Bildirim
PHP - MYSQL ile yapılmış bi siteyi internette yayınlama
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
ücretsizle niye uğraşıyorsunki ?
ücretsiz verenler sistemlerini çok zorlayan siteleri kısa sürede temizliyor, üstelik hak iddia etme gibi bir şey de söz konusu değil.
adamlar sunucu veriyor aylık 9$ dan, hostingler yıllık 20-30 tl -
Yani helal olsun, sende haklısın ne diyeceğimi bilemedim. PHP+MySQL kullanarak bir chat sitesi yaptın, demek ki HTML,CSS,JavaScript de sular seller gibi gidiyor. Ama internete nasıl atacağın konusunda tıkandın. Doğru mu anlamışım? -
quote:
Orijinalden alıntı: oralunal
Yani helal olsun, sende haklısın ne diyeceğimi bilemedim. PHP+MySQL kullanarak bir chat sitesi yaptın, demek ki HTML,CSS,JavaScript de sular seller gibi gidiyor. Ama internete nasıl atacağın konusunda tıkandın. Doğru mu anlamışım?
:) hazır script bulmuştur bir yerden ne kızıyon çocuğa vicdansızsen hiç denemedin mi sanki hazır script
-
Keşke bi sorsaydın olay tam olarak ne diye.
http://chatr.byethost12.com/
Site bu Html, Css, JavaScript kullanarak 3 ayda okul projesi için yetersiz bilgilerle yaptım. Ücretli Domain alsam hiç bir işime yaramayacak böylesi daha iyi oldu
hem senin beğenmediğin bu projeyihttp://www.bilgeadam.com/ değerlendirdi ve beğendi. -
bilgeadam bunun neyini beğenmiş merak ettim şahsen -
quote:
Orijinalden alıntı: Fys
bilgeadam bunun neyini beğenmiş merak ettim şahsen
Sitenin açılışı geçen ay yapıldı... Bill Gates de protokolde en öndeydi...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hostinger bedava xyz uzantılı adres veriyor. -
php wordpress te localhost sorunu yaşıyorum. Localhost projelerim açılmıyor neden olduğunu bilen varmı.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X