Şimdi Ara

php kodlarını çekme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • elimde bi e-ticaret sitesi var. "siteadi.com/önsiparis.php" gibi yollarda gizlenmiş php kodları var. bu sitenin php kodlarına ulaşmam gerek. kaynak görüntülemeye çalıştığımda tabii ki onaylanmadı vs vs. diyor ve kodları göstermiyor. winhttrack gibi programlar sitenin php kodlarını çekmiyor sadece html cssini çekiyor. bu php kodlarının bir kısmını herifler acemi olduğu için
  • Php kodlarini oylece cekemezsin. O kodlar makinede yorumlanip html olarak cikar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mutlaka bi yolu olmalı ya bunun. yani bazen evet çok saçma geliyor php kodlarına erişmek çünkü erişebilsek tüm siteleri cortlatırlardı ama bazen de internete düşen herşeye erişebileceğimi düşünüyorum. mesela biraz araştırmayla wget diye bi cmd tarzı bişeyin olduğu ve url girerek download yapılabildiğini buldum ama wgeti indirip kurup çalıştırınca cmd ekranı açılıp kapanıyor niyeyse. deneyemedim yani. biraz daha araştırıcam. bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse sevinirim
  • Girişimci dediğin gider parayı bastırır istediğini yaptırır.Bu senin yaptığının ne olduğunu biliyorsundur.

• Imkansiz. Kodlari alsan dahi duzenleyebilecek bilginin olmadigi kesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: MOLİVER

Girişimci dediğin gider parayı bastırır istediğini yaptırır.Bu senin yaptığının ne olduğunu biliyorsundur.

yaptığım hack. kurduğum wordpress tema hack içindeki menülerin xmli hack site tasarımı arkaplanı logosu vs. hack. plugini hack. üyelik sistemi hack. bilgisayardaki photoshopa kadar hack. herşeye para vermeye kalksan bu işin altından kalkamayacağını biliyorsun. şimdi ben senin bilgisayarında kayıtsız bi program bulurum sonra sana küfür ederim canını yakarım. sözlerine dikkat et.

quote:

Orijinalden alıntı: esyarun06

Imkansiz. Kodlari alsan dahi duzenleyebilecek bilginin olmadigi kesin.

sen nerden biliyorsun ya?

• Ben sana düzgünce bir yorum yaptım ama belli ki klavyede yazı yazmayı seviyorsun.Aferin sana bu kafayla devam et.Buna yorduğun kafayı acaba bu kodlar nasıl yazılıyor, bende bu işin mantığını öğrenebilir miyim? Diye yorsan, şimdi bu konuları açmama gerek kalmazdı.Ama kolaya kaçıp emek hırsızlığı daha cazip, diyecek birşey yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ben sana düzgünce bir yorum yaptım ama belli ki klavyede yazı yazmayı seviyorsun.Aferin sana bu kafayla devam et.Buna yorduğun kafayı acaba bu kodlar nasıl yazılıyor, bende bu işin mantığını öğrenebilir miyim? Diye yorsan, şimdi bu konuları açmama gerek kalmazdı.Ama kolaya kaçıp emek hırsızlığı daha cazip, diyecek birşey yok.

yorumun hiç düzgünce gelmedi.. uzatmicam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByAxiddKing

quote:

Girişimci dediğin gider parayı bastırır istediğini yaptırır.Bu senin yaptığının ne olduğunu biliyorsundur.

yaptığım hack. kurduğum wordpress tema hack içindeki menülerin xmli hack site tasarımı arkaplanı logosu vs. hack. plugini hack. üyelik sistemi hack. bilgisayardaki photoshopa kadar hack. herşeye para vermeye kalksan bu işin altından kalkamayacağını biliyorsun. şimdi ben senin bilgisayarında kayıtsız bi program bulurum sonra sana küfür ederim canını yakarım. sözlerine dikkat et.

quote:

Nereden mi biliyorum? Kaynak kodundan php calmaya calismandan.

• quote:

Orijinalden alıntı: ByAxiddKing

quote:

quote:

Küfür etmen kimsenin canını yakmaz ruhu genç kardeşim, sadece senin seviiyeni daha da düşürür merak etme. Yapmak istediğin hırsızlıktan başka bir şey değil. "Hack" kelimesinin anlamını da ayrıca araştırmanı tavsiye ederim. Hayatında başarılar.

• "bu php kodlarının bir kısmını herifler acemi olduğu için <script> yazıp yardırmışlar."

bence de bilgin olmadığını söyleyenler haklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Nibbler

"bu php kodlarının bir kısmını herifler acemi olduğu için <script> yazıp yardırmışlar."

Acaba javascript kodlarını gördüde onlarımı php zannetti

• quote:

Orijinalden alıntı: hitman80

quote:

Orijinalden alıntı: Lord Nibbler

"bu php kodlarının bir kısmını herifler acemi olduğu için <script> yazıp yardırmışlar."

Acaba javascript kodlarını gördüde onlarımı php zannetti

adamlar htmlye php gömmüşler? bunun neyini anlamadınız?

• 
    Sayfa: 1

instagram takipçi satın al Robot Süpürge Yedek Parça takipçi satın al
    vds satın al instagram takipçi satın al akor thetahealing
    takipçi satın al SMM Panel Web Hosting takipçi satın al
    Bu sayfanın mobil sürümü / mini sürümü

Version: 1.2.3286

Bildirim
    mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.