merhabalar. dededen kalma bi pikapım var. ne halde olduğunu bilmiyorum. bavullu pikap diye hitap ediliyor sanırım tam bilgim yok. babamın dediğine göre kayışı kopmuş ve kabloları çıkmış. benim bu pikapı yaptırmam mı mantıklı yoksa yenisini almam mı? öğrenciyim bütçem sınırlı. fikirlerinizi bekliyorum. teşekkürler
anladığım kadarıyla fazla bir masrafı yok. kayış fazla pahalı değildir. internetten alığ kendiniz takabilirsiniz. kabloların durumuyla ilgili ayrıntılı bilgi verebilirseniz yardımcı olabilirim. mümkünse resim atabilmeniz uygun olur.
şu anda kargoda olduğu için resim paylaşamıyorum. eskilerin arasından çıkarılmış baya tozlu ve eski. bakımının yapılması lazım sanırım. izmirde bu işi yapan birisini buldum. fakat ne kadar güvenebilirim bilmiyorum. hani kayışını alıp kendim takabilsem bile sanırım bir bakım gerekiyor. bu konuda ne kadar güvenmeliyim? varsa tecrübeniz aktarabilirmisiniz?
işini bilen eski bir elektronikçiye götürebilirsiniz. başında bekleme imkanınız olursa her şeyi görebiliyorsunuz zaten.