Şimdi Ara

PHP ÖNYÜZÜ NASIL GÖRÜNÜTÜLEYEBİLİRİM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Okul projem için php ile web sitesi yapmaya çalışıyorum. Arka plan kodlarını eğitim videoları yardımı ile tamamladım ama yaptığım değişikliklerin önyüzde nasıl göründüğünü görüntüleyemiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?

• Merhaba, bilgisayarina appserv kurman gerek veya bir linux hosting e intiyacin var hostinger firmasi ucretsiz paket sunuyordu bir incele denemeler yapmak icin is gorecektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-180FA6077 -- 9 Nisan 2023; 20:14:17 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • appserv dediğiniz şey xampp ise kurulu ve control panelden start durumda. ne yazarak önyüz sayfasına ulaşabileceğimi bilmiyorum aslında

• http://localhost

• bunu yazdığımda açılan sayfa bu phpMyAdmin sayfasında oluşturduğum veritabanı var, kodlarımdaki bilgileri burada görüyorum ama ön yüzü göremiyorum

• Olusturdugunuz php dosyayi httpdocs veya www klasorunun icersine hangisi varsa atmaniz gerek daha donra localhost/index.php yazarak girebilirsiniz

• bunu da yaptım zaten yine az önce paylaştığım sayfaya atıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi withmysteri -- 9 Nisan 2023; 20:45:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • withmysteri W kullanıcısına yanıt
    htdocs icerisinden index.html veya index.php yi silin ise yaramaz ise .htaccess dosyasi olabilir onu yedek alarak silin deneyin

• şimdi de bu sayfa geldi yönetime tıkladığımda admin palen açıyor önyüz yine gelmiyor

• http://localhost/yonetim/index.php girmeyi deneyin projenizin sayfalari acilmasi gerekli.
    Ama gordugume gore xamp server duzgun kurulmamisa benziyor localhost/phpmyadmin yazdiginizda veritabani sunucusuna girmesi lazim burada klasorden cikarilmamis diye goruyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-180FA6077 -- 9 Nisan 2023; 20:57:6 >
  • olmuyor maalesef, admin anelli açılıyor düzenleme yapabiliyorum içerisinde ben ziyaretçi gibi görüntülemek istiyorum

Xamp server duzgun kurulmamis malesef gordugume gore.

• yeniden kurdum bu şekilde oldu

• Index.php yi silin ve htdocs icerisinde yeni bir klasor acip proje dosyalarinizi atın

• şimdi de bilgilerim doğru olmasına rağmen hatalı kullanıcı bilgisi diyor

Projenizle ilgili veritabani sorunu bu . Xamp server suan calisiyor bundan sonrasi sizde.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.