Şimdi Ara

>>> Pioneer Amp Receiver çok önemli ve acil sorular (yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • >>> Pioneer Amp Receiver çok önemli ve acil sorular (yardım)

Elimde bir adet Amerika'dan alınmış Pioneer VSX-D608 receiver var.
    Fakat ben hiç kullanmadım, aldığım kişi aptal birisinin aleti 220 volt elektiğe takması sonucu yandığını söyledi. Üzerinde 120v yazıyor.
    Ben de yaptırıp kullanacağım.
    Bu profesyonel ses sistemi olayına çok yabancıyım.
    Bana yardımcı olabilecek birleri varsa çok sevinirim. (Ankara'da olana yemek ısmarlarım:)

- Öncelikle sizce arızası nedir? Sadece sigortası mı yanmıştır voltajdan yoksa içinde yanan parçalar var mıdır?

- Ankarada bunu tamir edebilecek yerler biliyor musunuz? (Pioneer servisi vs)

- Cihazın arkası çok karışık bir sürü giriş çıkış var.
    Ben bu amfiyi Akıllı Tv + Sony 5+1 ses sistemi ile kullanmak istiyorum. Ekstradan dvd ya da bluray yok.

- Sony SA-WMS155 Aktif subwoofer (45watt) ve SS-MS155 model 5 adet 8 ohm uydusu var.

- Hangi çıkışa ne bağlayacağım? TV bağlantısını nasıl yapacağım?

- Uydu hoparlörleri bağlamak için nasıl kablolar almalıyım? Sony hoparlörler sadece kablodan ibaret ucunda jack yok.

Eğer sadece sigortası yandıysa ve değişirse şu ürünü kullanamaz mıyım ?
    220>110 Volt 500 watt dönüştürücü:
    http://www.yesilkoyelektronik.com/adaptor-guc-kaynagi-invertor-fiyat/802-500w-110-220v-donuturucu.html

Receiver ve 5+1 ses sisteminin fotoğraflarını ayrıntılı bir şekilde görebilirsiniz.

>>> Pioneer Amp Receiver çok önemli ve acil sorular (yardım) >>> Pioneer Amp Receiver çok önemli ve acil sorular (yardım) >>> Pioneer Amp Receiver çok önemli ve acil sorular (yardım) >>> Pioneer Amp Receiver çok önemli ve acil sorular (yardım) >>> Pioneer Amp Receiver çok önemli ve acil sorular (yardım) >>> Pioneer Amp Receiver çok önemli ve acil sorular (yardım) >>> Pioneer Amp Receiver çok önemli ve acil sorular (yardım) >>> Pioneer Amp Receiver çok önemli ve acil sorular (yardım) >>> Pioneer Amp Receiver çok önemli ve acil sorular (yardım) >>> Pioneer Amp Receiver çok önemli ve acil sorular (yardım) >>> Pioneer Amp Receiver çok önemli ve acil sorular (yardım) >>> Pioneer Amp Receiver çok önemli ve acil sorular (yardım) >>> Pioneer Amp Receiver çok önemli ve acil sorular (yardım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ofamof -- 25 Mart 2016; 12:00:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.
  • Yaptırmanın maliyetinin cihazın ederinden fazla olacagını tahmin ediyorum.
  • yavuzazgin kullanıcısına yanıt
    ben de aynı şekilde düşünüyorum. Hiç uğraşmayın...
  • Bu cihaza en az 500 600 veya daha çok tamir parası vereceksiniz sonra birde 300 400 tl adaptör lazım

Bunu kaldır çöpe at

İkinci el bi 921 Yada 520 al elli kere iyi is yapmış olursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 senelik bu alet.. Ne yapacaksın ki bunu alıp ? Bırak yanmış çöp ya...
  • Ne kadara satın aldınız bilmiyorum ama verdiğiniz paranın çöpe gittiğini düşünüyorum. Sanırım trafosu yanmıştır sadece ama o bile ederinden fazla tutabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu tar durumlar için bunlarda cam sigorta olmuyor mu ya koruma için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saint2

Ne kadara satın aldınız bilmiyorum ama verdiğiniz paranın çöpe gittiğini düşünüyorum. Sanırım trafosu yanmıştır sadece ama o bile ederinden fazla tutabilir.

Para vermedim cihaza.
    Yaptırıp kullanmak istedim ucuza mal olursa.
    En ucuz, markalı bir AVR 1000 TL şuan
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

bu tar durumlar için bunlarda cam sigorta olmuyor mu ya koruma için?

Ben de öyle düşünüyorum.
    Akşam açıp içini bakacağım.
  • Bence hemen kaldır at moduna girmeyin.

Bu cihazlarda sigorta oluyor, öyle hemen yanacağını düşünmüyorum.

En azından bir kontrol ettirin bence, sanılandan daha ucuz maliyetle de kuratarabilirsiniz.
  • the wade kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam.

Normalde 2000-3000 TL ev sinema sistemine ayıracak bütcem yok.
    Olsa zaten bu aletle uğraşmam.
    Ama para vermeden aldığım bir cihaz. 5+1 Sony sistem de var.
    Neden ucuz yoldan çözüm yolunu aramayım ki değil mi ?

Bu arada sigortasının yanıp yanmadığını nasıl anlarım ?
    Ve nereden bulurum buna uygun sigorta ?
  • Servis ve elektronikçilerde bulabilirsiniz. Sigortadan kurtarırsanız kullanın tabiki ama trafo + adaptör masrafı çıkarsa uğraşmayın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.