Şimdi Ara

pic ve plc ile ilgili kitap

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar pic ve plc ile yeni ilgilenmeye başladım ama plc hakkında hiç bilgim olmadığı için ve pic ile ilgilide sadece üniversitede gördüğüm kadarıyla bilgim olduğu için yardımınıza ihtiyacım var. bana önerebileceğiniz kitaplar nelerdir. başlangıç seviyesi kitaplar arıyorum. sizin tavsiye ettiğiniz kitapları alıcam o yüzden kullanıp gerçekten fayda gören veya faydasından emin olduğunuz kitapları söyleyebilirmisiniz.

• Pic arıyorsanız asm de başlangıç için Orhan Altınbaşak Mikrodenetleyiciler ve PIC programlama PIC 16f628A kitabını öneririm.Genel olarak PICleri ASM deki tüm komutları, tüm komutları tek tek denenmesini anlatıyor devrresi ile ayrıca ödev olarak verdiği devreler de var.Kesmeler usart step motorlar gibi bir çok konu var.Altaş Yayınları ve 8 ytl gibi uygun fiyatı var.Bursa'da iseniz ben merkez BKM den aldım.Daha vardı.
  • PLC kitabı olarakta,Recep Çetin'in "S7-200 PLClerle Otomasyon" kitabı başlangıç için uygundur.
    S7-200 lerin eski model olduğuna bakma kitap güzeldir.PLC mantığını iyi anlatıyor ve bol örnek veriyor.
  • teşekkür ederim arkadaşalr b ugün kitapçılarda araştırmıştım biraz kitap zaten bu söyledikleriniz sanırım vardı. yarın gidip alırım artık. tekrar sağolun
  • Rica ederim umarım aradığınız bilgileri bulabilirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.