Şimdi Ara

Pimp My Computer Düzenlemek? :-))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çoğunuz biliyorsunuzdur; MTV'de pimp my ride adlı bir program var..

Katılanlar arasından çekilişle külüstür araba sahibi bir kişinin arabasına modifiye yapıyorlar.
    Bu bilgisayarda da neden olmasın ki ? ne moddingciler var.. modlu kasalarının resimlerini görünce "vay anasını" diyoruz.

Çoğu arkadaşlarımızda da çok sıkı kasalar var ama modding herkesin yapabileceği bir iş değil.. Benim gibi, tt kasasına ışıklı ayak alıp içine neon alıp anca o kadar modlayabilen çok arkadaş var ama profesyonellik ayrı bir durum

Bence Pimp MY Computer de yapılmalı. Donanım Haber, çeşitli sponsorlar ayarlayarak her hafta falan çekilişle katılan üyeler arasından bir kişinin kasasını modlasın ve bu kasaların resim ve videoları, hatta yapım aşamasında çekilen videoları sitede özel bir köşede sergilensin nasıl olurdu ama ? Pek çok modding malzemesi satan firma var, bu firmaların da ürünlerinin tanıtımını yapmak işlerine gelir. Bu açıdan sponsorluğa sıcak bakacaklarını düşünüyorum

Yorumlarınızı bekliyorum

Bende Thermaltake V1000A XaserIII kasa var ve bugün bi resim gördüm, adamın biri acaip modlamış kasayı, benim kasanın aynısının mavisi, bir de benimkine baktım mor lambalar ve altına neon takılmış tofaş gibi kalıyo yanında

Resim ekledim. Bi adamın kasaya bakın, bir de benim gariban kasaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyarr -- 4 Temmuz 2007; 23:48:32 >

• Sende Yap Dhde careler tukenmez
  • Ben Yapıyoruuum =))
    isteyen için msn adresim imzamda yazıyo. Ama eklemeden önce pm atın bzaen davetler gelmiyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: ToffieBoi

Ben Yapıyoruuum =))
    isteyen için msn adresim imzamda yazıyo. Ama eklemeden önce pm atın bzaen davetler gelmiyo

iyi de dostum ücreti karşılığı yapacaksın neticede
    ben sponsorlar ile ücretsiz bir organizasyon düşünmüştüm
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceyarr

quote:

Ben Yapıyoruuum =))

çok şey istiyosun sen ama

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ceyarr

quote:

Ben Yapıyoruuum =))

çok şey istiyosun sen ama

yahu kimbilir kaç kişi katılacak
    bana çıkma şansı mı var ki...
    maksat organizasyon..
    ama fikir babası olduğum için ilk olarak benim düldülü modlamaları lazım
    sonra haftaya başlasınlar artık çekilişe

• tabi canım hemen seninkini modlasınlar herşey bitti sponsorlar hazır modcular birleşti herkes senin kasanı modlamak için hazır :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dh sponsor olsun. sonra yapım videoları falan yayınlanır.
  • cekılıse katılmak ıstıyorum burdan duyrulur ılgılılere ve muhtesem fıkır ustaların elınden kasa nasıl yapılır gorur mıllet
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.