Şimdi Ara

PHP KİTAP TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
8.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar php öğrenmek istiyorum hangi kitabı önerirsiniz?

ve bununla beraber bildiğiniz site(YABANCI DA OLUR) var mı? kitap türkçe olsa yeter siteler yabancı olabilir

Gigabyte IF-133 Chassis/Gigabyte 970A-UD3P mainboard/AMD FX8320/MSI Radeon R9 280 3G Gaming Ed./Kingston HyperX Beast 8GB 1600MHZ/Seagate Barracuda 120GB HDD :)/Western Digital 1TB Cav. Blue/Kingston HyperX Fury 120GB SSD/Logitech G710+ Mech. Keyboard/Logitech G502
  • quote:

Orijinalden alıntı: malibaturhan

arkadaşlar php öğrenmek istiyorum hangi kitabı önerirsiniz?

ve bununla beraber bildiğiniz site(YABANCI DA OLUR) var mı? kitap türkçe olsa yeter siteler yabancı olabilir

D&R da vardı bitane kitap aslında bi bakarsan bulabilirsin
    HTML, CSS, JavaScript, jQuery, XML, XPATH, XQuery, PHP
    Perl, Ruby, Python and F# Learner
    Fedora Linux Addict
    Apache Configurator
  • Sana eşsiz bir php kitabı tavsite ediyorum şimdi iyi dinle :)

php5 Mehmet Şamlı pusula yayıncılık
    php ile web programcılığı Mehmet Şamlı Pusula yayıncılık

bu iki kitabı birlikte al ve muhteşem php yolculuğuna çık :) ilk kitap sana dili öğretir ikincisi ise program yaparken kullanıcağın fonksiyonları :) emin ol süper iki eser

Orijinalden alıntı: Pmert

Sana eşsiz bir php kitabı tavsite ediyorum şimdi iyi dinle :)

bu iki kitabı birlikte al ve muhteşem php yolculuğuna çık :) ilk kitap sana dili öğretir ikincisi ise program yaparken kullanıcağın fonksiyonları :) emin ol süper iki eser

Mehmet Şamlı'nın kitaplarının içeriğine şöyle bir bakmışlığım vardır kütüphanede ama her türlü içeriği bulmak pek mümkün değil hatırlıyorum
    Fedora Linux Addict
    Apache Configurator
  • quote:

Orijinalden alıntı: TradeMark

quote:

Orijinalden alıntı: Pmert

Sana eşsiz bir php kitabı tavsite ediyorum şimdi iyi dinle :)

Mehmet Şamlı'nın kitaplarının içeriğine şöyle bir bakmışlığım vardır kütüphanede ama her türlü içeriği bulmak pek mümkün değil hatırlıyorum

hertürlü içeriği bir kitaba sığdırmak kolay değil olsa gerek :) ama arkadaşın php öğrenmek istediğini okudum bu kitap öğrenmek için birebir diye düşünüyorum geliştirmek için elbette ingilizce kaynaklar vs. edinmesi lazım ama başlangıç için mehmet şamlı güzel bir kaynak

• quote:

Orijinalden alıntı: amone

örneğin msdn kadar gelişmiş ve kapsamlı değil

inan ben de MSDN kullanma özürlüyüm . Geçen de kırk yılın başı Microsoft'un geliştirdiği bir dili (F#) öğreneyim dedim. Bir nane bulamadım
    Fedora Linux Addict
    Apache Configurator
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kitap Önerisi
    geçen yıl açıldı
    İngilizce için kitap tavsiyesi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: amone

http://social.msdn.microsoft.com/Search/tr-TR?query=F%23&ac=8

Eyvallah
    Fedora Linux Addict
    Apache Configurator
  • Her yönüyle php6
    MEhmet Şamlı
    www.kodlab.com
  • Merhaba arkadaşlar,

Geçen sene Mehmet Şamlı'nın Her Yönüyle PHP 6 kitabını almıştım. Sıfırdan anlattığı için benim işime çok yaradı. Hiç php bilgisi olmayan birisi için bulunmaz bir nimet.
    Forumlarda araştırdığımda hep php'nin dokümanından öğrenin diyorlardı ama ben az çok html bilen biri olarak oradan hiçbirşey öğrenemedim. Birazcık programlama bilgisi olanlar için düşünülebilir ama hiç bilgisi olmayanlar için kesinlikle Her Yönüyle PHP 6 kitabını öneriyorum. Şimdide yazarın uzmanlar için yazdığı Uzmanlar için PHP 5 kitabını aldım. Onun üzerinde çalışıyorum. Herkese tavsiye ederim.

Orijinalden alıntı: burakavcioglu

Bu kitabı alan varmı veya öneren:http://www.seckin.com.tr/kitap/862975577

A'dan Z'ye PHP

Türkçe olarak en iyi php kitabı diye düşünüyorum.Kütüphane niteliğinde ne istersen bulabiliyorsun.Sıfır bilgi ile başalyıp kitabı bitirdikten sonra ciddi anlamda birşeyler öğrenmiş biri olabilirsin.Ve kitap sürekli güncelleniyor.Yazar php dili geliştikçe içeriği güncelliyor.Aynı kitabın 4.basımı var bende kitaba çok fazla zaman ayıramadım ama baştan sona okuyup bitirsem cidden çok sağlam bilgiye sahip olacağımı düşünüyorum zira değinmediği konu yok.4.Basımda kullanılan teknoloji desteği kalktıktan sonra 5.basımda yeni teknolojiyi güncellemiş mesela.PHP olarak kitabı öneririm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.