Şimdi Ara

Pil Yüzdesinin Yanında Çıkan Garip İşaret

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ; bu akşam telefonu karıştırırken pil yüzdesinin yanında ''yarım kare şeklinin içinde N harfi'' gibi garip bir işaret çıktı. Bu ne olabilir acaba ; bilgisi olan varsa cevaplayabilirmi.

Pil Yüzdesinin Yanında Çıkan Garip İşaret

• sanırım bir uygulama yüklemişsin n ile başlayan. o programın arka planda açık -çalışır- olduğunu gösteriyor.
  • Backgrounder uygulaması ile alakalı bir icon. Backgounder'ın içindeki ayarlar kısmından kapatabilirsiniz.

backgrounder -> global settings -> indicate state via ->status bar icon: off
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Cydia'dan yüklediğin "Backgrounder" uygulamasının ikonu. Açtığın programın, yani Settings'in native şekilde arkaplanda çalıştığını söylüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukdanis

sanırım bir uygulama yüklemişsin n ile başlayan. o programın arka planda açık -çalışır- olduğunu gösteriyor.

telefon 3g 4.1 jb'li ; bir çok uygulama yükledim cydia'dan. Acaba bulma ihtimalimiz varmı hangi program olduğunu çünkü menüye ve ayarlara baktım , yüklediğim programları açıp kapattım fakat yinede gitmedi.Uyuz oldum şimdi gece gece
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sylargray

Backgrounder uygulaması ile alakalı bir icon. Backgounder'ın içindeki ayarlar kısmından kapatabilirsiniz.

backgrounder -> global settings -> indicate state via ->status bar icon: off

Teşekkürler yardımlarınız için.
    forever DH
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyle007

Cydia'dan yüklediğin "Backgrounder" uygulamasının ikonu. Açtığın programın, yani Settings'in native şekilde arkaplanda çalıştığını söylüyor.

Yardımın için teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şu işaret nedir?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.