Şimdi Ara

PHP Yardım (Resim ekleme)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
     PHP Yardım (Resim ekleme)

Buradan seçtiğim değere bir resim atayacağım. Ve resim aşağıda belirecek. Her değer için farklı bir resim olacak ama.

Buyrun bu da kodu:

<TR> 
    <TD class=smalltext><LABEL for=favwpn>Favori Silah:</LABEL></TD>
    <TR>

<SELECT id=favwpn name=wpn1> <OPTION selected value=""> </OPTION> <OPTION value=1>M3</OPTION> <OPTION value=2>M4A1</OPTION> <OPTION value=3>AK47</OPTION> <OPTION value=4>AWP</OPTION> <OPTION value=5>Scout</OPTION> <OPTION value=6>Laser</OPTION> <OPTION value=7>Chainsaw</OPTION> <OPTION value=8>Machete</OPTION> <OPTION value=9>HE Grenade</OPTION> <OPTION value=10>Molotov Coctail</OPTION> <OPTION value=11>Gas Grenade</OPTION> <OPTION value=12>Deagle</OPTION> <OPTION value=13>USP</OPTION> <OPTION value=14>Glock</OPTION> <OPTION value=15>P90</OPTION> <OPTION value=16>MP5</OPTION> <OPTION value=17>Five-Seven</OPTION> <OPTION value=18>FN F2000</OPTION> <OPTION value=19>MG249</OPTION> <OPTION value=20>M134</OPTION> <OPTION value=21>Flashbang</OPTION> <OPTION value=22>Galil</OPTION> <OPTION value=23>Famas</OPTION> <OPTION value=24>Aug</OPTION> <OPTION value=25>Tactical Shield</OPTION> <OPTION value=26>Flamethower</OPTION> <OPTION value=27>Air Strike</OPTION> <OPTION value=28>Bomb(C4)</OPTION> <OPTION value=29>Defuse Kit</OPTION> <OPTION value=30>Flare</OPTION> <OPTION value=31>Elitle</OPTION></SELECT> </TD>

Not: Forumda ilk konum. Daha yeniyim herhangi bir kuralı ihlal ettiysem lütfen kusuruma bakmayın..

• Merhaba,
    jQuery ile yapabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resmin adını m3.png diye kaydet. Selectbox ta M3 e id="m3" değerini ver. Alt tarafta bos bir tane img src oluştur. Daha sonra jQuery change fonksiyonu ile her değişimden selectbox takı m3 un id sini, img nin src sine yazdır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    link ekleme
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.