Bildirim
Pikachu'yu Seslendiren Hanım Kızımız!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
eğer gerçekten pikachuyu seslendiren kızsa bu adamların neden bu kadar çok güldüklerini anlayamadım doğrusu -
Konu Dışında birçok kez verilmesine rağmen, burada hiç verildğini hatırlamıyorum. Teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkalen Fosfataz -- 15 Ağustos 2008; 12:29:40 > -
Gülüyolar-peşine de alkışlıyolar.Ama kız aynı Pikachu ya.
quote:
Orjinalden alıntı: ank_yer_6
Konu Dışında birçok kez verilmesine rağmen, burada hiç verildğini hatırlamıyorum. Teşekkürler.
Önemli değil bu yüzden tekrar burda yayınlamayı düşündüm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BFEC10673 -- 15 Ağustos 2008; 12:31:34 > -
sanki hayatlarında ilk defa pikachu sesi duyuyomuş gibi gülüyolar ama bence yarışma programı gibi bişi o veya eğlence programı o kızda güzel ses çıkarıyo diye çıkartmışlar
güzel konu ama elenceli sürekli oyun konuşulcak deil burda arada böyle konular açılması lazım
-
BiLiyordum bunu süper..
-
VAY BE SUPERMİŞ İLK KEZ GÖRDÜM. -
quote:
Orjinalden alıntı: Blue Dragon
BiLiyordum bunu süper..
İlk defa bir insanla Pikachu'yu bağdaştırdım. -
Konu Dışında verilmişti -
BU HANIMI YOLDA GÖRSEN HİÇ AKLINA GELİRMİ PİKACHU'YU SESLENDİRDİĞİ? -
@Yasin Köse
Orjinalden alıntı: ank_yer_6
Önemli değil bu yüzden tekrar burda yayınlamayı düşündüm.
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BFEC10673 -- 15 Ağustos 2008; 14:49:42 > -
Bir taene Japon kadın var.Pikachu diyor.O mu bu? -
quote:
Orjinalden alıntı: TüRKéR
Bir taene Japon kadın var.Pikachu diyor.O mu bu?
Aynen öyle. -
Süper -
piga pigaa -
-
pi-gaç-çuuu -
çok iyi -
Bende nedense onceden videolarda ses geliyordu şimdi hiç bir videoda ses gelmiyor :( Dun falan dinliyordum sorun nerde olabilir? -
Pika Pika Süper yapıor sanki arkasında kolon varda kolondan ses gelior :D
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X