Şimdi Ara

piercingli insanlara bakış açınız nedir? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
414
Cevap
3
Favori
9.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oha orta çağdakiler bile senden modern ve medeni kalıyor... + ne piercing nede küpe sağlıklı değil... piercing yıldırım efsanesine bile yolaçıyor...
  • Piercing taktıralı 10 yıl oldu hala takıyorum ve bu 10 yılda sadece askere giderken çıkartmıştım takmadığım zaman 3-4 günde kapanmıştı tabii askerlik bitince tekrar takmıştım ama kulağımdaki 5 delik 10 yıldır var çıkartsam hayatta kapanmazlar büyük ihtimal.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kulak deliği kolay kolay kapanmaz... kulak kepçesi kıkırdak dokudan oluştuğundan delik sabit kalır...
  • Ön-yargılarımın kurbanı olmadım hocam,sorun yok isteyen istediğini yapsın kendi vücuduna
  • Olumsuz
  • Millet ne düşünüyor diye bakim dedim.

Kardes sana bisey diyen önce aynaya baksin bence :D

Yek lafim acı hissi.bide bi yere takilsa falan.yada kizin biri isirip koparsa aboooo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulmel -- 12 Nisan 2014; 2:05:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaşta ve ağızda her iki cinsdede güzel duruyor
  • Ben bi genç adamda piercingi gördüğüm vakit gözümden düşer.. Yani bu benim görüşüm yani onun erkek sıfatına yakıştıramam hele bide diline taktıranlar var kaşı geç. Örneğin adana'da(adanalı değilim) böyle birşeyin mümkün olacağını sanmıyorum.. Kızlarda ise tamamen gothic edası oluşuyor zihnimde.
  • Umursamam

• Saygı ile alakası yok. Vücut üzerine direk yapılan herhangi bir modifikasyonu sevmiyorum. Küpe, dövme, piercing vb.

• Neresine taktigina bagli.

• Kadında üst dudak ve kaşın uç kısmındakiler nedense güzel geliyor da diğer bölgeler itici geliyor. Erkek içinde tamamen itici.Takana niye taktın takmayana neden takmıyorsun demem ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElwinVanDyke -- 12 Nisan 2014; 3:12:35 >
  • Erkeklerde her türlü iğrenç. Kızlarda ise yakışıyorsa göbeğinde piercing beni bitirir.

• Herkez kendine yakışanı giymeli,kullanmalı.Sadece özenti olarak takılıyorsa saygı bile duymam.Herşeyin fazlasıda bana göre zarar.Yakışıyor ve seviyor isen 1 bilemedin 2 tane takılır.Kadında da göbekte hoş durduğunu düşünüyorum.
  • Bazilari mide bulandirici sekilde abartiyor. Ve mide bulaniyor.

• Bir aralar kaşımda vardı. Öyle bir anlık kararla, küpe dahi takmayan ben gidip kaşımı deldirmiştim. 1 yıl çok da severek taktım, ta ki bir sabah uyandığımda kaşımda piercing olmadığını görene kadar. Nereye gitti, nasıl düştü anlamadım. Deliği de hemen kapanmıştı cildim hassas olduğu için, gidip bir daha da deldirmedim.
    Daha öncesinde bir kere de kavgaya karışmıştım, kavgaya girmeden piercingi çıkaracak zamanı bulmuştum iyi ki de bir zararı gelmedi, neyse o ortamda piercing de kayboldu tabi. Sabah kalktığımda delik baya kapandığı için yeni piercingi takarken baya acı çekmiştim. Şimdi düşününce yaptıklarım saçmaymış gibi geliyor, üstelik bunları 22 yaşında yapmıştım. Ama insana yakışıyorsa, çok çok güzel duran bir şey.
  • varsa alırım bi dal

• insan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DejaReM

quote:

Orijinalden alıntı: anonim birisi

Bir erkekte olursa daha az saygı duyar mısıniz?

bir erkekte görsem daha az saygı duymam. Çünkü ben o adamın karakteriyle, kişiliğiyle arkadaşım. Erkeklerin küpe yada piercing takmasına karşı değilim. Ama kullanan kişiye yakışıyor mu önemli olan o. Mesela küpe bazı erkeklerde karizma dururken, bazılarına hiç yakışmıyor. Bence fazla abartı olmadığı derece piercingde de sorun yok.

• Herkesin kisisel goruslerine saygim vardir tabii kendilerine sakladiklari surece
    Elemanin birisi gogsunde piercingle plaja gelirse tiksinirim sahsen, igrenc yav

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.