Şimdi Ara

Pınar Karşıyaka Basketbol Ana Konusu (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
783
Cevap
5
Favori
29.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar cum günkü maç için efes fancard bulabilen yada bulabilecek birileri varmı.
  • Red Alert kullanıcısına yanıt
    Sol ayağı havada fakat sağ ayağı basıyor. Maç sonra Lig TV de bayağı gösterdiler.
  • Sağ ayak değil sol ayak basıyor. Karşı kamera çekimi yanıltıyor ama pota arkası kamerası ile çekilen görüntü de çizgi üzeri olduğu net.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C18F35D20 -- 18 Haziran 2015; 1:20:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karşıyaka'dan Anadolu Efes'e cevap

Türkiye Basketbol Ligi play-off final serisinde Anadolu Efes karşısında 3-1 üstün durumda bulunan Pınar Karşıyaka'nın basketbol şube sorumlusu Tamer Ustaoğlu, "Böyle şampiyonluk istemediklerini belirtenlerin, özellikle saha dışı ortaya attıkları asılsız iddialar ile düşmüş oldukları aciz durum ayrı bir ironi oluşturmaktadır" dedi.

İzmir'de dün oynanan serinin 4. maçı sonrası Anadolu Efes Genel Menajeri Engin Özerhun'un, "4 yaşında bir çocuk ölümden döndü. Bu hangi şampiyonluğa değer Biz böyle şampiyon olmak istemiyoruz" şeklindeki açıklamaları ve müsabakanın hakemlerine yönelik eleştirilerine, Pınar Karşıyaka cephesinden Ustaoğlu cevap verdi.

Ustaoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, play-off final serisinde 3-1 öne geçtikleri karşılaşmanın final ruhuna yakışan bir mücadeleye sahne olduğunu belirtti.

Her iki takım oyuncularını da kutlayan Ustaoğlu, açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Serinin devam ettiği süreç boyunca rakibimizin, özellikle saha dışında sergilemiş oldukları tutum ve kendileri dışındaki herkesi aşağılar nitelikteki tavırları, kendi kimlik ve ağırlıklarını taşımamaktadır. Müsabaka sırasında tribünde iki taraftarımızın yaşamış olduğu sağlık probleminden birine önce Anadolu Efes takım doktoru sayın Erşan Ateş müdahalede bulunmuştur. Sahadaki mücadelenin sahada kalması gereğini vurgulayan bir davranış örneği sergilemiş ve mesleğinin hakkını vererek, elinden gelen çabayı sarf etmiş, gerekli müdahaleyi yapmıştır. Kendisine bu davranışından dolayı teşekkür ediyorum."

Ustaoğlu, Anadolu Efes cephesinin "sıkışıklıktan kıpırdanamayan bir yer" olduğunu iddia ettiği tribüne doktorun tırmanarak rahatsızlanan kişiye ulaştığını belirterek, şunları kaydetti:

"Sportif bir başarı elbette, hiç kimsenin sağlığından daha önemli değildir. Ancak böyle şampiyonluk istemediklerini belirtenlerin, özellikle saha dışı ortaya attıkları asılsız iddialar ile düşmüş oldukları aciz durum ayrı bir ironi oluşturmaktadır. Yayınlamış oldukları hakem hatalarına ilişkin görüntülerden de anlaşılacağı gibi vurgu, yapılan hataya değil, istenen ayrıcalığadır. Madem görüntü yayınlıyorsunuz, sahada yapılmış tüm hataları içeren taraflı tarafsız bir video yayınlasaydınız da biz de samimiyetinizden bahsedebilseydik. İlk maçtan itibaren tarafımıza da saha içinde yapılmış onlarca hata olduğu halde biz de görüntü yayınlama noktasına gelseydik, oldukça uzun bir video yayınlamak zorunda kalabilirdik."

