Şimdi Ara

Pioneer Avic Kullananlar Buraya (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.357
Cevap
17
Favori
174.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • cihazi baglattim . 2 gundur kullaniyorum.sonucta pioneer fazla anlatmaya gerek yok.dokunmatigi idare eeder.ama iphone kullanan biri olarak beklentilerim biraz fazla olmus galiba.iphona yaklaşmiyor.ama yeterli.aslında iphoneu iphone yapan o guzel ekrani degil mi?.yazik ki anfi de bir sorun varmiş .surekli bir cızırtı var.cihaz kontaga bagli oldugu icinde bu cizirtiyı surekli duyuyorum.ses acik oldugunda fark edilmiyor ama ses kısıkken ses hep var.bunun bekleme modu nasil bilen var mi?kontagi acınca aciliyor.kapatinca kapaniyor,arada bir durum yok galiba.
  • cizirti sorununu hallettim.sorun anfiden degilmis.baglantida ufak bir sorun. ama simdi kabus gibi bir sorunla karsi karsiyayim. bu ekolayzer ayarlari hafizaya alinmiyor. bir ayar kaydediyorum , cihaz kapanip acilinca direk powerful modunda aciliyor ve ayarini yaptigim custom modu da sifirlanmis oluyor. ayrica aleti tekrar actigimda kaldigim sarkidan devam etmiyor. su anda uzerinde plastik sd karti var. aldigim sd karti simdilik kullanmiyor. sorun bundan kaynakli olabilir mi?
    bir de kaynak olmasi acisindan herkes kullandigi equlayzir ayarlarini burada paylasabilir mi? ben iyi bir ayar bulmustum donanimima gore ama hafizaya almadigi icin kaydedemedim ve su an aklimda degil. sonucta herkeste ayni ekipman yok ama yinede bu ayarlari burda paylasirsak kafamizda az cok , iyi kotu bir fikir olusir.umarim benim sorumumun bir cozumu vardir. cok can sikici bir sey.
    saygilar.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: coupe96

    pioneer avic serisi için başarsoftun en son 2008.07 haritasını bile kullanabilirsiniz. biraz araştırma yaparsanız başka sitelerde igo 8.0 için olan 2008.07 haritası mevcut. ayrıca pioneer bir sonraki güncellemede muhtemelen igo 8.3üde içerecek bir güncelleme yayımlayacak çünkü amerikada bu cihaz hala satılırken igo 8le sınırlı bırakamazlar haritaları.

  • ekolayzer sorunu sanırım kurulumdan kaynaklanan bir problemmiş.yarin bakacaz.besleme kablosunu direk cekmemiş usta herhalde.kontak kapatinca tum elektirik kesildigi icin hafiza da siliniyormus.bu mumkun mu acaba?
  • Cihazın biraz resmini çekip koyarmısınız.Monte edilmiş halini görmek isteriz.
  • ekolayzir sorununu da hallettim.kurulumdan kaynaklanan kablonun yanliş yere baglanmasından kaynaklanan bir sorunmus.teybi 'music hospıtal'a bulent ustaya baglattim.hani tavsiye yer istemiştim izmir icin.ben music hospital i ve bulent ustayi tavsiye ediyorum.konusunda uzman,ilgili ve bilgili.daha ne olsun.
    kactir resimleri koyacam ama hep unutuyorum kusura bakma jettvel kardes.en kisa zamanda yukletecegim.
    alien2000 ve coupe96 sayesinde abd'den aldigim avic f700bt yi rahatlikla turkiyede kullanabiliyorum.burdan kendilerine tekrar tesekkur ediyorum.
    cihazın ses kalitesi bilindik pioneer gayet guzel.usb bellekte 200 civari sarki var.ilk acilişi olsun şarki gecişleri olsun oldukca hizli.(daha once aeg dvd vardi.usb ile sarki calmak bir işkenceydi.gecişler cok yavasti.)ekolayzir ayarlari cok ayrintili ama biraz karişik.navigasyon menusunu cozmek icin zamana ihtiyacim var ingilizce oldugu icin .uyduya baglanmasi baya hizli.yani acilip menuden baglanma durumuna bakana kadar 10-15 sanıye geciyor.ne zaman baksam 5-6 tane yesil nokta var.bluetooth tam uyumlu calişiyor.bir ara arama yaptigimda 'diiid' sesi duyulmuyordu ama bu sorun kendiliginden duzeldi.su an hicbir sorun yok.
    bence cihazin tr deki tek kusuru fiyati.onun haricinde 10 numara cihaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y.seyrek -- 27 Ocak 2009; 0:12:13 >




  • ya sormayi unuttum da hem muzik dinleyip hem belirledigimiz bir noktaya giderken,sesli yonlendirmeler sirasinda mizik kesilip tekrar geliyor. bu sesli yonlendirmeleri kapatmanin bir yolu var mi? sesi kismayi denedim busefer muzikbyine kesiliyir. ve 1-2 saniye sonra tekrar kaldigi yerden devam ediyor. kisacasi sesli yonlendirmeyi nasil kapatabilirim?
  • sesli yönlendirmeleri kapatmak için aşağıdaki dosyayı dat.zip'in içindekinin üstüne yaz. mümkünse winrar kullan,içinden extract etmeden yapki dosya yapısı bozulmasın.

