Şimdi Ara

pic programlayıcı satın alma (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
0
Favori
6.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende Bugün Sipariş Verdim. Pickit2 nin Clonunu.
     pic programlayıcı satın alma
  • Bende biraz önce PICKIT 3 sipariş verdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorke07 -- 26 Ocak 2012; 1:36:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stranger59

Bende Bugün Sipariş Verdim. Pickit2 nin Clonunu.

nerden sipariş verdiniz acaba
  • devrenin üstünde yazıyor görmediniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gorke07

Bende biraz önce PICKIT 3 sipariş verdim.

Elime ulaştı.
  • quote:

quote:

Elime ulaştı.

pk3 en büyük eksiği taktığımız pic i kendisi otomatik tanımıyor listeden kendimiz seçmek zorunda bırakması sinir bozucu pk2 otomatik kendisi tanıyor pk2 ve brenere göre biraz ağır yazıyor ve başka bir pic seçince nedense firmware update yapıyor ve gene bekletiyor.Açıkçası pk3 tek avantajı ustaların dediği gibi sadece pk2 ye göre daha fazla pic destekliyor (679) pk3 de zamanla gelişeceğine inanıyorum kendi programı henüz yolu nbaşında v1.0 oysa pk2 2.61 . pk3>pk2 değilmiş onuda anladım alacak olanlar pk3 düşünmesinler yanlışım varsa düzeltin özellikle ben bu pic i otomatik tanımamasına fena taktım çünkü

• quote:

Orijinalden alıntı: zokur

quote:

quote:

Elime ulaştı.

pk3 en büyük eksiği taktığımız pic i kendisi otomatik tanımıyor listeden kendimiz seçmek zorunda bırakması sinir bozucu pk2 otomatik kendisi tanıyor pk2 ve brenere göre biraz ağır yazıyor ve başka bir pic seçince nedense firmware update yapıyor ve gene bekletiyor.Açıkçası pk3 tek avantajı ustaların dediği gibi sadece pk2 ye göre daha fazla pic destekliyor (679) pk3 de zamanla gelişeceğine inanıyorum kendi programı henüz yolu nbaşında v1.0 oysa pk2 2.61 . pk3>pk2 değilmiş onuda anladım alacak olanlar pk3 düşünmesinler yanlışım varsa düzeltin özellikle ben bu pic i otomatik tanımamasına fena taktım çünkü

Dediğin gibi daha yolun başında v1.0 belki ilerde daha çok özellik eklenir. Tabi pic i otomatik tanıması çok iyi olurdu. Beklicez artık

• Kendin yapmak istersen.http://gaziee.com/site/grabador-todopic-usb-summer-2005-gtp-usb-pic-programlayici.html/ Bu devreyi yapabilirsin. Hazır satın alim bu devreyi dersen dehttp://www.picpro.org/3_2_usb_pic_programlayici.html burada var.
  • quote:

quote:

quote:

Elime ulaştı.

Kesinlikle katılıyorum
    Alacak olanlara şu anda, eğer çok spesifik olarak PK3 ün destekleyip PK2 nin desteklemediği bir pic ile çalışmayacaklarsa PicKit2 öneriyorum. Kullanımı oldukça kolay.

Ayrıca bir programlayıcı olmasının yanı sıra (ICSP programlamayı araştırın, devre üzerinde sök tak yapmadan programlamak harika bir kolaylık) bir debugger ve logic analyzer. Ayrıca UART tool ile bilgisayar - pic bağlantısı da yapabiliyorsunuz

Ebay'den sure electronics in sattığı gayet başarılı bir model, tavsiye ederim.

• quote:

quote:

quote:

Elime ulaştı.

çok şükür pickit3 e de pickit2 arayüzüne benzer program çıkarttılar 3 sene aradan .programda mcu ları otomatik tanıma özelliği eklenmiş eski programına göre çok hızlı yazıyor program to go özelliği kapalı gözüküyor uart ve logic analyzer var gözüküyor ama kullanılmıyor bu arada beta programı olduğu için ileride uart ve logic analyzer
    özellikleri geliceği yazıyor pikkit3 te olan ama pikkit2 de olmayan mcuları yeni
    programda yer almıyor ama mplab programında bu mcular listede yer alıyor ve program to go özelliğinde de değişiklik yok kullanılabiliniyor
    pikkit3 aldığımdan bir süre sonra pişman olmuştum çok ağır yazıyor bazen yazdığı mcu ları tekrar okumuyordu
    hele 16f648a ve 16f628a yı 1 kere programlıyor birdaha da okuyamıyor erişemiyordu hep unknow device detect hatası veriyordu başka bir programlayıcıda bu mcuları silince pikkit3 e tekrar takınca gene programlıyor ama nedense gene aynı hatayı veriyordu bu beta programını çıkartmaları ilaç gibi geldi bana bu sorunlar yaşanmıyor demekki donanımsal değilmiş yazılımsal bir olaymış ve düzeldiğini görmek beni çok sevindirdi
    bu arada pikkit3 beta programına geçmek isteyenler eski kullandıkları programını kaldırmasınlar pişman olurlarsa tekrar geri dönmek için bu programa ihtiyaç var ve microchip siteside bu eski programını sitesinden kaldırmış belki bulmakta zorlanırlar .

• Arkadaşlar;
    çok az kullandiğim Mıcrochip ICD2 pic programlayıcı/debegger cihazımı satıyorum. sorunsuzdur ve tüm ek ekipmanları (arayüz kaploları ve adaptör) mevcuttur. detaylar aşağidaki linktedir.
    http://urun.gittigidiyor.com/beyaz-esya-ev-aletleri/microchip-mplab-icd-2-pic-programlayici-69792523
  • http://www.ebay.com/itm/300809262826?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

denemek için bunu sipariş ettim bakalım nasıl çıkacak.Denedikten sonra nedir ne değildir buraya yazarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilm-i yorum

http://www.ebay.com/itm/300809262826?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

denemek için bunu sipariş ettim bakalım nasıl çıkacak.Denedikten sonra nedir ne değildir buraya yazarım.

Denediniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dnmhbr

quote:

http://www.ebay.com/itm/300809262826?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

Denediniz mi?

Gelmedi malesef.2 gönderim yapılmasına rağmen hala ses seda yok

• quote:

quote:

quote:

Denediniz mi?

Refund or Resend seçeneklerinden siz mi yeniden gönderim talep ettiniz?
    Hem top rated seller tercih etmemişsiniz.Gerçi çok da mühim değil yollandıktan sonra ama , yine de top rated seller kulağa daha hoş geliyor :)
    Umarım gelir..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Denediniz mi?

Refund or Resend seçeneklerinden siz mi yeniden gönderim talep ettiniz?
    Hem top rated seller tercih etmemişsiniz.Gerçi çok da mühim değil yollandıktan sonra ama , yine de top rated seller kulağa daha hoş geliyor :)
    Umarım gelir..

Hayır satıcıyla irtibata geçtim muhabbet ettik bi süre istersen refund edeyim dedi ama zaten 12$ fazla olmadığı için yeniden yolla dedim.Yeniden yollattırdım o da 1 ay oldu sanırım hala gelmedi.
    Geleceğini sanmıyorum kısaca Ama sorunun satıcıda değil bizim PTT'de olduğunu düşünüyorum.Büyük ihtimalle geldi ülkeye ama bana ulaştırılmadı.
    DX'te olsa böyle ürünler onlar da sıkıntı olmuyor ama eBay böyle.

• Bu ürünü ben yapıyorum ve cd yede entegreye nasıl yazılım yüklenir videolu olarak anlatıyorum ürünün fiyatıda 45 TL usb girişli aşağıdaki linkte desteklediği pic serisini görebilirsiniz

win 7- 32 bit ve 64 bitte xp de linüx te çalışır nasıl çalıştığınıda videoda anlattım..

PİC PROGRAMLAYICI SATIN ALMA LİNKİ

PİC PROGRAMLAYICI SATIN ALMA LİNKİ

pic programlayıcı satın alma pic programlayıcı satın alma pic programlayıcı satın alma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ydemircan79 -- 31 Ağustos 2013; 9:15:59 >

• Bakın buda hazır brenner 8 için yolları hazırlanmış plaket sadece devre elemanları alın ve plakete yerleştirip pic programlamaya başlayın

Plaketin arka tarafında hangi devre elemanlarını nereye yerleştireceğiniz ve devre elemanının adı plaketin üstünde yazmaktadır

boş plaketin yanında hangi devre elamanlarını kullanacağınız devre elemanları listesi ve nerelere bağlantı yapılacağıda email adresinize dosya olarak gönderiyorum TANE FİYATI 10 TL DİR

çoklu olarakta satın alabilirsiniz sorularınız için ydemircan79@hotmail.com email atabilirsiniz..

EPOKSİ PALKET SATIN ALMA LİNKİ

EPOKSİ PLAKET SATIN ALMA LİNKİ

pic programlayıcı satın alma pic programlayıcı satın alma pic programlayıcı satın alma pic programlayıcı satın alma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ydemircan79 -- 31 Ağustos 2013; 9:20:00 >

• BUNUDA KALAYDAN YAPTIM ÖZEL YAPTIM DİYEBİLİRİM...

KALAY PLAKET SATIN ALMA LİNKİ

KALAY PLAKET SATIN ALMA LİNKİ

pic programlayıcı satın alma pic programlayıcı satın alma

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.