Bildirim
Pilli Mouse ile yardım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Sanırım bahsettiğiniz kablosuz mouse :)
KAblosuz mouse 'daki pil durumu kullandığınız pilin kalitesi, kullanım durumunuz ve benzeri birçok etkene bağlı larak değişir.
Size önerim bilgisayarı kapattığınızda veya mouse kullanmayacağınız zaman alt tarafında yer alan On/Off klips kısmından kapatmanız olacaktır böyleikle pil tüketimini yapmamış olacaksınız. -
quote:
Orijinalden alıntı: TurKcocOK
Arkadaşlar ben bügün pilli mouse aldım ilk defa kullancam önceden kabloluydu kaç ay sonra pili biter maousenin ?
markası modeli nedir. bazı mouseler bilgisayar ile bağlantı kopunca kendisini kapatıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: spiky2122003
Sanırım bahsettiğiniz kablosuz mouse :)
KAblosuz mouse 'daki pil durumu kullandığınız pilin kalitesi, kullanım durumunuz ve benzeri birçok etkene bağlı larak değişir.
Size önerim bilgisayarı kapattığınızda veya mouse kullanmayacağınız zaman alt tarafında yer alan On/Off klips kısmından kapatmanız olacaktır böyleikle pil tüketimini yapmamış olacaksınız.
Evet film izledigim zaman off yapıyorm pil biterse duracell alacam zaten
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X