Şimdi Ara

Pınar köfte reklamına gıcık olan var mı :? Annemin başyardımcısı :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her gördüğümde sinir oluyorum.Annemin köftesi gibi aynı,çalışan annemin başyardımcıymış.PINAR KÖFTEEEELEEERR

Bilmemne ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 19 Temmuz 2009; 15:17:12 >

• imzasında o reklamdaki küçük kızın resmi olan bi üye vardı o görmesin konuyu
  • itici reklamları daha çok izliyorum nedense...
  • farkındaysan böyle iğrenç reklamlar aklında kalıyor herkesin bu da bi teknik
  • quote:

Orjinalden alıntı: bleedwell

farkındaysan böyle iğrenç reklamlar aklında kalıyor herkesin bu da bi teknik

Reklamın İyisi Kötüsü Olmaz..
  • oluyomuş demekki
  • Her gördüğümde aklıma gelen bütün küfürleri sayasım geliyor çok teşekkür ediyorum bu reklamı yapanlara.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bizim mutfak reklamında ne diyor
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • böyle düşünmeyin çalışan anne veya baba olsanız burada ne demek istenildiğini anlarsınız...
  • quote:

Orjinalden alıntı: bollywood turkey

böyle düşünmeyin çalışan anne veya baba olsanız burada ne demek istenildiğini anlarsınız...

Evet ama daha çok müziği çok gıcık
  • -annemin köftesi gibi aynı

-hadi len
  • Aynı olması için anneminde pına köfte yapıyor olması lazım
  • Siz daha iğrençsiniz
  • Bende çok uyuz oluyorum ya hele o kadına zaten filmlerde dizilerde nerde olursa olsun uyuzum.
  • Penguende vardı, kadın eve gelince pişen köfteleri çocuklara sunuyo ama çocukların tabaklarında patates kızartması da var. Kadın dışarda köfte pişirip şarkı söyleyerek kendini rezil etmekle meşgulken patatesleri kızartmış olamaz. Demekki patatesleri çocuklar kızarttı. Bu çocuklar sofra kurmayı ve patates kızartmayı beceriyo da, hazır köfte yapmayı beceremiyo mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: turksauron

Penguende vardı, kadın eve gelince pişen köfteleri çocuklara sunuyo ama çocukların tabaklarında patates kızartması da var. Kadın dışarda köfte pişirip şarkı söyleyerek kendini rezil etmekle meşgulken patatesleri kızartmış olamaz. Demekki patatesleri çocuklar kızarttı. Bu çocuklar sofra kurmayı ve patates kızartmayı beceriyo da, hazır köfte yapmayı beceremiyo mu?

Dogru ulan bir de eliyle yemiyormu hayvan...
  • Nasıl bir sesi vardır kadının ya imrendirmekten çok tiksindiriyor..

Sanki tv başında sadece çocuklar var veya çocuklar para kazanıp köfte alıyolar..

Çok dandik bir reklam..

Sırf o kadın yüzünden pınar köfte felan almam..
  • Çok sinir oluyorum o reklama...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.