Şimdi Ara

picasso 1.6 HDİ kullanan var mı.linktekini alıcam.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-sahibinden-1.6-hdi-160.000-km-2007-model-full-aile-araci-318965433/detay?newSearchMode=withStandardMode&hideSearchFilter=false

Balıkesirden yalovaya gidip alıcam arabayı.
    ne dersiniz satamadığım 10.000 tl lik arabamı alıcak üstüne 20.000 tl verip alıcam.
    Yorumlarınıza ihtiyaçım var.

• up
  • Ben picasso kullanıyorum ama bu kasa değil. Xsara picassoları pek bilmiyorum. Km orjinalse çok değil.. Donanımı da bizim kasadakine benziyor.. Bizim kasada elektronik ve motor konusunda sorun yok. Bu kasalarda nasıldır bilemiyorum. Ancak resimlerden gördüğüm kadarı ile araç temiz bakılmış ve o zamanlarda bile malzeme kalitesi gayet iyi gibi görünüyor.

Motor bizdekinin aynısı ise (1.6 HDI 109bg) oldukça cimri (İstanbul Şehir içi 6.5lt - Şehir dışı 5lt), parçası bol ve bakımı kolay bi motor.

Tavsiyem direksiyon, ön takım, turbo, klima gibi tertibatlarını kontrol ettirin. Bu gibi kalemler size masraf açılabilir. Araç bel altı boyalı demişler ama maşallah 2015 model gibi parlıyor heryeri, metalik nikelajlar bile pırıl pırıl.. Ben biraz işkillenirim bu kadar pırıldamadan.. O nedenle kaza ve değişenini iyi sordurun..

Bir de HDI motorlarda bir süre sonra keçelerden yağ kaçırma olabiliyor.. Terleme şeklinde.. Bunu aracı lifte kaldırınca rahatça görebilir herhangi bir usta.. 150-200bin km arası o keçelerin değişimini öneriyor benim ustam.. İstanbul'da olsanız benim özel servisteki ustamı tavsiye ederdim. Kendisi Citröen/Peugeot konusunda tam bir usta.. Eski yetkili servis baş ustası.. Yanındakilerde hep yet. servis terk eden kaliteli kişiler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi synthesizer -- 3 Ağustos 2016; 15:28:45 >

• bende sizi foruma davet edecektim ki siz önce davranmışssınız.

motor bildiğimiz euro 4 c4 lerde kullanılan dv6 kodlu 110 hdi motor konusunda en ufak bir şüpheniz olmasın düzgün bakılmmışsa bu km hikayedir. çekişi hızlanması masrafsızlığı ve tüketimiyle yüz güldüren bir motordur.
  • Ama satan arkadaş Alsatçı sanırım. Bikac ilani daha var. Eğer giderseniz Başka bir suprizle karşılaşabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satan kişi dükkan açtık o yüzden satıyoruz dedi...üstelik benim arabayıda kabul etti..aslında istanbula üskadara gel dedi ben biraz acemiyim deyince yalovaya kadar gelebilirim dedi...

istanbuldaki ustanıza götürmek isterim..tam adresi neresi..

30.000 tl ye uygun mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ortaşekerli

Satan kişi dükkan açtık o yüzden satıyoruz dedi...üstelik benim arabayıda kabul etti..aslında istanbula üskadara gel dedi ben biraz acemiyim deyince yalovaya kadar gelebilirim dedi...

istanbuldaki ustanıza götürmek isterim..tam adresi neresi..

30.000 tl ye uygun mu

https://www.google.com.tr/maps/@41.0231441,29.1126557,3a,75y,172.9h,73.56t/data=!3m6!1e1!3m4!1sv4-qgFoGDUkDgMiL52Qv2A!2e0!7i13312!8i6656!6m1!1e1

Burada görebilirsiniz. İrem oto ümraniye yazarsanız çıkar. Ustanın adı Doğan usta.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam bu aracı almayın, son sahibi olursunuz.
  • ben olsam 3-5 yaş daha genç , daha teknolojik C3 picasso alırdım , hem de hemen hemen aynı paralara bulunabiliyor
  • Arkadaşlar,sorun şu maalesef elimde bir araç var..ve çıakramıyorum.bu adam aldığım değerde alıyor..o yüzden takasta alabilceğim geniş bir araç arıyorum...

alma mı diyorsunuz..

kimse kullanmadı mı bu araçtan
    parçaları nasıldır pahalı mıdır

kafam karıştı...
  • Bu kasayı iyi bileni bulmanız zor. Motordan yana sıkıntı olmayacağı fikrine katılıyorum ama elektronik muamma. Bu kasa picasso yerine scenic yada verso lara da bakabilirsiniz. Yalnız koltuklar çok rahat gözüküyor :)
  • Citroene bineceğime hatta eski citroene bineceğime belediye otobüsüyle gezerim

Arkadaşım senin satamadığın aracı adam niye alıyor ? Bu araçtan kurtulmak için
    Ozaman neyi tartışıyoruz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla,geniş olması donanımı bol olması arabamı alması falan...

Bu arada Levent otomotivi bilen vardır içimizde bugün önünden geçtim en az 100 tane araç olan yerde şuan 7 araç kalmış.fötücü çıktı.kaçmış..oradan almayı düşündüğüm araçlar gitmiş..

aslında balıkesirde bir galeride efsane kasa toyota corolla bulsam 1.6 olan 4 cam otomatik-klimalı vs...fazla verip takas giricem oda yok...

Ne yapıcam bielmiyorum.klimalı-camlar otomatik araç istiyorum takasta kullanabilceğim.
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.