Şimdi Ara

Php yi Siteye Aktarma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kendim bi kaç php kodu yazdım.. yani üye ol, giriş yap fln.. bunu nasl hostalara aktaracağım? FileZilla diye program yükledim, ftp den yükledm ama sitede göremedm.. yani sitede görmek istiyorum kodlarımı yardımcı olursanz sevnrm..



  • işleyişini görmek istiyorsan hostunadı\dosyaadı şeklinde girmen yeterli olacaktır ekstra birşey yapmana gerek yok.
    eğer veritabanı sorunu varsa hostun mysql desteklediğine emin ol destekliyorsada yeni bir veritabanı ve tablolar oluışturman gerekli.
    tabi localhost root gibi bilgiler aynı kalmayabilir hosta göre değişir bu durum
  • sadece ftp den aktarabiliyorum.. ordanda girince indirme dosyası gelior..
    sorunum siteye dosyaları nasıl aktaracağım? basit bi yönetmi warmı? sadece işleyişini net üzerinde görmek istiyorum..
  • FTP'den aktardığında gayette çalışması lazım. arkadaşında dediği gibi veritabanı falan kullanıosan mysql desteği olduğundan emin ol. FTP'den açmaya çalıştığında dosya normal olarak dowload edilecektir. FTP yorumlama özelliğine sahip bir protokol değil. eğer http:// şeklinde yaptığında indirme gerçekleşiosa, hostun php deskteklemiyordur büyük ihtimalle.

    kodlarını sitede görmek yerien kendi bilgisayarında da çalıştırabilirsin.AppServ programını indirip kur. içerisinde apache, php5, mysql, openssl ve phpmyadmin dahil işini görecek bileşenler mevcut. php betiklerini www klasörünün içine atıp çalışıp çalışmadığını görebilirsin. Bilgisayarın sunucu görevi göreceğinden nettekinden farkı olmayacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TradeMark -- 17 Nisan 2009; 5:04:54 >




  • galiba sen www klasörüne atmıyosun dosyaları bundan bence
  • bende ilk olarak PC ye apache kurup orda deneyin herseyin tam oalrak calıstıgından emin olduktan sonra ihtiyaçlarınıza uygun bir host alın ve kullanmaya başlayın. tek yapmanız gereken apache de kullanırken SQL Yedeğinmizi almak, dosyalarınızı hosta atmak, SQL yaratmak ve kayıtlı SQL dosyasınızı göstermek. kolay gele.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.