    ui.pioneer.zip
  • coupe hocam tesekkur ederim. bu islemi yapinca birdaha sesli yonlendirmeleri kullanamiyacakmiyiz ? yoksa menude bir secenek mi ortaya cikacak?
    aslinda bunun menude bir secenek olarak yer almamasi basli basina bir eksiklik ya neyse.
    tekrat tesekkur ederim
  • bu mod yeni bir buton getiriyor ve sesi dilediğin zaman açaıp kapatabiliyorsun.
  • coupe hocam soyledigin gibi yaptim.oldu cokta iyi oldu.tesekkur ederim.[
  • bunlarda resimler.biraz acemilik var resimler de cok net degil ama


    http://img49.imageshack.us/my.php?image=resim006fa4.jpg
    http://img84.imageshack.us/my.php?image=resim007lu5.jpg
    http://img140.imageshack.us/my.php?image=resim008az1.jpg



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y.seyrek -- 30 Ocak 2009; 17:55:49 >




  • Amerikadan gelen cihazlara turkiye haritası yükleyebiliyor muyuz?
    yükleyebiliyorsak hangi haritaları kullanabiliriz?
    desteğiniz için teşekkürler..

    quote:

    Orjinalden alıntı: putperest

    Arkadaslar temel olarak sormak istedigim su;

    f900bt modelinii eBay den aldik diyelim ve icerisinde bir sekilde US haritasi cikti. Bunu Turkce ve Avrupa haritasi ile degistirmek mumkun mu ? Bunun icin yapilmsi gerekenler neler ? Harita ve firmware guncellemelerini yapabilecegimiz duzgun bir adres var mi ? (Aldiktan sonra elimizde patlamasin.) Turkiyede satilan tek yer hepsiburada ve fiyati 2600 TL kusur. Yani cus demek istiyorum. Amerika ve Avrupa satisi neredeyse 1/4. Bu da tabi cok ilginc bir durum !!!

    PS: Pioneer Turkiye distributoru Digicom dan bu bilgileri birakin almak urunden tam olarak haberdar bile olmamalari gercekten cok sasirtici !!!




  • quote:

    Orjinalden alıntı: kvardar

    Amerikadan gelen cihazlara turkiye haritası yükleyebiliyor muyuz?
    yükleyebiliyorsak hangi haritaları kullanabiliriz?
    desteğiniz için teşekkürler..




    yüklenebiliyor. igo8'in haritaları yüklenebiliyor.
  • f500bt nin ağırılığı 2 kg civarı olarak belirtiliyor her yerde. Nasıl olur 2 kilo. bunun içinde amfi var mı? Amfi varsa hoparlörlere nasıl bağlıyoruz. portatif değil mi bu cihaz, portatif gibi görünüyor.
  • Eh uzun zamandır uğramamıştım. Ne güzel burada da biraz hareket başlamış. Daha önce Tomtom teleatlas'ı aldı harita i-go'ya çıkmaz dediğimde kırmızıyla "yanlış" yazan arkadaşları pek göremiyorum. Artık i-go haritalarını NAVTEQ'in yapmaya başlaması ve sadece 8.3.2 olarak çıkartması ne anlama geliyor şimdi? Yanlış mıymış.
  • arkadaşlar, ben de amerikadan f700bt almayı düşünüyorum. bu ürünlerde radyo frekansları nasıl giriliyor? bildiğim kadarıyla amerikada frekanslar hep tek sayı ile bitiyor. 88.1 88.3 gibi 0.2 atlayarak gidiyor. böyle bir durumla karşılaştınız mı? kısaca bilgi verebilirseniz memnun olurum. teşekkürler.
  • amerikadan gelenlerde radyo frekansı 88.1,88,3 gibi tek sayılarla gider.
  • arkadaşlar öncelikle açıklamalar çok güzel teşekkür ederiz. Bende bu cihazı araştırıyorum 2002 mondeo aracım. fakat hiç ebay'den alışveriş yapmadım Bana da yardımcı olabilir misiniz acaba? Toplam fiyat konusunda, ebay'den hangi ürünü (link) alabileceğim konusunda?
  • Selam arkadaşlar
    Ford kuga kullaniciyim
    aracimda standart bir mp3 cd calar avar bunu degistirmek istiyorum pionneer ve kuga kelimeleirni girdigimde
    3 tane sonuc verdi
    f700 bt
    f 900bt ve
    AVIC-HD3-II
    -------------
    Parasal açıdan bir sıkıntı yok ancak gel gelelim cihazlarin teknik detaylarini bilmiyorum
    Hem dvd player hem navigasyon olsun istiyorum (tabi mp3 divx vs gibi formatlari zaten desteklemesi lazim)
    Hangisini onerirsiniz.........
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.