Şimdi Ara

Pinnacle Studio 10 yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkaşlar bu programı kullanan varsa ve bize yardım ederse çok seviniriz daha önce forumda yazdım ama çözüm olmadı program ayarları itibariyle galiba oynarken bozdum anlamadım nasıl oldu ama çekimi bitiriyor kayıt capture etmesi keni kendine 15 -20 dk yada 7 dk gibi kafadan sayılarda duruyor ve çektiği görüntü hızlandrılmış modda olup sesleride karıştırır oldu programı sildim yükledim genede çzöüm olmadı setting ayarlarını ayda anlattığım sorunalrı çözebileceğim şekilde basit bir dille bilen arkaşalr anlatırlarsa çok sevinirim şimdiden teşekürler

(fotoğraflılu anlatım yapabilirseniz çok iyi olur )

• Drop frame dikkat ettiniz mi?

Bir çok kare kaydedilemiyor olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi behic26 -- 1 Ağustos 2007; 21:18:28 >
  • ewt ama öyle bir sorun olduğunu sanmıyorum size Capturedeki setting ayarlar menüsünün tüm sekmelerinin resimlerini göndereyim mümkünse sizde kontrol ederde yanlış ayda eksi kvarsa resimlerle gösterirseniz çok iyi olur

1.sekme

2.sekme

3.sekme

4.sekme

ayarlar menüsünü bir mukayese delim bence

• ben de benim ayarlarımı gönderiyorum.

• Gördüğünüz gibi sizin ve benim ayarlarımız arasında şikayetlerinize neden olabilecek bir farklılık yok.

Bence Bilgisayarınızda arka planda çalışan çok sayıda program var. Çalışan her program RAM de yer işgal eder. Bu nedenle de capture esnasında bir çok kare kaydedilemiyor.

Bunu izleme penceresinin altındaki Frames dropped göstergesini izleyerek göre bilirsiniz.

Çözüm olarak da bilgisayarınızda arka planda çalışan programları azaltmanızı önerebilirim. Ya da (gerçi sanmıyorum ama) capture işlemi yaparken başka programlar çalıştırmayın.

Hoşça kalın...
  • sizin gönderdiğiniz setting ayarlarının aynısını yaptım zaten bir kaç yerde değişiklik vardı 1 saat 17 dakika capture etti az bir şey kala durdu yalnız görüntüyle ses aynı değil sanırım şimdilik tek sorun görüntüyle ses mümkünse Make movie nin setting ayarlarını da gönderebilirsen belki düzeltirim şimdiden teşekkürler
  • Make movie nin setting ayarlarını da gönderiyorum.

Hoşça kalın...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BEATS STUDİO 3 WİRELESS
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler ikisinin arasında epey fark var inşallah düzelir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.