Anadolu Efes cephesinin 'parasını biz verelim, yabancı hakem gelsin' açıklamalarını talihsiz bulduğunu belirten Ustaoğlu, şunları bildirdi:

"Her sene yaklaşık 30-35 milyon avrosunu harcadığı bir gruba karşı, geldikleri noktayı açıklayabilecekleri başka gerekçeleri olması gerekenlerin, sadece başkalarının yaptıklarını eleştirmek yerine, kendi yeti ve becerilerini de sorgulamaları gerekliliğine inanıyorum. Bu yapılanlar, tamamıyla yıllarca gerçekleştirilmiş yatırımların karşılığında bugün gelinen noktada sadece kendisinin 1/10 bütçesinde bir takıma yeniliyor olması gerçekliğini örtme çabasından başka bir anlam taşımamaktadır."

Ustaoğlu, serinin 5. maçı öncesinde Anadolu Efes cephesinin müsabaka için yeterli bilet satışı yapmadığını savunarak, "Anadolu Efes serinin 5. maçında yönergedeki maddelerin arkasına sığınarak, basketbol seyircisini salondan uzaklaştırma ve salona almama adına, koltukların boş kalması pahasına, bilet satışı yapmamaktadır. Kaldı ki rakibimiz yine benzer bir şekilde, 102 yıllık bir kulübün olası bir Türkiye Şampiyonluğu maçında, geçmiş ve mevcut tüm kulüp ve şehir yöneticilerini göz önüne aldığınızda, protokol tribününü 15 kişi ile sınırlamaktadır" dedi.

• Merhaba fancard'lı basketbolseverler,
    Basketbolu ticaret için yapan ve komplolar peşinde koşan bir müessese takımı tarafından akıllarınca cezalandırıldık, bu sevginin önüne geçilemeyeceğini göstermek ve bilet almam için yardımcı olur musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sceptic

Merhaba fancard'lı basketbolseverler,
    Basketbolu ticaret için yapan ve komplolar peşinde koşan bir müessese takımı tarafından akıllarınca cezalandırıldık, bu sevginin önüne geçilemeyeceğini göstermek ve bilet almam için yardımcı olur musunuz?

cezalandırıldınız mı? kendi tribünlerinde rakip taraftar görmek istememeleri hakları değil mi? bu cezalandırılma muhabbetini hangi kafayla yapıyorsunuz anlamıyorum. cezalandırmak isteseler misafir tribünü 500 liraya çekerlerdi, o zaman hak verirdim. hakettiğiniz kadar bilet ayrıldı tarafınıza.

beni izmir'de çok güzel bir şekilde ağırlayan @|_ÖmeR_|'in bir arkadaşına da seve seve yardımcı olmaya çalıştım. sana da bir şekilde yardımcı olmaya çalışırdım normal şartlarda, ancak böyle saygısız ve seviyesiz üslupla sana yardımcı olacak efesliye de yazıklar olsun. yok size fan card. basketbolu ticaret için yapanmış, anadolu grubu'nun sırf basketbola harcadığı para, getirisinden çok daha fazla. aklın sıra müessese takımı diyerek insanları tahrik edeceksin.

anadolu efes, her renkten efendi basketbolsever taraftarıyla, ülke basketbolunu bu noktaya getirmesiyle bir avrupa takımıdır. müessese takımı diye anca kendin gibi atarlı insanları eğlendirirsin sen.

• quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

quote:

Orijinalden alıntı: sceptic

Merhaba fancard'lı basketbolseverler,

cezalandırıldınız mı? kendi tribünlerinde rakip taraftar görmek istememeleri hakları değil mi? bu cezalandırılma muhabbetini hangi kafayla yapıyorsunuz anlamıyorum. cezalandırmak isteseler misafir tribünü 500 liraya çekerlerdi, o zaman hak verirdim. hakettiğiniz kadar bilet ayrıldı tarafınıza.

beni izmir'de çok güzel bir şekilde ağırlayan @|_ÖmeR_|'in bir arkadaşına da seve seve yardımcı olmaya çalıştım. sana da bir şekilde yardımcı olmaya çalışırdım normal şartlarda, ancak böyle saygısız ve seviyesiz üslupla sana yardımcı olacak efesliye de yazıklar olsun. yok size fan card. basketbolu ticaret için yapanmış, anadolu grubu'nun sırf basketbola harcadığı para, getirisinden çok daha fazla. aklın sıra müessese takımı diyerek insanları tahrik edeceksin.

anadolu efes, her renkten efendi basketbolsever taraftarıyla, ülke basketbolunu bu noktaya getirmesiyle bir avrupa takımıdır. müessese takımı diye anca kendin gibi atarlı insanları eğlendirirsin sen.

