Şimdi Ara

Phpmyadmin id Çekme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Phpmyadminden her kullanıcının özel idsini nasıl çekebilirim baya bir şey denedim ama olmuyo ??

• phpmyadmin'le vt'ye girebiliyorsan id'ler dahil herşeye ulaşabiliyor olman gerekli. Benim örnek vt phpmyadmin'le görüntüsü, id'yi görebiliyorsan cekebilmen de gerekli.

Phpmyadmin id Çekme

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet id çekip görüntüleyebiliyorum fakat istediğim kullanıcının idsi değil ?? where kadi =$kadi falan da denedim olmuyo...
  • Emeklemeyi öğrenmeden yürümeye çalışıyorsun ki en sık yapılan hatalardan birisidir. Problem olarak görmekten ziyade izlenen yoldaki yanlışlıktan kaynaklanır. Biraz geriye gitmeyi tavsiye ederim. Öncelikle veritabanı nedir, sql nedir, gui nedir, script nedir, radmin nedir ve phpmyadmin nedir sorularının cevaplarını öğrenmeye çalış. Bu kavramlara aşina oldukça bu tür şeyler kendiliğinden oturacaktır.
  • $sorgu = " SELECT id FROM tabloadi WHERE kadi='".$kadi.'";

Boyle yaparsan olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black_Ang3l

$sorgu = " SELECT id FROM tabloadi WHERE kadi='".$kadi.'";

Boyle yaparsan olur.

Dün Baya Bi Deneme Yapmıştım Bunu da Denedim Oldu :D

Yine de Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ephésus

Emeklemeyi öğrenmeden yürümeye çalışıyorsun ki en sık yapılan hatalardan birisidir. Problem olarak görmekten ziyade izlenen yoldaki yanlışlıktan kaynaklanır. Biraz geriye gitmeyi tavsiye ederim. Öncelikle veritabanı nedir, sql nedir, gui nedir, script nedir, radmin nedir ve phpmyadmin nedir sorularının cevaplarını öğrenmeye çalış. Bu kavramlara aşina oldukça bu tür şeyler kendiliğinden oturacaktır.

Bu tür Şeyleri Yerine oturtmak Şuan İçin Çok Zor. Çünkü Güncel Bilgi Çok Az. Youtube,Makale Veya Herhangi Biryere Bakarsan Çoğunun (%80) 2010 Gibi Zamanlarda Yayınlandığını Görebilirsin...

Emin Olun Herhangi Bir Sitede İş Görebilecek Derecede Bilgim Var Fakat Hala Daha Bu Şekilde Sorular Sorarak Öğrenmeye Ve Sizin Gibi Önerilerde Bulunanlara Cevap Yetiştirmeye Çalışıyorum... Tavsiyeniz İçin teşekkürler :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Php header yardım!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İşine yaradıysa sevindim.

Bende ilk başta SQL sorgu yazarken WHERE kadi=$kadi yaziyordum. Olmuyordu. Belediye'de ki (o zaman belediye'de staj yapıyordum bilgi işlem biriminde) Mühendis abiye gösterdim SQL kodunu hata yok bunda dedi sırf '' koymadık diye habire hata verip durdu. Donanımhaber kendini atatürkçü sanan ateist ergenlerle dolu. Burayı boşver. stackoverflow.com'a git. Sorularını orada sor. Emin ol en kısa sürede cevabını bulursun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.