Şimdi Ara

Pikap ve bookshelf tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bir ses sistemi oluşturmaya çalışıyorum. Alan 20 m2. Amfi rotel ra840bx4, kaynak olarak marantz cd 5004 ve audioengine bluetooth recevier var. Bu alana ve amfiye uygun olarak ve genis kapsamli bir muzik turu dinlendigini dusunerek detayli ses ve tok bas alacagim hangi bookshelf ve hop kablo ikilisini onerirsiniz. 2. El dusunuyorum bütce 2000tl civari.
    Pikap konusunda da rega rp1 ( 2. El ) ve rega p1 arasinda kaldim. P1 Aradaki fiyat farkina degermi? Tsk

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hoparlör seçeneklerim mission, b&w , rega arasi gidip geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ProAc markasını da listenize ekleyin. Hatta Dynaudio Emit serisine de bakın biraz bütçeyi zorlarsanız bunlar iyi bir seçenek olabilir.

• Merhaba,
    Amfinizin ses karakteristiğini bilemiyorum, ancak o fiyatlara tavsiye edeceğim markalar.
    Dali İkon 2
    Monitor Audio Silver 2 (RX2)
    Triangle Comete EX/EZ
  • Proac ve dynaudio içinde araştirma yapacağım teşekkürler.

Dalinin ses karakteristiğini beğenmiyorum. Daha önce birkaç modelini dinlemiştim. Yıllardır stereo sistem kurmsdım eskisi gibi yerim olsa sony ss g1 mk2 gibi bir hoparlörde düşünebilirdim ama artık mümkün değil

Pikap olarak rega nin yeni planar 1 i olacak gibi. Hrm yurtiçi hem yurtdışı yorumları çok iyi gözüküyor. Bu işi bu gafta sonuçlandırmaya calisacagim.

Rotel in ses karakteristiği kendisi japon olmasina rağmen ingiliz amfilerine benziyor. 50 watt 8 ohm da veriyor bu durumda 90 db ve üzeri hoparlörlere bakiyorum. Daha önce arkadaşımın mission 782 leri ile denediğimizde bana sürmekte zorlandı gibi gelmisti. 782ler 3 yollu ve 89 db idi. Yine 2009 yılında dinledigim son derece basit ama etkileyici bir kef cresta 10 vardi ki 90 db di onunla bayağı uyumlu calmisti. Muzik zevkim genrl olarak 70 80 ler rock ve modern jazz. Plak ve cd arsivimde son derece genis

Kablo işini şimdilik ixos gamma xvh ile çözdüm. Hoparlör arayışına devam.

En büyük sorunum yer. Çünkü kitaplığın tepesi disinda koyacak yerim yok ve yükseklik 2 metre. Evde bir kaplan ( Tekir ) beslediğimizden ne ayak kullanma ne orta boy bir hoparlör kullanma imkanim var. Yuksekligi 65 cm i gecmeyen bir bookshelf veya hormonlu bookshelf bulmam lazim. 2 sorun fuvardan mesafeki bu alan dar olduğundan arkadan bas portlu hoparlörlerede uzak durmam gerekecek gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fremens -- 12 Eylül 2017; 10:17:8 >

• Sony SS G1 bunlar döneminin en iyilerinden sesini bilirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony ss g1 mk1 ve 2caslinda norveçli bir firmanin suruculetini uretiggi japon seainden çok " european ear tune " denen klansmanda hoparlörler. Ben bunlara bir dönem sahiptim ama yer sorunundan dolayı elden çıkarmıştım.

Dynaudio ve proac bütçemin çok çok yukarisinda malesef erişmem mümkün değil. Şu anda son durumda baktığım hoparlörlerler b&w 601 s2 , 685 ve rega r1 bunlardan birind karar vermem gerekecek. Birde indiana line tesi 260 hiye bir hoparlör gördüm ancak artık satısı yok ve çin üretimi olması beni biraz uzak tutuyor. İkinvi ellerinede sıfırı gibi fiyat istiyorlsr malesef.

• B&w 685 ve dual cs 440 alındı, sonuçtan oldukça memnunum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.