Şimdi Ara

PintiPanda gibi efendi bir adam neden az izleniyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hem youtubeda hem twitchte diğer gördüğüm şahıslardan kat ve kat daha ıyı oyunlar ve görgüye sahip birisi

• Cevap sorunda gizli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az izlenmiyor ki?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • NoNickMan kullanıcısına yanıt
    küfür edip 10 k izlenen şişkolara göre az bence
  • InsignAce kullanıcısına yanıt
    Dunyanin %80ini iqsunun 60dan dusuk oldugunu bilmiyosun galiba

• Bebelere hitap etmediği için izlenmiyor Hocam.

Aynı şekilde Barış Özcan da aynı şekilde kaliteli ve bebelere hitap etmediğinden az takipçiye sahip hak ettiğinden.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Derdini seveyim hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence youtube videoları çok düz h montaj yok mesela. Ben izliyorum ama sorun o bence.

• Çöp olduğu için millet neden oyun oynayanı izlesin ki kendisi oynar?

• Faıthful kullanıcısına yanıt
    kardeş ben dert etmezsem sen dert etmezsen böyle bir cevherı kaybederiz kayıp gider elin bebe eglendırıcılerıne kalırız
  • benim ps4 üm yok ama sevdıgım bir oyun ps4 e cıktı ne yapayım oynayamadım pandadan izledım olamaz mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: InsignAce

kardeş ben dert etmezsem sen dert etmezsen böyle bir cevherı kaybederiz kayıp gider elin bebe eglendırıcılerıne kalırız

Cevher mi ? Dalga geçiyosun heralde
  • **** le hamam fare canavarı ( öyle bir şeydi sanırsam) zamanında ciddwn güzel videolar çekiyorlardı. Dağıldılar. Birkaç kanal artık
    Spastikgamers pintipanda ve eastergamers (r6 videoları zevkli oluyor) izliyorum yakında onlarda patlar ama neyse

• riaz kullanıcısına yanıt
    bot oyunda fanıysan neden bu konuya gırdın kardeşim sevmıyorsan gırme
  • Hocam ben biraz baktım cs videolarına kötü oynuyor bence

• quote:

Orijinalden alıntı: InsignAce

bot oyunda fanıysan neden bu konuya gırdın kardeşim sevmıyorsan gırme

Bot oyunda nedir birader ?Kimsenin fanı değilim çok şükür olmamda.Ama youtuberların hiçbiri cevher değil, belki 3-5 kişi bilgi birikimi ile sıyrılır aradan ama bu oyun kanallarının topunun....
  • Oyun oynarken bütün kutsal varlıklara küfür eden biri olarak küfürsüz oyun videosu izleyemiyorum... Doya doya sövecen, niye oynuyoz ki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T.C. Vatandaşı -- 1 Ağustos 2016; 16:34:11 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fazla izlenen yayıncı ve youtuberler genelde bir kaç oyun oynuyor, bu oyunlarda genellikle yüksek oyuncu sayısına sahip online oyunlar.
    Pintipanda çok fazla oyun oynuyor ve hepsi online değil hatta bazıları popüler bilinen oyunlar bile değil. Ama Oyun yayın ve videocusu olarak en çok emek verenlerden bir tanesi , severek izliyoruz
  • O adam yayinci oldugu icin youtubeda az izlenmesi normal. Twitchte 3 4 k goruyor diye biliyorum. Bu da gayet iyi.

• neden izleyeyim adam bana ilgimi çekecek birşey sunmuyor. Zaten düz ara oyun oynanan videoları izlemek boş geliyor açıkçası. Hadi profesyonel ya da oldukça başarılı lol, dota, csgo, hearthstone vs. oyuncularını ibret almak için izlerim ya da öyle dekolteyle filan oynayan karı kızı izlerim o da sırf abazalıktan ama diğer "gaming" kanallarını izlemek ciddi anlamda sıkıcı geliyor. Bir oyunu sevdiysem alır oynarım, o sıralar oynayacak durumda değilsem de kenarda bekletir uygun olunca oynarım. Tabi bunlar benim görüşlerimdir katılırsınız katılmazsınız size kalmış
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.