Şimdi Ara

Pinokyo şimdi burnum uzayacak derse

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F31FE8CB4 -- 20 Mart 2014; 11:52:40 >

• uzar.burnunun sadece yalan söyleyince uzar şeklinde kesin bir bilgimiz olmadığına göre uzar.cevabını aldığına göre konuyu kilitliyorum.iyi forumlar.
  • Kalkar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş az önce bende bunu düşünmüştüm. Burnu uzar çünkü pinokyo geleceği göremez, ve burnum uzayacak derse geleceği gördüğünü iddia ederek yalan söylemiş olur; yani burnu uzar ama, burnum uzayacak dediği için uzamaz.
  • İyi de uzarsa da yalan söylememiş olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feldmaresal

Kardeş az önce bende bunu düşünmüştüm. Burnu uzar çünkü pinokyo geleceği göremez, ve burnum uzayacak derse geleceği gördüğünü iddia ederek yalan söylemiş olur; yani burnu uzar ama, burnum uzayacak dediği için uzamaz.

doğru. iyi düşünce.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLackMumbLe

İyi de uzarsa da yalan söylememiş olur

Belli bir miktar uzar sonra uzaması durur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sakallarım ne zaman çıkar
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence bugda kalır daha sonra pinokyo çöker ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Expelliarmus

Kalkar

• 1. yalan söylemiştir birazdan burnum uzayacak der , yalan söylediği için burnu uzar. gerçeği söyleyince burnunun kısaldığını hatırlamıyorum dolayısıyla 1sn önce söylediği yalan sayesinde burnu uzar.

2.önceden yalan söylememiştir ama burnum uzayacak diye yalan söyler çünkü uzamayacak çünkü yalan söylemedi. o yüzden burnu uzar , uzadıktan sonra bak uzadı işte doğru söyledim dese bile doğrular yanlışları götürmediği için burnu uzun kalır
  • taktığınız şeye bak

• Bu bir paradoks icinden cikamazsin. Konu kilit, forum silinebilir.

Simdi burnum uzayacak demek yalan soyleyecegine isarettir. Cunku sadece yalan soyleyince burnu uzat pinokyonun. Fakat burnu uzarsa dogru soylemis olur bu nedenle burnu uzamamalidir. Uzayacak dedi ve uzamadi bu da yalan soyledigini gosterir yani uzamasi gerek, uzarsa da uzayacak demisti dogru soyledi o zaman uzamaz. Ama uzayacak demisti uzamadi yalan soyledi o zaman uzamasi gerek......

Demem o ki sonsuz dongu, paradoks, no happy ending.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OZYMANDIAS -- 20 Mart 2014; 12:27:19 >
  • Nur topu gibi bir paradoksumuz olur. Hayırlı olsun.
  • kısır döngü. cevap yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Expelliarmus

Kalkar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uykuluydum, cevaba bile odaklanamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Willy Willie

uzar.burnunun sadece yalan söyleyince uzar şeklinde kesin bir bilgimiz olmadığına göre uzar.cevabını aldığına göre konuyu kilitliyorum.iyi forumlar.

Eğer doğru söylüyorsa senin dediğin gibi uzaması lazım ama sadece yalan söylediği durumlarda uzuyor. Paradox

• quote:

Orijinalden alıntı: Platen

quote:

uzar.burnunun sadece yalan söyleyince uzar şeklinde kesin bir bilgimiz olmadığına göre uzar.cevabını aldığına göre konuyu kilitliyorum.iyi forumlar.

Eğer doğru söylüyorsa senin dediğin gibi uzaması lazım ama sadece yalan söylediği durumlarda uzuyor. Paradox

öyle bir bilgi yok kardeşim belki okşadıkça uzuyor?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Platen

quote:

öyle bir bilgi yok kardeşim belki okşadıkça uzuyor?

Pinokyo neden demiş o zaman

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.