Mrb arkadaşlar php nuke kurulu siteme php galeri kurdum(.../galeri) ancak aşağıdaki hatayı alıyorum... Warning: parse_ini_file() has been disabled for security reasons in /home/mesil/public_html/dnesil/Gallery/include/Config.class.php on line 146
Warning: array_keys(): The first argument should be an array in /home/mesil/public_html/dnesil/Gallery/include/Config.class.php on line 322
yardımcı olabilirmisiniz acaba!
aynı hata bendede var sanırım gd diye bi şe var o serverde yüklü değil.yardımcı olabilecek kimse yokmu acep
Evet kurduğun server GD destekli değil ise çalışmaz imagevuex , zaten sitesine bakarsan gereksinimler arasında da özellikle belirtir.
Bende farklı bir sorun yaşıyorum,http://www.kuluihl.k12.tr/images/stories/fotoalbum/ adresinde bulunan fotogallery scriptim bir kaç haftadır çalışmıyor, server da GD deseği var, fakat sorun nedir bilmiyorum, scripti bir kaç kez yenide yukledim hep aynı hatayı veriyor, yardımcı olursanız memnun olurum.
konu eskimiş ama google sonuçlarında çıkıyor. bilgi olsun diye yazıyorum. server sahibi php nin parse_ini_file() fonsiyonunu güvenlik tedbiri olarak kaptmış ve script bu fonksiyonu kullanmaya çalışıyor. hostunuzla görüşüp konuyu çözebilirsiniz.