< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Pilav ve yoğurt (3. sayfa)

-
-
Pilav pirinçten yapılır. Bulgurdan kısır yapılır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hoş bulduk; rica ederim.
Yağlı olmasın tamam ama en azından et suyuna bir şans verilmeli. Tabi o hazır olan bulyonlar falan pek sağlıklı değil. Kilosu 20 liraya dana çorbalık satıyorlar; onu kaynatıp, suyunu kullanabilirsin.
Bulgurun faydalarını zaten arkadaşlar anlatmış. Yalnız, amaç sadece kilo almak ise pirinç daha çabuk kilo aldırır fakat kaliteli kilolar olmaz onlar. Çünkü hemen hemen tamamı karbonhidrat içeriyor. "Şeker"den kastı o arkadaşların. Yani o kiloları hep yağ olarak alırsın.
Bu arada, keşke herkes senin kadar kibar ve insani diyalog kurabilse keşke. Çok takdir edilesi bir davranış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strategen -- 4 Ağustos 2020; 23:58:26 > -
quote:
Orijinalden alıntı: vampyrotheutis
Bulgurdan yapılıyor usta biberli soğanlı domatesli böyle (patlıcan-patates) koyan da var :) bir şans ver benceEmeğine sağlık arkadaşım bayağı uğraştırırmeyhane pilavı yapmak :)))
quote:
Orijinalden alıntı: strategenHoş bulduk; rica ederim.
Yağlı olmasın tamam ama en azından et suyuna bir şans verilmeli. Tabi o hazır olan bulyonlar falan pek sağlıklı değil. Kilosu 20 liraya dana çorbalık satıyorlar; onu kaynatıp, suyunu kullanabilirsin.
Bulgurun faydalarını zaten arkadaşlar anlatmış. Yalnız, amaç sadece kilo almak ise pirinç daha çabuk kilo aldırır fakat kaliteli kilolar olmaz onlar. Çünkü hemen hemen tamamı karbonhidrat içeriyor. "Şeker"den kastı o arkadaşların. Yani o kiloları hep yağ olarak alırsın.
Bu arada, keşke herkes senin kadar kibar ve insani diyalog kurabilse keşke. Çok takdir edilesi bir davranış.
ilgin ve güzel düşüncelerin için teşekkür ederim arkadaşım
Bugünde bulgur pilavı yapacağım hem değişiklik yapmış olurum
Birşeyi merak ediyorum ekmek bulgurdanmı yapılıyordu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Afiyet olsun, bende pirinç pilavını çok seviyorum ama acayip kabız yapıyor, suda içsem sebze de yesem bağırsaklar bağlanıyor oyüzden bulgur pilavı tüketmeyi tercih ediyorum.
Seni kabız yapmıyor mu pilav?
Hoş geldin arkadaşım.
Yoğurdun hası süzme, yanık kokulu, keçi yoğurdudur. Bulabilirsen al ve daha önce yoğurt yememişim diye hayıflan.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Perturbator
Afiyet olsun, bende pirinç pilavını çok seviyorum ama acayip kabız yapıyor, suda içsem sebze de yesem bağırsaklar bağlanıyor oyüzden bulgur pilavı tüketmeyi tercih ediyorum.
Seni kabız yapmıyor mu pilav?Hoş geldin arkadaşım geçmiş olsun
Allah razı olsun çok teşekkür ederim Bende kabız oldum ama pilavın kabız yapacağı hiç aklıma gelmemişti çok sağolasın. Biraz ara vereyim pilava. Bulgur pilavı kabızlık yaparmıki
quote:
Orijinalden alıntı: por favorHoş geldin arkadaşım.
Yoğurdun hası süzme, yanık kokulu, keçi yoğurdudur. Bulabilirsen al ve daha önce yoğurt yememişim diye hayıflan.
Hoş buldum sende hoş geldin arkadaşım teşekkür ederim
Süzme yoğurt hiç yemedim. Marketlerde satılan yoğurtlardan alıyorum. Keçi yoğurtu ve sütüde içmedim tadı inek sütüne yoğurduna benziyormu
quote:
Orijinalden alıntı: trplayerHoş geldin arkadaşım geçmiş olsun
Allah razı olsun çok teşekkür ederim Bende kabız oldum ama pilavın kabız yapacağı hiç aklıma gelmemişti çok sağolasın. Biraz ara vereyim pilava. Bulgur pilavı kabızlık yaparmıki
Alıntıları GösterSağolasın, bazılarını etmiyor ama pirinç pilavı kabız yapar evet. Bulgur lif olarak zengin olduğu için su tutma özelliği var bağırsaklar için daha faydalı oyüzden.
quote:
Orijinalden alıntı: trplayerilgin ve güzel düşüncelerin için teşekkür ederim arkadaşım
Bugünde bulgur pilavı yapacağım hem değişiklik yapmış olurum
Birşeyi merak ediyorum ekmek bulgurdanmı yapılıyordu
Alıntıları GösterNormal fırın ekmeği bulgurdan yapılmaz ama bazı yörelere özel bulgur ekmeği de varmış.
-
quote:
Orijinalden alıntı: PerturbatorSağolasın, bazılarını etmiyor ama pirinç pilavı kabız yapar evet. Bulgur lif olarak zengin olduğu için su tutma özelliği var bağırsaklar için daha faydalı oyüzden.
Alıntıları GösterAnladım arkadaşım sağolasın Birazda Bulgur pilavı yiyeyim :))
quote:
Orijinalden alıntı: strategenNormal fırın ekmeği bulgurdan yapılmaz ama bazı yörelere özel bulgur ekmeği de varmış.
Alıntıları GösterHoş geldin arkadaşım teşekkür ederim
Normal fırın ekmeği Bulgur ile yapılmıyormu. Bulgur ekmeği tadı nasıl
Rica ederim,
Normal fırın ekmeğinde bulgur olmaz. Bulgurla yapılanından da hiç yemedim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X