Arkadaşlar ; bu akşam telefonu karıştırırken pil yüzdesinin yanında ''yarım kare şeklinin içinde N harfi'' gibi garip bir işaret çıktı. Bu ne olabilir acaba ; bilgisi olan varsa cevaplayabilirmi.
sanırım bir uygulama yüklemişsin n ile başlayan. o programın arka planda açık -çalışır- olduğunu gösteriyor.
Backgrounder uygulaması ile alakalı bir icon. Backgounder'ın içindeki ayarlar kısmından kapatabilirsiniz.
backgrounder -> global settings -> indicate state via ->status bar icon: off
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Cydia'dan yüklediğin "Backgrounder" uygulamasının ikonu. Açtığın programın, yani Settings'in native şekilde arkaplanda çalıştığını söylüyor.
quote:
Orijinalden alıntı: farukdanis
sanırım bir uygulama yüklemişsin n ile başlayan. o programın arka planda açık -çalışır- olduğunu gösteriyor.
telefon 3g 4.1 jb'li ; bir çok uygulama yükledim cydia'dan. Acaba bulma ihtimalimiz varmı hangi program olduğunu çünkü menüye ve ayarlara baktım , yüklediğim programları açıp kapattım fakat yinede gitmedi.Uyuz oldum şimdi gece gece
quote:
Orijinalden alıntı: Sylargray
Backgrounder uygulaması ile alakalı bir icon. Backgounder'ın içindeki ayarlar kısmından kapatabilirsiniz.
backgrounder -> global settings -> indicate state via ->status bar icon: off
Teşekkürler yardımlarınız için. forever DH
quote:
Orijinalden alıntı: kyle007
Cydia'dan yüklediğin "Backgrounder" uygulamasının ikonu. Açtığın programın, yani Settings'in native şekilde arkaplanda çalıştığını söylüyor.