Şimdi Ara

PİNGİM DÜŞMÜYOR YARDIM LÜTFEN

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler hangi servera girersem gireyim pingim 100-200den aşağıya gelmiyor.bu 2gündür böyle ne yapıcam sizce yada sizdede öyle mi?

• rate ayarlarini yap pingin azalır en azından
  • pc inde virüs var mı ? anti virüse tarattır. benim de pingim 70-80 lere cıkıyordu tarttım bazı virüsler buldu elle sildim pingim normale dödü.
  • Ping internetinden dolayı olur internetini aşırı kullandıracak virüs olabilir virüs temizle modeme res at ping cogaldıgında rate ayarlarını yap belki düzelir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dakina
    bind o "rateDOWN"
    bind p "rateUP"
    alias rateUP "rate75"
    alias rateDOWN "rate25"
    alias rate200 "ex_interp .10; rate 3000; cl_cmdrate 30; cl_updaterate 20; devon; echo Counter-Strike Ping Setup: [-------#] 08 - High Ping; devoff; alias rateDOWN rate175"
    alias rate175 "ex_interp .10; rate 5000; cl_cmdrate 40; cl_updaterate 20; devon; echo Counter-Strike Ping Setup: [------#-] 07 - High Ping; devoff; alias rateUP rate200; alias rateDOWN rate150"
    alias rate150 "ex_interp .10; rate 7500; cl_cmdrate 50; cl_updaterate 30; devon; echo Counter-Strike Ping Setup: [-----#--] 06 - High Ping; devoff; alias rateUP rate175; alias rateDOWN rate125"
    alias rate125 "ex_interp .10; rate 9000; cl_cmdrate 60; cl_updaterate 30; devon; echo Counter-Strike Ping Setup: [----#---] 05 - Normal Ping; devoff; alias rateUP rate150; alias rateDOWN rate100"
    alias rate100 "ex_interp .10; rate 10000; cl_cmdrate 70; cl_updaterate 35; devon; echo Counter-Strike Ping Setup: [---#----] 04 - Normal Ping; devoff; alias rateUP rate125; alias rateDOWN rate75"
    alias rate75 "ex_interp .075; rate 15000; cl_cmdrate 80; cl_updaterate 30; devon; echo Counter-Strike Ping Setup: [--#-----] 03 - Low Ping; devoff; alias rateUP rate100; alias rateDOWN rate50"
    alias rate50 "ex_interp .050; rate 20000; cl_cmdrate 90; cl_updaterate 40; devon; echo Counter-Strike Ping Setup: [-#------] 02 - Low Ping; devoff; alias rateUP rate75; alias rateDOWN rate25"
    alias rate25 "ex_interp .025; rate 25000; cl_cmdrate 100; cl_updaterate 40; devon; echo Counter-Strike Ping Setup: [#-------] 01 - Low Ping; devoff; alias rateUP rate50"

yukarda yazılanları not defterine yapıştırın counter strike klasoru icine atın sonra ve ismini rate.cfg olarak kaydedin..oyuna girin konsola exec rate.cfg yazın daha sonra P ve L tuşları ile oynama yaparak size uygun rate ayarlarını bulabilirsiniz..

www.fogclan.net forumlarından alıntıdır

• teşekkürler düzeldi
  • cfg olayı iyiymiş gerçekten.daha pratik
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tarifem bitiyor yardım pls
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet dakina arkadaşımızın verdiği cfg yi kullanarak bende ideal ayarları bulmuştum çok fayda sağladı
  • quote:

Orjinalden alıntı: ssbrc

cfg olayı iyiymiş gerçekten.daha pratik

bendede var çok işime yarıyor
  • quzeL paylasıM saoLasıN ılleqaL
  • saol güzel paylaşım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.