Şimdi Ara

PIONEER AV RECEIVERS (261. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
9.040
Cevap
88
Favori
466.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 259260261262263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yavuzazgin

    2 4 8 16 khz leri artırıp deneyin

    Size ne kadar tşk etsem azdır. Bu dediklerinizi arttırdım güzel oldu, hatta begendikten sonra az biraz daha attırdım inanılmaz güzel oldu :) 1.5 yıldır hifi sistem kullanıyorum. Bu konuda aylar önce gene sormuştum. burda bir arkadaş sag sol başlardakini artır demişti işe yaramamıştı iyiki sordum sizde yardımcı oldunuz tekrar tşk ederim.
  • önemli degil . adınıza sevindim

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar pioneer sc lx71 kullaniyorum internet radyoda pre out ses vermiyor neden olabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. En sonunda virüsü banada bulaştırdılar ve Pıoneer SC-1223 aldım. Aslında aynı odada TV ve Projeksiyon kullandığım için kaynakları gerektiğinde tv ye gerektiğinde de projeksiyona göndermem gerekiyordu. Bu çerçevede araştırma yaparken Pıoneer dikkatimi çekti. Ayrıca bu cihazlarda 2 çıkış olduğunu öğrenince araştırmalarıma hız verdim. İlk aradığım yer aslında bir çok kişinin çeşitli forumlarda övgüyle bahsettiği bir yer ama ben sanırım yanlış bir güne denk geldim. Bana ilgi alakaları yetersiz ve soğuk geldi. Çok değerli üstatlardır mutlaka ama daha öncede dediğim gibi ben yanlış bir zamana denk geldim heralde. Aramadan önce Pıoneer SC-1223 e karar vermiştim. O nedenle hemen söyledim. Cevap olarak yanına da şu marka hoparlörleri verriz olur deyip kısa kesince açıkcası tatmin olmadığım için tekrar aramadım.

    Daha sonra İstanbul PRO AV yi aradım. Ferit beyle görüştüm. Kendisi benden önce cihazı kullanacağım odanın ölçüleriyle birlikte krokisini ve resimlerini istedi, cihazdan beklentilerimi öğrendi bir çalışma yapıp bana döndü. Bir kaç görüşmeden sonra kararımı verdim.Ürünler geldikten sonra kurulum dada Ferit bey telefonla birebir yardımcı oldu.Fazla uzatmadan söyleyeyim müşteriye karşı ilgi,alaka ve ticari tutumlarından çok memnun kaldım. Buradan; PRO AV ye Ferit beye, Tuncay beye çok teşekkür ediyorum. Gerçekten isimlerine yaraşır şekilde çok profesyoneller. Herkesede tavsiye ederim.

    Cihaza gelince; olaya yeni adım attığım için çok fazla yorum yapamıyacam ama şunu söyleyebilirim: Çok başarılı güçlü bir cihaz çok memnun kaldım. Bir sinema anfisi olmasına rağmen stereoda da çok başarılı. Düşünenlerin memnun kalacağına inandığım bir cihaz.

    Son olarak hoparlörlerde 5.1 olarak Polk Audıo ya karar verdim. Ön hoparlörler RTİ A7, surroundlar yine RTİ A5, center CSI A4, Sub PSW 125 oldu. Hoparlörlerden de çok memnunum. Çok iyi performansları var.




  • Arkadaşlar selam

    Bir konuda çözüm varmı bilgi isteyecektim

    921 kullanıyorum. filmlerde konuşma ve effect sesleri ile mutluyum fakat arada muzık girdiği zaman sesi kısmak zorunda kalıyorum. Bütün filmlerde muzık sesi hep konuşma ve effect seslerinin çok uzerinde oluyor.

    Bu farkı nasıl kapatabilirim. En azından eşitleyebilirim.

    921'de böyle bir özellik varmış sanırım, bunu nasıl yapıyoruz


    teşekkür ederim
  • Frontlarin levellerini dusurun.
    Ya da
    Center levelini arttirin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam o zamanda effectlerin sesini yemezmiyim.
    doyurucu olabilirm iyine

    muzik olayına deli oluyorum hakikaten :-)
    yapabilenler varmış ama yol göstemediği için bu özelliğin adı nedir bulamadım aramaya devam ediyorum.
  • ozbi01 O kullanıcısına yanıt
    Harika bir seçim yapmışın bende sc 1223 kullanıyorum burda çogu usta avr den stereo performans olmaz diyorlar ben gene iddia ediyorum sc 1223 stereo da başka bir alem bunu aldırdıgım arkadaşlar söylüyor sizde yeni bir kullanıcı olarak bahsediyorsunuz.
    Şu an Orhan Ölmez dinliyorum inanılmaz bir stereo performansı var inanın orkestra evde canlı çalıyor dersiniz. bende polk audio tsi 400 serisi kullanıyorum polk seçerek hedefi vurmuşun burda tek eksik, aslında eksik demiyimde bir süre sonra sizde hak vericeksin sub psw 125 seni kesmeyecek daha güçlü bir sub alınca sistemin tadından yenmecek tabi bu bütçe meselesi,
    Tuncay bey ve ferit bey iyi esnaflardır. Özellikle ferit bey kişilik olarakda on numara esnaf, tuncay bey i yerinde yakalarsanız yüzyüze oda iyi esnafdır ama telefonda bir şey sordunuzmu yıllar sonra belki size döner. Her güzelin bir kusuru var diyim tuncay beyide öyle kabul edicegiz. :) Ama gözünüz kapalı alışveriş yapıcagınız bir firmadır.




