Şimdi Ara

phpbb2 siteyi yeni üyeliğe kapatmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sitemde zaten bir üyelik sistemi mevcut ve bu spammerlerden bıkmış durumdayım.
    Bu sebeple phpbb2 nin yeni üye almasını istemiyorum ama bunla ilgili bir ayar yok.
    phpbb2 kullanmaya mecburum çünki osdate phpbb3 desteklemiyor.
    Değiştirmem gereken bir dosya-satır varsa ilgilenirseniz sevinirim. Yada bunla ilgili bir mod.

• Muhtemelen forumunuzda mod kurulu değil bu yönüyle akla gelen tek şey üyeliğin bir aktivasyon e-maili ile onaylanması. Yeni üye olan biri sonuçta bu durumda aktive edilmedikçe forumda gezinemez, yazamaz. Bunun için

Yönetim Paneli=>Genel Ayarlar içinden
    Hesap aktivasyonu=Yönetici(admin) olarak seçerseniz olacaktır.

Tavsiye eğer mevcut değil ise mod kurmanız. Nette konuyla ilgili gereken bilgiyi fazlasıyla bulacaksınız.
    Kolay gelsin...
  • resimli guvenlik dogrulamasini ac spam yapamazlar
  • Şimdi osdate - phpbb2 kullanıyorum yani üyeler osdate üzerinden üye oluyor aslında ve hesap aktivasyonunu kullanıcı yada - yönetici seçersem osdate den üye olanlar (o andan sonra aldığım adminler bile) foruma login olamıyor aktive edilmemiş görünüyorlar.

Resimli onay kodunu aktif ettim ama adamlar artık onları bile okutabiliyor sanırsam. Ben sadece yeni üyelik almayı durdurmak istiyorum. Link olarak silmekte değil (ki register.php diye bişey yok profile.php?= diye gidiyor)
    Link olarak silsemde zaten adamların botları başka türlü veri göndererek üye oluyor anladığım kadarıyla.

www.jakamoz.com site
    www.jakamoz.com/forum/pbpbb forum

quote:

Orjinalden alıntı: serseri

Muhtemelen forumunuzda mod kurulu değil bu yönüyle akla gelen tek şey üyeliğin bir aktivasyon e-maili ile onaylanması. Yeni üye olan biri sonuçta bu durumda aktive edilmedikçe forumda gezinemez, yazamaz. Bunun için

Yönetim Paneli=>Genel Ayarlar içinden
    Hesap aktivasyonu=Yönetici(admin) olarak seçerseniz olacaktır.

Tavsiye eğer mevcut değil ise mod kurmanız. Nette konuyla ilgili gereken bilgiyi fazlasıyla bulacaksınız.
    Kolay gelsin...

Hesap aktivasyonunu mail-aktivasyon yada admin aktivasyon yapıncada esas siteden üye olanlar giremiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antor -- 3 Ağustos 2008; 14:35:02 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.