Cevap veren herkese tesekkurler, denemek icin X2 siparisi geldi fakat kuramadim daha. Kurup mevcutta ses kalitesine herhangi bir etkisi olacak mi bakip buradan guncellerim. Bu arada eklemeyi unutmusum, DT770 Pro kulakligim var e-drum kitte ve arada muzik icin kullandigim, bur external phono amp i istememin bir nedeni de bu acikcasi. Bu arada tekrar belirteyim, tube amp fani oldugum icin buna yonelmedim, reddit de bayagi iyi yorum gorup, biraz youtube da memnun olanlar da gordukten sonra 80$ lik fiyati sebebiyle denemek istedim. Ayni fiyat araliginda baska urun bulamadim tupsuz. Bu arada mevcut duzen bu, maalesef yer sikintisindan oturu simdilik boyle, bir tik fazla yakin birbirine kolonlar. Sirf biraz daha ayirmak ve en cok pikap in oldugu alan ile direkt baglarini koparmak icin tower mi alsam diye dusunuyorum. Ya da bookshelf alip stand alacagim, daha tam karar veremedim ama marketplace i takip ediyorum surekli guzel bir seyler duserse kacirmamak icin:) ![]() Bu da almama sebep olan renk secenegi. ![]() |