Sonuna kadar haklısın Hüseyin'cim. Desteğin içinde teşekkür ederiz. Buda bir anı olarak burda kalsın.

Pınar Karşıyaka Basketbol Ana Konusu

• |_ÖmeR_| kullanıcısına yanıt
    maç çıkışı tire'ye mercedes minibüste ayakta yer bulabildim, sıkış tepiş zorla gittim. hala yorgunum yalnız. daha uyumaya fırsatım olmadı, cumartesi gece 10 saat uyurum artık.
    seri 7. maça kalsa da seni burada ağırlasam, valla başka bir şey istediğimden değil.
  • hashus1099 kullanıcısına yanıt
    Mercedes olmasa daha çok yorulurdun 7. maça hiç gerek yok sen iste ben yine iftara felan gelirim
  • |_ÖmeR_| kullanıcısına yanıt
    he ya, citroen-fiat falan olsa ölmüştüm. neyse sen o maça geleceksin benden demesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

he ya, citroen-fiat falan olsa ölmüştüm. neyse sen o maça geleceksin benden demesi.

Allah nasip etmesin. Amin

• hashus1099 kullanıcısına yanıt
    Tuttuğunuz şirket gibi çirkin üslubunuz ancak sizi bağlar, sizin zihniyetinizdekilerden de yardım istemedim zaten basketbolseverler diye belirtmiştim. @|_ÖmeR_| de kulübümüzün açıklamasını paylaşmış, yapılanlar ortada, para gücünüzle seriyi çevirseniz de şaşırmam bu saatten sonra ama basketin kazanmasını umuyorum.

Naumoski'ler zamanından Efes Pilsen'e sempatim vardı ama şirketin koçunun galibiyetten ötürü tebrik etmemesini, oyuncusunun taraftara el hareketi yapmasını, kaptanın zarfı. yöneticisinin ağlamasından, şitesinden açıklamasından sonra ne yazık ki kalmadı, en azından bu senelik askıya aldım. Belki bu pislikler bir gün temizlenir de eskiden Aydın Örs zamanındaki asil günlerine döner.

Ancak korkunun ecele faydası yok, kart ile takım sevgisinin önüne geçilemez (şirket tribünleri boşalttıracakmış umarım bu oyuna gelmez federasyon), sağolsun arkadaşlar sayesinde biletleri alabildim, hala düzgün insanların olduğunu görmek beni mutlu etti.

Çirkin zihniyetin değil basketin kazanması dileğiyle, kazananı ve kaybedeni alkışlandığı, mücadelenin güzel olduğunun unutulmayacağı günlere...

• ins karsiyakamiz bu macta yenilirde
    sampiyonluk maci arenaya kalir.sinavlarim oldugu icin istanbula gidemedik.valla bugun yenerse ksk, buruk bir sevinc olcak bende.
    ama soyle bir tehlike de var.Heurtel geri donecek ve onlar icin dogustan daha yararli skorer asist yonude daha fazla olan bir oyuncu.Tahminimce arrnada koyar kupayi orda kaldiririz.bugun ksk yenilirse bilet cikcagi gun sabah erken saatlerde orda olucaz.Siz dusunun bilet kurugunu :)))

• Bugün kazanırsak 28 yıl sonra Şampiyon olacağız.

Allahım Sen Konuyu Biliyorsun Amin

KAF KAF KAF SİN SİN SİN KAF SİN KAF SİN KAF!
  • Seri 4-1 oldu Tebrikler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • izmirde sampiyon olun.. deplasmanda sampiyonluk kutlanmiyor ya
  • Tebrikler Karşıyaka..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tebrikler Karşıyaka, paranın her şey olmadığını bir kez daha gösterdiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • BİZ ŞAMPİYON TAKIM TUTMADIK, TUTTUĞUMUZ TAKIMI ŞAMPİYON YAPTIK!!!!

Pınar Karşıyaka Basketbol Ana Konusu
  • Tebrikler
    Insallah eurolig hakedıyorsunuz ama bakalım adamlar ne karar verecek ? Seyırcı olayları nedenıyle soguk bakıyorlar

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.