Bildirim
Php ilk Giriş Yardım acil
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Bilgisayarınızda PHP mi çalıştırmak istiyorsunuz, sitenize dosya mı göndermek istiyorsunuz?
Bende mi sorun var? Yazdıklarınızı anlayamadım. -
PhpTriad yüklersen php yi windowsta çalıştırırsın. script için phpindir.com benim tavsiyem olabilir. -
ben şöyle anladım arkadaşın php destekli hostingi var. evindeki bilgisayardada xp yüklü(aslında konumuzla ilgisi yok ). php dosyalarını hostinge nasıl yükleyip çalıştıracağını soruyor.
bir php dosyasını ftp programı ile yükleyebilirsin. aceftp hem free hemde gayet güçlü bir program, tavsiye ederim. dosyayı hostinge attıktan sonra tekbaşına çalışacak bir dosya için erişim izinlerini 755 yapman gerekiyor.
nasıl bir site kurmayı düşünüyorsun veya şöyle soriim sitemi kurmak istiyorsun yoksa basit php kodlar bulup bunlarla oynayarak phpmi öğrenmek istiyorsun? site ise içeriğinde ne olacak forummu, blogmu, daha büyük interaktif bir sitemi? -
Arkadaşlar merhaba ben foruma yeni üye oldum. B.sayarda yazılıma merak saldım ve php ile başlamak istiyorum elimde döküman bvilgi hiç yok b.sayarıma ne kuracam ve nerden temin edecem onuda bilmiyorum. Yardımınıza ihtiyacım var. Biliyorum bu konuda çok yeniyim fakat biryerden başlamam lazım. Vaktinizi ayırıp yardım ederseniz sevinirim. Bu konu hakkında hiç bilgim yok ona göre açıklayıcı yazarsanız sevinirim...Lütfen -
Bilgisayarnızda PHP çalıştırmak için Appserv,EasyPHP gibi 3ü bir arada olarak anılan yazılımları kurabilirsiniz.
3ü birarada ;
1- Apache (PHP için)
2- MySQL (Veritabanı, uygulamalarınızda lazım olacaktır.)
3- PhpMyAdmin ( Php ile MySQL kontrol arayüzü sağlayan bedava bir betik.)
Google 'da Appserv veya EasyPHP diye aratmanız yeterli.
PHP öğrenmek içinhttp://www.mutasyon.net/kitaplar.asp adresindeki PHP 1 kitabından başlayabilirsiniz.
Buradaki bazı anlatımlarda PHP 'nin zamanla gelişmesinden dolayı farklar ortaya çıkmıştır. Orada anlatılan şeylerden sizde çalışmayanlar olursa onu forumda sorabilirsiniz.
Birdewww.ceviz.net sitesinden de faydalanabilirsiniz.
-
Teşekkür ederim dediklerini araştırıp uygulamaya çalışacağım fakat takıldığım yerlerde sizi gene rahatsız ederim kusura bakmayın iyi günler -
Arkadaşlar merhaba bundan önceki msjlarımdada belirttiğim gibi ben yazılım ile yeni uğraşmaya başladım. Ve maviateş arkadaşın önerisiyle appserv win32 2.5-9 u b.sayarıma kurdum şimdi ufak alıştırmalar yapmam için veya php mantığını klavramam için ne yapmam lazım yardımcı olurmusunuz... -
-
http://www.turkekip.com/ adresindeki 3 cd lik php görsel eğitim setini almanı tavsiye ederim. Güzel ve sade şekilde anlatılmış.
Not: Siteyle benim bir alakam yoktur. Bende ordan aldığım için tavsiye ediyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X