Şimdi Ara

PHP - MYSQL ile yapılmış bi siteyi internette yayınlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Ben Php ve Mysqql kullanarak bir chat sitesi yaptım ama şimdi sitemi internete koymak istiyorum.
    Ücretsiz Domain veren siteler vs. Ama Nasıl yapacağımı nerden yapacağımı bilmiyorum. Yardım Edermisiniz ?

• ücretsizle niye uğraşıyorsunki ?
    ücretsiz verenler sistemlerini çok zorlayan siteleri kısa sürede temizliyor, üstelik hak iddia etme gibi bir şey de söz konusu değil.
    adamlar sunucu veriyor aylık 9$ dan, hostingler yıllık 20-30 tl
  • Yani helal olsun, sende haklısın ne diyeceğimi bilemedim. PHP+MySQL kullanarak bir chat sitesi yaptın, demek ki HTML,CSS,JavaScript de sular seller gibi gidiyor. Ama internete nasıl atacağın konusunda tıkandın. Doğru mu anlamışım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oralunal

Yani helal olsun, sende haklısın ne diyeceğimi bilemedim. PHP+MySQL kullanarak bir chat sitesi yaptın, demek ki HTML,CSS,JavaScript de sular seller gibi gidiyor. Ama internete nasıl atacağın konusunda tıkandın. Doğru mu anlamışım?

:) hazır script bulmuştur bir yerden ne kızıyon çocuğa vicdansız sen hiç denemedin mi sanki hazır script
  • Keşke bi sorsaydın olay tam olarak ne diye.

http://chatr.byethost12.com/

Site bu Html, Css, JavaScript kullanarak 3 ayda okul projesi için yetersiz bilgilerle yaptım. Ücretli Domain alsam hiç bir işime yaramayacak böylesi daha iyi oldu
    hem senin beğenmediğin bu projeyihttp://www.bilgeadam.com/ değerlendirdi ve beğendi.
  • bilgeadam bunun neyini beğenmiş merak ettim şahsen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fys

bilgeadam bunun neyini beğenmiş merak ettim şahsen

Sitenin açılışı geçen ay yapıldı... Bill Gates de protokolde en öndeydi...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hostinger bedava xyz uzantılı adres veriyor.
  • php wordpress te localhost sorunu yaşıyorum. Localhost projelerim açılmıyor neden olduğunu bilen varmı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.