Kavak Yelleri olmasa büyük ihtimal tanınmazdı bile..Ama güzel şarkıları.
şarkıları çok güzel keşke dize tanınmasalardı...dizide tanınmaları onların yaptığı o güzel şarkılara gölge düşürdü kanısındayım...
" istanbul'da" şarkıları favorilerim arasındadır ...
quote:
Orjinalden alıntı: köpük..
kesinlikle çok güzel müzik yapıyolar..
özellikle şarkı sözleri bi ayrı anlamlı
İstanbul'da
yol kenarında oynayan çocuklar gibi topum kaçtı bugün yola evin önünde sulanmayan çiçekler gibi başım düştü saksıma
istanbulda kimim var , kimin için bu toz duman istanbulda neyim var , ne kaldı ki kalabalıktan
kaçamayıp da saklanan kedicikler gibi sığındım senin sıcaklığına sevemiyorsan istanbulu benim gibi kaçalım yine bozkırlara
istanbulda kimim var , kimin için bu toz duman istanbulda neyim var , ne kaldı ki kalabalıktan
yere düşünce kırılmayan bir oyuncak gibi alıştım ben yuvarlanmaya
istanbulda ne kaldı ki
Seni Bana Anlatırlar
yaşandığından farklıdır , keyif içinde saklıdır o her zaman gülen yüzü , bazen hüzünlü bi şarkıdır
karşımda geç kalmış yıllar , arkamda bir çok aşkım var rastgeldiğim tüm insanlar seni bana anlatırlar mmm...
göründüğünden de güzelsin , niye dışımda gezersin içindeki sensizliği sen başlatır sen bitirirsin
aklımda kör başlangıçlar , hepsinde senden birşey var geç yattığım bütün akşamlar seni bana anlatırlar mmm...
küçük sitemler ettin bazen bazen kelimelerle af diledim senden o kadar memnunum ki bana gelmelerinden belki hiç belli etmem ama dünyanın en mutlu erkeğiyim ben yanındayken
yaşandığından farklıdır tadı baldan da tatlıdır o her zaman gülen yüzü bazen hüzünlü bi şarkıdır mmm..
Hele Bi Gel
içinden geleni söyle , kalırsa yazık olur hayata küsüverirsin , hüzünler seni bulur bişeyler yapabilirsem güzel gözlerin için başından geçeni anlat , masaldır benim için
hele bi gel , uzaklar sana gelir sen hele bi gel , bütün dertler bitiverir hep seni bulur , uzun zor sıkıcı günler yazık olur , hadi gel kurtar biz
Beni Al
bugünüm yarın olsa , ya da hep yeni baştan yaşamak ne güzel olur hiç başlamamışsan geriye ne kalırdı yaşananları atsan seni bir daha yaşamak isterim aslında
beni al kucağına , elini belime sar beni almadığın an üşürüm sabaha kadar beni al kucağına , elimi beline sar beni almadığın an ölürüm beni al
biraz önce uyurken seni koynuma aldım dudağından öperken uykudan uyandım sana böyle uzakken seni bir daha sevdim yanına gelebilsem bir daha dönmezdim
beni al kucağına , elini belime sar beni almadığın an üşürüm sabaha kadar beni al kucağına , elimi beline sar beni almadığın an ölürüm beni al
beni al kucağına , üşürüm sabaha kadar
Dön Bak Dünyaya
yalnız kaldıysan , kalkıp pencerenden bir bak güneş açmış mı, yağmur düşmüş mü dön bak dünyaya
herkes gitmişse , sakince arkana dön bir bak dostun kalmış mı , aşkın solmuş mu dön bak dünyaya , dön bak dünyaya
bir sonbahar kadar yalnız , bir kış kadar savunmasız ya da ilkbaharsan , yolun başındaysan
asla vazgeçme , kalkıp da pencerenden bir bak güneş açmış mş , yağmur düşmüş mü dön bak dünyaya
Ben Nası Büyük Adam Olucam
görmezdim önümü görmezdim , okudum yıllarca hep okudum okumaktan boynumu büktüm yoruldum bilmezdim adımı bilmezdim aradım her şehirde aradım koştum dere tepe aştım dolaştım
kimin uğruna , ne uğruna
herkes köşesini kapmış iyi ama ben nası büyük adam olucam bir tek seni bana çok gördü dünya iyiler bu savaşı kaybetmiş peki ben nası büyük adam olucam kötü olmak seni geri getirir mi acaba
sevmezdim okulu sevmezdim , okudum yıllarca hep okudum okumaktan boynumu büktüm yoruldum bilmezdim oyunu bilmezdim denedim her şekilde denedim denemekle olmadı zaten yenildim
kimin uğruna , ne uğruna
