Şimdi Ara

ping lerim gunduz artıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim ping problemım var.ama surekli deil geceleri istanbula 23 ms ping atıyorum. ama gunduz saatleri ve is cıkısı ping 250 300 oluyor istanbula.bunun nedeni ttnetin yogunlugu olabilir mi ?Superonline adsl e gecmeyi dusunuyorum.cunku hat degerlerim cok iyi durumda.
    sadece yogunluk oldugu zaman internet felc oluyor.Superonline nın daha yenilikci bi sistemi var die duydum. benim sorunum telekomun verdigi alt yapıyla ilgili deil. ISP degismem etkili olur mu ping te. benim icin bant genisliginin pek onemi yok.yorum yazarsanız sevinirim ne yapayım.ttnet destek bizim yapabilecegimiz bisey yok diyor.burda bir cok kisiden duyuyorum ttnet uyesi olan.portuma reset attılar duzeldi falan diolar neden bana boyle ilgili destek elemanları denk gelmiyor.bana yapabilecegimiz bisi yok deyip kestirip atıolar.

• Arkadaşım müşteri hizmetleriyle hiç uğraşma boşuna birşey yapmıyorlar.Ben TTnet kullanıyodum ping 150-200 arasıydı şuan Smile kullanıyorum 3 gün önce pingim 150-200 arasıydı 3 gündür ping çıkmıyor.(1 ocaktan beri ping sorunum vardı)

Bir TTnet bayisine git ordan santral numarasını al, ara konuş adamlarla oda olmazsa TT ilçe müdürlüğüne git müşteri hizmetleri pingle ilgilenmez.
  • tmm o zman oncelikle ttnetten cıkmadan bunu bi deneyeyim en son care cıkarım musteri hizmetleri nin bi p.ktan anladıgı yok zaten sallıolar surekli
  • Gene çıktı ping off
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Upload latency neden yüksek?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.