Şimdi Ara

Ping 10-30 arası oynamak mümkün mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar benim ttnet ile 2 yıllık bir sözleşmem var o da ocak ayında bitiyor haliyle kampanya da öyle.Stream yapan oyunculardaki gibi 10-30 arası bir ping ile oynamam mümkün mü yani öyle bir tarife var mı? Şimdiki kullandığım 8mbit hız ping 65-90 civarı.Adamı kitelemekte farm yapmakta skill kullanmakta güçlük çekiyorum.Bu hızın pinge herhangi bir etkisi var mı?

• Pardon ama o kadar etkileyeceğini düşünmüyorum oyununu zaten şuanki pingin yeterli.Ben 3g ile oynuyorum normalde 90-120 arası pingim.Nadiren net kötü olduğunda 180-200lerde hissetmeye başlıyorum o farm yapmakta sıkıntı dediğiniz olayı, sonuçta bir fps oyunu değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReezySleazy -- 9 Aralık 2012; 17:04:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seur~Peur

Pardon ama o kadar etkileyeceğini düşünmüyorum oyununu zaten şuanki pingin yeterli.Ben 3g ile oynuyorum normalde 90-120 arası pingim.Nadiren net kötü olduğunda 180-200lerde hissetmeye başlıyorum o farm yapmakta sıkıntı dediğiniz olayı, sonuçta bir fps oyunu değil.

earlyde 10hple fb yi verdiğin kişiye ileride fb aldığı için karşısında kalmak çok daha zorlaşacaktır. ama belki lag olmasaydı 10hp ile sen fb alcaktın. o oyunu da kazanacaktın. Bence pingin 3-4 bile olması farkeder.

not:75+ pingle oynuyorum. Takip
  • Yok öyle bir dünya, eğer sunucular Türkiye de açılırsa 20-30 ping alırsınız yoksa hayal.
  • Sunuculara çok uzağız özellikle PBe server West gibi server lara o yüzden 10-30 ping yi değil 100-150 ping alırsan şükret ^^. Ama rahatlatmak için Tüm ayarları Very Low a düşür Shadow u felan kapat fps 120 ile oyna :) Ben öyle yapıyorum mesala grafikler kötü oluyor ama bir gram kasmıyor :))))
  • 70 Ping ile 20 Ping arasındaki farkı anlayamassın..Cünkü 70 ping yeterince hızlıdır..
    100+larda biraz sıkıntı çıkarıyor o kadar.
  • Ben 40-50 arası ping ile oynuyorum pek fark etmiyor 90 ping ile pek bir farkı yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyunlarda ideal ping kaç olmalı?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: erson123

Sunuculara çok uzağız özellikle PBe server West gibi server lara o yüzden 10-30 ping yi değil 100-150 ping alırsan şükret ^^. Ama rahatlatmak için Tüm ayarları Very Low a düşür Shadow u felan kapat fps 120 ile oyna :) Ben öyle yapıyorum mesala grafikler kötü oluyor ama bir gram kasmıyor :))))

kasmadan oynayabilirsin ama Hİgh'da alacağın zevki alamazsın.
    karşındakinin range'ini hesaplayarak oynasan dahi adam seni grap ile çeker yada ad carry ile damage atar. Buna FPS değeri ile değil ping değerin engel olabilir. Sen 2 adım atıyorsun geri çekiliyorsun ama ping problemin dolayısıyla karakter 2 adım değil 3 adım atar geri gidene kadar. Bu da lane'i kaybetmene sebep olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi major24 -- 9 Aralık 2012; 17:42:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erson123

Sunuculara çok uzağız özellikle PBe server West gibi server lara o yüzden 10-30 ping yi değil 100-150 ping alırsan şükret ^^. Ama rahatlatmak için Tüm ayarları Very Low a düşür Shadow u felan kapat fps 120 ile oyna :) Ben öyle yapıyorum mesala grafikler kötü oluyor ama bir gram kasmıyor :))))

Dar gelirli arkadasta konustu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pingi 90 larda görünce seviniyorum
  • eğer ki oynamakta zorlanıyorsan pingde değildir problem.
  • Mümkünlüde herşey mümkün :(

• Yurtta 200-18,000 arası pingle oynuyorum, stream yapabilir miyim sizce

• quote:

Orijinalden alıntı: SchutZ

70 Ping ile 20 Ping arasındaki farkı anlayamassın..Cünkü 70 ping yeterince hızlıdır..

emin ol çok rahat hissediliyor. ancak 20 ile 40 arasını hissedemezsin ama 30 üstü ping değişimleri çok rahat hissediliyor.
  • Peki fps ne kadar yüksek olursa o kadar fazla mı kasıyor? Bende vynsc yi sabitleyince 60 oluyor.O olmadan biraz daha yüksek
  • Ping çok önemli. 30ms ile 80ms arasında bence çok ciddi fark var. Ben de 3g ile oynuyorum genellikle 100 civarı oluyor ping. Gönül ister ki şöyle fiberoptik bağlantıyla 15-20ms pingle oynayalım ama öğrencilik işte. Sırf oyun için eve çıkacam ya

Bir de bu aralar herkes pingden şikayetçiydi genel anlamda herkes sorun yaşıyordu 180-200 falan diyorlardı noldu o iş? Ben de uzun bir aradan sonra tekrar başlıyorum da...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EACEAB9ED -- 9 Aralık 2012; 18:36:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KanameSama

Peki fps ne kadar yüksek olursa o kadar fazla mı kasıyor? Bende vynsc yi sabitleyince 60 oluyor.O olmadan biraz daha yüksek

Hayır. Frame per second. Saniyede değişen kare sayısı. Eğer fps = 1 olursa 1 saniyede bir görüntü değişir. ama fps yüksek olursa görüntü hızlı değişeceğinden akıcı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrashBone

quote:

70 Ping ile 20 Ping arasındaki farkı anlayamassın..Cünkü 70 ping yeterince hızlıdır..

emin ol çok rahat hissediliyor. ancak 20 ile 40 arasını hissedemezsin ama 30 üstü ping değişimleri çok rahat hissediliyor.

100MS saniyenin onda biri zaten ki biz buralarda 30-50 ms lerden konuşuyoruz..
    Yani birisi buraya gelipte pingim 90 cs kaçırıyorum falan demesin..
    Ben görüyorum yani Ocelote streamde 75 pingle falan oynuyor, bu adam turnvualarda 20 ms ile oynadığıda oluyor..
  • quote:

quote:

quote:

Ben görüyorum yani Ocelote streamde 75 pingle falan oynuyor, bu adam turnvualarda 20 ms ile oynadığıda oluyor..

ben cs kaçırmaktan bahsetmiyorum. Sadece farkın olduğundan ve hissediliyor olduğundan bahsediyorum. Konuyu uzatmayalım, çok küçük bir rakam evet ve pingden dolayı cs kaçırıyorum, diyemez kimse evet. Sana katılıyorum. Ama 30-40 ping FARKI*** küçük de olsa rahat hissediliyor.

edit: *****

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrashBone -- 9 Aralık 2012; 19:28:17 >

• quote:

quote:

quote:

aynen katılıyorum.120 üstünde pingin rengi değiştiği için moraliniz bozulabilir ama tek o :D 120 altı neredeyse hissetmezsiniz.10 lara 20 lere alışmadıysanız.zaten tğrkiyede o değerleri görmeniz imkansız.

ayrıca ne zaman mobilden konu dışına girsem sürekli senin mesajlar denk geliyor reosta :D

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.