Şimdi Ara

Pikatel Airmax101'i Repeater olarak kullanabilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık 2 saattir cebelleşiyorum, belki yapan biri vardıri diye yazayım dedim.

Evimde Huawei'nin HG630 modemiyle internete bağlanıyorum. Ancak sinyal kalitesi yetmiyor iç odalarda. Evde pikatel airmax 101 adsl modem vardıi içinde kurcalayınca erişim noktası ve köprü desteği olduğunu gördüm. Köprüyü açıp mac adresini tanımladım Huawei'nin ama sinyalde artış olmadı.

Acaba bir şeyleri yanlış mı yapıyorum? Bilen var mı?

DHCP'yi kapattım, kanalları aynı yaptım, hatta şifrelerini bile wep e çekip aynı yaptım modemlerde ama sonuç sıfır.

• quote:

Orijinalden alıntı: berquay

Arkadaşlar selam.

Yaklaşık 2 saattir cebelleşiyorum, belki yapan biri vardıri diye yazayım dedim.

Evimde Huawei'nin HG630 modemiyle internete bağlanıyorum. Ancak sinyal kalitesi yetmiyor iç odalarda. Evde pikatel airmax 101 adsl modem vardıi içinde kurcalayınca erişim noktası ve köprü desteği olduğunu gördüm. Köprüyü açıp mac adresini tanımladım Huawei'nin ama sinyalde artış olmadı.

Acaba bir şeyleri yanlış mı yapıyorum? Bilen var mı?

DHCP'yi kapattım, kanalları aynı yaptım, hatta şifrelerini bile wep e çekip aynı yaptım modemlerde ama sonuç sıfır.

Huaweide wds varsa olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Var ama etkinleştrilecek yeri bulamadım herhalde. Kabaca sorum şu aslında, pikatel'den huawei modemi buldum ve köprü seçeneğini aktive etttim. Ama bunu birde huawei'den onaylamam gerekli diye düşünüyorum, bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum.
  • quote:

Var ama etkinleştrilecek yeri bulamadım herhalde. Kabaca sorum şu aslında, pikatel'den huawei modemi buldum ve köprü seçeneğini aktive etttim. Ama bunu birde huawei'den onaylamam gerekli diye düşünüyorum, bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum.

Huaweide wlan bolumune bakin

• iki kablosuz cihazdan bahsediyorken, birini access point olarak kulllanıp repeating yapabilirim değil mi? Menüde access point seçeneği var.

Bnuun için yine WDS etkin demem yeterli oluyor mu genel kondisyonda yoksa ayrıca ap olarak kullanılacak 2. cihazın mac adresini de ana modeme tanımlamam gerekecek midir?
    Yoksa sadece access point'e ana modemin access pointliğini yap diye tanıtmam yeterli midir?
  • quote:

iki kablosuz cihazdan bahsediyorken, birini access point olarak kulllanıp repeating yapabilirim değil mi? Menüde access point seçeneği var.

Bnuun için yine WDS etkin demem yeterli oluyor mu genel kondisyonda yoksa ayrıca ap olarak kullanılacak 2. cihazın mac adresini de ana modeme tanımlamam gerekecek midir?
    Yoksa sadece access point'e ana modemin access pointliğini yap diye tanıtmam yeterli midir?

Huaweiye 64 veya 128 bitlik bir sifre verip kanali sabitle
    Pikatele huawei araliginda ip vereceksin
    Dhpc ve firewalli kapat
    iki cihaz ayni kanalda olacak
    ayni ag adini vereceksin
    Ayni wep sifreyi kullanacak
    Mac adresleri birbirine tanitilacak
    Pikatelde varsayolan ag gecidi ve birinci dns huawei modem ip verip deneme yap

• merhaba kablosuz olarak yapmanın bir yolu var mıdır bende yapamadım bir türlü

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.