herkes köşesini kapmış iyi ama ben nası büyük adam olucam bir tek seni bana çok gördü dünya iyiler bu savaşı kaybetmiş peki ben nasş büyük adam olucam kötü olmak seni geri getirir mi acaba
ben nası büyük adam olucam
Haftanın Sonu
cuma günleri valiz hazırlamak gibi cuma günleri seninle ilkbahar gibi ellerini alıp dokunmamak gibi gözlerini görüp de bakmamak gibi
hiçbir cumartesi günüm bi türlü yetmedi asla cumartesi gece sabahla bitmedi ben seninim , gece benim sabah benim sen beni hiç düşünme , ben hep böyleyim
haftanın sonu bi nakarat gibi haftanın sonu , hep aynı sözleri
pazar günleri pazartesi alır beni pazar günleri elimdeki balık gibi gözlerini görürken ağlamak gibi kıymetini giderken anlamak gibi
haftanın sonu bi nakarat gibi haftanın sonu , hep aynı sözleri haftanın sonu bi nakarat gibi haftanın sonu , hep aynı günleri
Unutuldular
su verdiğin çiçekler küçük bahçemi süsler şimdi bütün güller susuz ve kimsesiz seni beklemekten , seni özlemekten bu halimiz
inandığın masallar birer şarkı oldular sana imkansızlıkları unutturdular şimdi yarım kaldılar , sen gidince unutuldular
masamdaki resimler bir eski filme döndüler hergün aynı sahneler , içinde kendimiz küçük mutluluklar , çok eski hatıralar içindeyiz
sevildiğim zamanlar birer öykü oldular meraklı çocuklara anlatıldılar şimdi yarım kaldılar , sen gidince unutuldular
Yıldızlar
gökyüzünde ne çok yıldız var biri parlak biri ürkek biri yalnız diğeri sanki burda içimizde ne çok hırsız var biri aldı beni götürdü , sonra sattı , hem de yok pahasına
ah şu hırsızlar her gece rüyamda senin kılığında dolaşırlar ah karanlıklar seni benden , seni dünden , seni gerçeklerden korurlar
Gözler Anlatır
belki son defa , belki yıllardan sonra sırlar içimde , korkarım anlatmaya aşk alır beni , kandırır beni küçük bi çocuk gibi
sen güzel kadın , hiç mi mutlu olmadın hiç mi sevmedin , hep mi yarım kaldın belki bilmeden bekledin beni beni sana kader getirdi
içimden geçen senin içinden geçer mi nasıl saklarım seni ne çok sevdiğimi benim içimden geçen senin içinden de geçer mi ama nasıl saklarım seni ne çok sevdiğimi
sözler az kalır , çaresiz kalır gözler anlatır , aşkı gözler anlatır
albümlerin de olmayan çokta umurumda diye bir parçaları var çok güzel bir parça dinlemenizi öneririm
geçen yıl okulda dinlettiğim arkadaşlar sırf ünlü olmadıkları için beğenmemişlerdi ama kavak yellerinden sonra hepsi pinhani hayranı kesildi
quote:
Orjinalden alıntı: #CannibaL#
albümlerin de olmayan çokta umurumda diye bir parçaları var çok güzel bir parça dinlemenizi öneririm
Çok Da Umrumda Hayat boş elde var sıfır Hiç bir şey yok yine yalnızım Birtek ben varım etrafımda Hiç kimse yokki başka Oysa alışmıştım sana Görmeye hergün seni başka başka Nerdesin bilmiyorum Ve seni hiç özlemiyorum
Bugün uzaksın bana Çok da umurumda Ağlıyorum sanma Sakın ha üzülme benim adıma Bu daha fazla koyar bana
Yoldan geçen herkesin aklına takılırsın Ah bir sana baksa Başka ne istersin ki sen bundan daha fazla Evet hoşsun güzelsin ama Sadece bunlar yetmezki bana Nerdesin bilmiyorum ama Seni hiç istemiyorum
Bugün uzaksın bana Çok da umrumda Ağlıyorum sanma Sakın ha üzülme benim adıma Bu daha fazla koyar bana
ben nasil büyük adam oluca ı dinleyin.ben cok sevdim.
quote:
Orjinalden alıntı: #CannibaL#
bende o şarkı var pinhaninin diyolar fakat duman a çok benziyo
kendine has tarzlarıyla insanı etkiliyor müzikleri 2.albümünüde bekliyorum yakın zamanda
çok güzel bi müzik yapıyolar , aynı zamanda da mütevazi kişilikler anladığım kadarıyla..
rockçılardan biraz farklı tarzları var ama güzel hele bir gel mütüş
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme