Şimdi Ara

physx kart önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • başlıktada görüldüğü gibi bir physx kart"a ihtiyacım var.F/p olarak önerebileceğiniz bir physx kartı ?
    Yani physx için 8600 alsaktamı aynı yoksa gt 240 alsaktamı

• Bütçeniz nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeki41

Bütçeniz nedir

en fazla 100 TL diyelim...
    ama dediğim gibi eğer düşük bir physx kart"ta iş görüyorsa , fazla para vermeyelim..
  • asıl kartınızın gücüne göre fizik kartı seçin..
    asıl ekran kartınız nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ooppss -- 2 Aralık 2010; 13:02:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ooppss

asıl kartınızın gücüne görefizi kartı seçin..
    asıl ekran kartınız nedir?

Palit GTX 460 sonic platinum
  • gt240 yeter. bir teste görmüştüm bi yerden sonra physx kartı ne akdar iyi olursa olsun belli bir fpsden sonrası farketmiyordu. gt240 gerek güç tüketimi gerek performans açısında yeterde artar
  • ben mesela 6870 cf kullanıyorum.

1) physx kartı yada physx destekli bir ekran kartı ekleyebilir miyim bu sisteme ?

2) eklediğim bu physx kartının bana ne gibi yararları olur? (mesela oyunlarda çizim programlarında ? )

3) elimde 8800gts var mesela bunu bilgisayarıma takmamın bana bir faydası olur mu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @reyoberto
    bencede gt240 iyi seçim olur..
    fizik kartı ne kadar güçlü olursa olsun yinede fps düşüşü olacaktır fakat asıl kart çok güçlü fizik kartı zayıf olduğu durumlarda fps düşüşü daha fazla olur..
    asıl kartınız zaten phsyx destekli olduğundan ve piyasada pek phsyx destekli oyun olmadığından ayr kart almaanız bana göre gereksiz bir masraf olur
    ama alma isterseniz gt240 seçin..

@Anathien_!
    -3. bir ekran kartı yuvası varsa ekleyebilirsiniz.. ama ekran kartınız ati olduğu için modifiye driver bulup onunla urulum yapmaanız lazım
    -sadece phsyx destekli oyunlarda efektleri görmenizi sağlar..başka bir faydası olmaz..oyun performansını artırmaz..çizim programlarında getirisi olmaz..
    -yukarıda belirttiğim amaçlar için o kartı kullanabilirsiniz..
    mademki kart elinizde var kartı takın phsyx destekli oynamak istediğiniz oyunları oynaayın..sonra isterseniz artı çıkarabilirsiniz..
    sürekli kullanımda güç tüketimi ve çıkardığı sese değmeyeceğini düşünüyorum

• Aşağıdaki linkte vatandaş GTX460 + GT240 olayını uygulamış ama beni pek tatmin etmedi. GT240 için verilecek para yerine GTX460 ın üzerine eklenip GTX470 alınsa daha doğru olur kanaatindeyim.

http://hardforum.com/showthread.php?t=1549518
  • peki bir sorum daha olucak. forumda bir konuda arkadaşımız 5870 i gpu hesaplama için kullanıyormuş bu ne demek oluyor ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.