Şimdi Ara

Pil durumuma bakar mısınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iphone 5 kullanıyorum ve pilden pek anlamıyorum ama şarjda sorun yaşıyorum. Çok çabuk doluyor, çok çabuk boşalıyor. Fotoğrafı paylaştım, yorumlarınızı bekliyorum.
     Pil durumuma bakar mısınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeşim resimdeki değerlere bakarsak bana göre pilin ölmüş veya ölmeye başlıyor yerinde olsam İstanbuldaysan Beşiktaştaki Zorlu Centara gidip orda pilini ücret vererek değiştirirdim ama fiyatını bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mk789 -- 6 Aralık 2015; 10:20:47 >
  • mk789 kullanıcısına yanıt
    Orjinal batarya taktırmak mı daha mantıklı, yoksa yan sanayi batarya mı? 25 liraya Çin'den getirtip kendi değiştiren kişileri okudum forumlarda.

• buna nerden baktığınızı öğrenirsem çok memnun olurum
  • metinyap kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmayın geç oldu ama iBackupBot programıyla yapılıyor.

• pil kapasitesinin %25ni kaybetmiş ,günde 1 tam şarz hesap edersek 3 yıllık kullanım süresi ediyor.
  • Zaten bir bataryanın kullanım süresi 1000 şarjdır. Batarya'yı %20 altına pek düşürmeden şarj etmek gerek.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler bi bakar misiniz
    10 yıl önce açıldı
    KAZA YAPTIM BİR BAKAR MISINIZ?
    12 yıl önce açıldı
    Şu Soruya Bi Bakar mısnız
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1092 kez şarj etmişsin yani bu demek oluyorki o pil hakkı rahmetine kavuşmuş, apple store a gidip dünya para bayılmaya değmez aliexpress,ebay gibi sitelerden güvenilir satıcıalrdan 7 dolar civarına bir batarya al ve telefonculardanda alma çoğu kullanılmış batarya satıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: duda

Kusura bakmayın geç oldu ama iBackupBot programıyla yapılıyor.

hocam aratıyorum aratıyorum öyle bir program çıkmıyor?
    Edit:applestore den aratmışım galiba bilgisayara indirip i phone u bağlıyoruz işlem nasıl oluyor bi detaylı anlatırsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinyap -- 7 Aralık 2015; 16:41:27 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.