Şimdi Ara

pick up tercihi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
9.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: _opeth
    sağım solum önüm arkam karahallılar yani neyse zaten mezun olduktan alırsam alacağım şey.
    kısır balıkesir piyasasından almaktansa rekabetçi istanbul piyasasından ikinci el alırım daha iyi

Kesinlikle haklısın.

2007 yazında öğrenci arabası olarak nitelendirilebilecek, 15.000 yetale civarı fiyatı olan, temiz ve kafamıza yatan bir şey denk gelirse acımadan 20.000 yetaleyi basabileceğimiz, hb, benzinli, spor tasarımlı, manuel vites, aksesuarı olan (klima, jant, sis farı, cd çalar, abs...) ve benzini içmeyen biraraba için evdekiler iknaettim. Zaten burslu okuduğum için bu tip bir kredim vardı ve ben de İstanbul'da toplu taşımadan sıkılmış her öğrenci gibi araba istedim, evdekiler de sağolsunlar tamam dediler.

Araba aramaya başladık. Kafamdaki arabalar Fiesta, Corsa, Punto, Polo, İbiza tarzı max 1.4 motorlu arabalar. Şimdi herkes der ki bunlar piyasada kıyamet gibi, elini sallasan çarparsın. Allah seni inandırsın, 2 ay içinde sadece 1 araba bulduk. 2001 Fiesta Ghia. 1.25 motor, klima, cd çalar, 4 havayastığı vs temiz bir araba. 78.000 de ve ikinci sahibi. Arabanın piyasasını araştırdık, 12.000-12.500 civarı. Adam 14.250'ye bırakırım dedi. Biz 13.000 verdik, asla olmaz dedi. Biz de hayırlı işler dedik adama. (13.850'ye satmış 2 ay sonra) 3. aya girince Akoto'da çalışan tanıdığın tanığıdı bir adamla konuştuk.(ikinci el arabalarla ilgileniyor.)2 hafta içinde bulurum dedi. 2 ay sona erdi, bir tane araba bulamadı. Yahu, 4 aydır araba arıyorum, aradığım araba da sokakta milyonlarca olan tarzda bir araba, 1 tane yok. Sonunda lanet ettim, vazgeçtim arabadan. Mezun olunca 0 km araba alacaklar inşallah.

Bir daha Balıkesir'de 2. el araba aramak mı? Allah göstermesin...

• @lokosit

Altan'ı Toyota'da bilemem ama beyaz eşyada kötüler.

Uzun hikaye ama ciddi bir yanlış yapmışlardı bize buzdolabı satarken. Sattıkları malı bilmiyorlar. Annem de ısrarla önemli konuyu 5 kere falan sordu, hem de doğrudan dükkan sahibine. Sonra adamın bize yanlış bilgi verdiği ortaya çıkınca annem dükkanın altını üstüne getirmişti.

Olay 10 yıl önce oldu, adam babama selam verir ama annemi görmezden gelir.

Zaten Balıkesir esnafını sevmem genelde. Hep tekel. Tok ve ukala esnafın geneli.
  • Sürmesi ve kontrolü zor bi araba alışınca normal gelio insana...Yük taşımak istiosan bnce süper bi araçtır pick-up
  • quote:

Orjinalden alıntı: Polemik

@lokosit

Uzun hikaye ama ciddi bir yanlış yapmışlardı bize buzdolabı satarken. Sattıkları malı bilmiyorlar. Annem de ısrarla önemli konuyu 5 kere falan sordu, hem de doğrudan dükkan sahibine. Sonra adamın bize yanlış bilgi verdiği ortaya çıkınca annem dükkanın altını üstüne getirmişti.

Zaten Balıkesir esnafını sevmem genelde. Hep tekel. Tok ve ukala esnafın geneli.

yıllarca balıkesirde merkezde oturdum
    altandan toyota aldım ve memnun kalmıştım sorun çıktığında ilgileniyorlar aynı şekilde fiattanda memnundum.
    altan 2. el aracınıza değerinin çok altını verir kendi aracındanda fiyat kırmaz.
    beyaz eşyada altan arçelik bayi olsa gerek sadece eve sokmam.

• quote:

Orjinalden alıntı: Polemik

@lokosit

bide öğrenci sömürmesi durumu var ki neyse konu baya dağılacak bauforumunda habire yazıoz zaten ama tabi yapan yine yapıo neyse
    bu arada ilk kez bu sene evimi değiştirmedim nakliyatıydı emlakçısıydı uğraşmadım filan çok mutluyum bu konuda

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.