Bildirim
Pil durumuma bakar mısınız?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Kardeşim resimdeki değerlere bakarsak bana göre pilin ölmüş veya ölmeye başlıyor yerinde olsam İstanbuldaysan Beşiktaştaki Zorlu Centara gidip orda pilini ücret vererek değiştirirdim ama fiyatını bilmiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mk789 -- 6 Aralık 2015; 10:20:47 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Orjinal batarya taktırmak mı daha mantıklı, yoksa yan sanayi batarya mı? 25 liraya Çin'den getirtip kendi değiştiren kişileri okudum forumlarda.
buna nerden baktığınızı öğrenirsem çok memnun olurum -
Kusura bakmayın geç oldu ama iBackupBot programıyla yapılıyor.
pil kapasitesinin %25ni kaybetmiş ,günde 1 tam şarz hesap edersek 3 yıllık kullanım süresi ediyor. -
Zaten bir bataryanın kullanım süresi 1000 şarjdır. Batarya'yı %20 altına pek düşürmeden şarj etmek gerek.
1092 kez şarj etmişsin yani bu demek oluyorki o pil hakkı rahmetine kavuşmuş, apple store a gidip dünya para bayılmaya değmez aliexpress,ebay gibi sitelerden güvenilir satıcıalrdan 7 dolar civarına bir batarya al ve telefonculardanda alma çoğu kullanılmış batarya satıyor -
quote:
Orijinalden alıntı: duda
Kusura bakmayın geç oldu ama iBackupBot programıyla yapılıyor.
hocam aratıyorum aratıyorum öyle bir program çıkmıyor?
Edit:applestore den aratmışım galiba bilgisayara indirip i phone u bağlıyoruz işlem nasıl oluyor bi detaylı anlatırsanız sevinirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinyap -- 7 Aralık 2015; 16:41:27 >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bildirim sesi gelmiyor
- icloud fotoğraf eşzamanlama çok yavaş
- airpods pro cızırtı sorunu çözümü
- toplu iğneyle sim kart çıkarma
- iphone aux ayarları
- apple watch ultra 2 özellikleri
- en iyi powerbank markaları
- airpods sağ kulaklık çalışmıyor
- apple watch 9 özellikleri
- en iyi telefon kılıfları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X