  • Sayın Jokeradam öncelikle çok teşekjkür ediyorum. Bu işlerde çok profesyonel olmasamda merakımdan dolayı az çok müzik kulağım var diye düşünüyorum. Gerçektende SC-1223 ün stereo performansı beni çok şaşırttı. Bu kadar başarılı beklemiyordum açıkçası. Zaten sinema anfisi olarak başarısına diyecek bir şey yok. Bana göre süper! Beklentimi yerine getirdi. Sub içinde süreç içersinde önerinizi dikkate alacam. Bu arada Tuncay beyde Ferit beyde gerçekten çok değerli işini seven, esnaflığı bilen, beyefendi insanlar. Saygılar.

    @Jokeradam
  • Stereo sistemle müzik dinlediniz mi bilmiyorum ama sadece avr ile müzik dinleyen herkes aynen sizin söylediklerinizi söyler, ben de 2 yıl önce avr ile bu hobiye başladığımda waw, ne güzel çalıyor, böyleyken stereo sisteme ne gerek var derdim, Şimdi sistemimde avr bile yok :)))

    Aşina oldugunuz müzikleri bir de stereo sistemde dinleyin bakalım, o zaman ne düşüneceksiniz ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dikkat ederseniz ben kullandıgım avr stereo bir sistemle mukayese etmedim. Mevcut pio sinema anfileriyle mukayese ediyorum.
    Önceki anfim olan 921 ve arkadaşdaki lx 76 göre stereo performansı bu iki cihazdan çok ilerde, hatta şunuda söyleyebilirim size konuda erdos113 arkadaş var bu sc 1223 almadan gitti denon yüksek bir modeli var şuan aklımda deil 4000 tl civarı bir para vermişti ne sinema nede streodan memnun kalmadı. benim önerimle gitti geri verdi sc 1223 aldı stereo olarak çok ilerde dedi kısaca ben bir stereo sistemle mukayese etmiyorum. Yanlız mevcut sinema avr içinde stereo olarak çok iyi bir performans sunuyor.
  • Kesinlikle çok haklısınız. Yanlış anlaşılmasın burada söylemek istediğim sonuçta bir sinema anfisinin stereo sisteme bu kadar yakın bir performans göstermesi çok şaşırtıcı.
  • ok haklısınız arkadaşlar, kolay gelsin
  • Arkadaşlar ,

    Amerika'dan gelme Pioneer vsx-1123 model bir amfi var ama maalesef 110 Volt'la çalışıyormuş. Hiç kullanılmamış gibi , nerdeyse sıfır ayarında. 1250 TL gibi ekonomik bir fiyata verecekler bu amfiyi ama 110 Volt olması düşündürüyor beni.

    Satan arkadaş " Ben sana dönüştürücüsünü de vericem 220 Volt ile kullanman için ve bir sorun yaşamayacaksın " dedi ama benim bu konuda pek tecrübem yok. Ne dersiniz bu 110 Volt'la çalışan yüksek model amfiyi alsam randıman alabilir miyim evde ? Evde bir sıkıntı çıkar mı voltaj açısından ? Yoksa uzak mı durayım ?

    Selamlar...

    Papirus

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Papirus P kullanıcısına yanıt
    Ben de 1022 yi dönüştürücü ile kullanıyorum sıkıntı yaşamıyorum ama fiyat olarak öyle çok kaçırılmayacak bir ürün değil bence.
  • zaferaxu kullanıcısına yanıt
    Ne bileyim ,

    Piyasa fiyatını web'te 2500-3000 TL civarlarında görünce istenen 1250 TL cazip geldi bana.

    Ama dediğiniz doğru olabilir. Eyvallah...


    Papirus



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 4 Ağustos 2014; 16:00:31 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • üstad arkadaşlar şu konuya bişeyler yazabilir mi?

    http://forum.donanimhaber.com/m_95559669/tm.htm
  • iyi günler. pionerr vsx-322 anfisini aldım yanında gelen subwoofer 21w bassları seven biriyim.daha iyibir subwoofer alsam anfiyle uyum sağlarmı. uyumsağlıyacağı iyibir subwoofer tavsiye edebilirmisiniz.teşekkürler.
  • Henüz 2 aydır kullandığım LX86 amfim birden bozuldu, açmaya çalıştığımda power on yazısında kalıyor. Hiçbir şekilde açılmıyor.
    Araştırdığım kadarıyla cpu dan kaynaklanan bir problemmiş. Servise versem tamir mi yaparlar değişim mi ? Ne kadar sürer tecrübe eden var mı ?
  • Papirus P kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı olmaz,ps3 bende yurt dışından aldım, çevirici adaptör ile yıllardır kullanıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 259260261262263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.