 yaşımda olmama rağmen 3 aydır araba kullanıyorum ve ekrana eğilip bakmamı gerektirecek bir durum yok. sonuçta dvd film izlenemiyor bu aletle.

toparlamak gerekirse kumandalı veya kumandasız tekrar verilirse aynı koşullarda eğer imkanım olursa mutlaka alacağım bir ürün olurdu.

Önemli Not: firsatciyiz.com çalışanı değilim

Biraz araştırmayla ürün 250 lira civarı fiyata bulunur, fırsatçıyız.com bu noktada en uygun fiyatı ayağımıza getirmiş oldu. Ürünü asıl cazip kılan kumandanında pakete dahil olmasıydı. Kumanda olmadan da alan olacaktı ürünü ama en azından ben büyük ihtimalle almazdım. Bunlara sayfa sayfa konuşuldu. Önemli olan şu ki; yanıltıcı bilgi verildi. Kumanda çıkıyor dendi ve çıkmalıydı. Çıkmazsa ne olur; ayrıntısı bilemem ama benim gözümde bir zamanlar ekran kartı almak için girdiğim bir dükkanda "anakartın agp ise 512mb ekran kartı takamazsın" diyen satıcıdan farkı olmaz. Güvenirliği kalmaz, o dükkanın önünden bir daha geçmediğim gibi bu firmaylada işim olmaz bir daha. Siteye her girişimde uğradığım bu hayal kırıklığı gelir aklıma ki bu yüzden girmem birdaha.

• oncelikle firsatciyiz.com'un musteri iliskileri hakkinda buradaki kimsenin en ufak sikayeti yok bunu belirtelim ancak bazi yanlis bilgilendirmeler var bunu da soylemeden gecemeyecegim. gecen haftasonu siparisimi vermeden once urunu media markt'ta inceledim. 279 liraya satiliyordu ancak gorevli arkadas icinden kumanda cikmadigini ve sony euroasia garantili urunlerin kutusundan cikmadigini soyledi. ancak sitedeki urun bilgilerinde firsatciyiz.com tarafindan kumanda olacagi soylendi. yani en ucuz 350 lira diye bir durum yok. kaldi ki sitenin varolus amaci toplu alim yapip indirimli satmak zaten. ben de 100 kisiyle media markt'a gitsem indirim alabilirdim belki.

lafi uzatmayalim yanlis anlasilma olmus ve magduriyetin giderilmeye calisildiginin farkindayiz. ama urunlerin soz verilen suresi icinde temini ve teslimi icin tebrik etmek gerekiyor. bundan sonra iyi ve tecrubeli internet magazalarinda olan "kutu icerigi" bolumu firsatciyiz.com'da da bulunur umarim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aquablue -- 13 Mart 2009; 23:05:07 >

• Ups'ye sinir oldum. Ayrıntıları anlatmıyim şimdi. Şrf.siz bunlar ya... Eğer mümkünse UPS olan anlaşmalı kargo firmasını değiştirmelisiniz Firsatçiyiz...

Kumanda + Kutu gibi ıvır zıvırlar önemli değil benim için ama kutu çıkmayacağını bilsem sattığım teybimin kutusunu vermezdim... :) Gerçi teypçilerde falan vardır heralde... Hepsi aynı boyda sonuçta kafaların...

Fırsatçıyız ekibine tekrar teşekkürler... Ups'in kıllığı yüzünden ürünü bugün alamadım. Umarım yarın alır ve taktırırım...
    (Kumanda gönderilsin ya da gönerilmesin sizden alışverişim devam edecektir ancak bi de kumanda gönderilirse apayrı bir yere sahip olursunuz) (Gerçi kullanmam muhtemelen kumandayı ama...) :)

Nikon D5000 / Nikkor AF-s 18-55mm VR / Tamron 70-300mm tele-macro / Nikkor AF 50mm f/1.8

GalaXy SII GT-I9100
  • quote:

Orjinalden alıntı: narcosis

sinan hocam bu clio nun orjinal teybi nasıl söküyoruz? dört tane delik var sadece, ne vida var içeride ne bişey! zamanında kod istemişti, modeli numarasını alayım diye sökmeye çalışmıştım, ne soktuysam olmamıştı sen sökmediysen bile sökülürken görmüşsündür, nasıl çıkardılar mereti, yarın ben kendim girişicam montaja ama o teybi sökmeyi nasıl becericam bilmiyorum.

FOTOdaki gibi demir aparatların olması lazım.(foto temsilidir)onları takıp ittiğinde,teyp kendini ileri atıcak çıkarcan zaten.Bu arada soketleri uyumlu,uraşma derdi yok clioda

Eski teybi yerinden çıkarmak için aparatların yerine demir bir askı kullanılabilirmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinan681 -- 13 Mart 2009; 23:22:18 >

• Arkadaşlar bir kaç arkadaş Firsatciyiz'ı aradığını söylüyor ve galiba kumanda olayını çözüyorlarmış. Eğer böyle bir uygulama yaparsa firma. Hakikaten Müşteri memnuniyetini en üst noktaya taşır. Umarım bu şekilde bir davranışla güvendiğim sitelerin en üstteki yerini alır fırsatcıyız.com
  • Çok sağol, tam tahmin ettiğim gibi. Bende oraya şiş sokmayı düşünüyordum. Aynı anda dört deliğe birden bastırmak lazım anlaşılan. Yalnız bu resimdeki senin teypse baya bi kaba ve tipsizmiş, değiştirmen hayırlı olmuş Soketler uyumsuz bile olsa hallederim, zaten sırf deneyim olsun diye uğraşıcam. Ortalıkta elektronikçiyiz diye geziyoruz bari bir işe yarayalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nArc -- 13 Mart 2009; 23:37:26 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.