Şimdi Ara

Php Destekli Web Sitesine Html Kodu Ekleme ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Web Bölümünde Kimse Olmadıgı İçin Buraya Açtım Bilgisi Olan Yardımcı Olabilirse Sevinirim.Sorun Şu=

Ücretsiz Bir Host Ve Domain Hizmetinden Yararlanarak Forum Sitesi Açtım Site Php Destekli.Siteye Html Kod Ekleyemiyorum Yardımcı Olabilecekler Varsa Burdan da Yazabilir Msnden de

blackxtiger@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeXaS_StOrM -- 20 Aralık 2007; 20:10:08 >

• Konu Günceldir.
  • Nasıl yani html dosyasına php tag'leri koymadan direk yazabilirsiniz ya da php'nin içerisinde
    echo "<html></html>"; gibi. Bu arada ücretsiz hosting ve domain neresi veriyormuş biz de faydalanalım oradan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHaLaNX. -- 20 Aralık 2007; 21:09:41 >
  • ücretsiz olduğu için kısıtlama olabilir miyki?
  • Bizde faydalanalım birde.Önce php uzantılı bir dosya açılır veya oluşturulur.Sağ tıkla birlikte aç diyip Metin belgesi seçilir.Html kodu eklenir.Kaydedip php uzantısında kaydedilir.Uploadlanır.Güle güle kullanılır.Aynı şekilde asp uzantısnıda php yaptım çalıştı.Yani yaratıcı düşünce lağzım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • msnden bana yardımcı olun bende host ve domainde yardımcı olayım orta yol buluruz hani
  • sana eklemenin yolunu söylediler hala uplıyosun?kalanını araştır biraz kullandığın forum sistemi için..kendi resmi destek sitelerine bakmayı dene..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZEUS__

sana eklemenin yolunu söylediler hala uplıyosun?kalanını araştır biraz kullandığın forum sistemi için..kendi resmi destek sitelerine bakmayı dene..

Bana ne yapacağımı sen söyleyemezsin bu 1
    Daha Ayrıntılı Bilgi Lazım 2
    Araştırmamış olsam uplamam işime yarar bilgi bulamadım ki upluyorum !
  • sen daha yenisin galiba adam zaten en açık halini vermiş durumda .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi on/off -- 22 Aralık 2007; 10:02:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: TeXaS_StOrM

quote:

Orjinalden alıntı: ZEUS__

sana eklemenin yolunu söylediler hala uplıyosun?kalanını araştır biraz kullandığın forum sistemi için..kendi resmi destek sitelerine bakmayı dene..

Bana ne yapacağımı sen söyleyemezsin bu 1
    Daha Ayrıntılı Bilgi Lazım 2
    Araştırmamış olsam uplamam işime yarar bilgi bulamadım ki upluyorum !

daha çok uplarsın.öyle bi söylerim ki ne yapacağını.madem yüzme bilmiyodun niye çıktın incir ağacına.kendi forumlarında bulamadığın bi şeyi burda biraz zor bulursun.adam ihtiyacına göre oturup kod yazmasını bekler durursun.sana nasıl ekleyeceğini söylediler aradaki boşlukları kendin doldur hazır çorbacıadam oturup html öğreticek sana burda galiba.sen say dur o kaçtı bu kaçtı daha..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.