Şimdi Ara

Photoshopta Sivri Uçlu Çizgi(?) YARDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar başlıktan pek anlışılmıyor nedemek istediğim oyüzden bir resimle daha iyi anlatabilirim diye düşündüm.

dizimag teması en iyi örnek olurdu anasayfa yerli diziler gibi butonları ayırmak için küçük kesik gibi çizgiler kullanmışlar ben bunu photoshopta nasıl yapabilirim yardım ederseniz çok sevinirm

• çukurlu çizgiyi diyorsun sanırım.
    bunun için bir layer aç herhangi bir renk ver kırmızı ver mesela, sonra üstüne bir boş layer daha aç, burada pencil aracını alıp 1pxlik bir çizgi çek bu çizginin rengi zemin renginden koyu olsun sonra yanına bir çizgi daha çek bu çizginin rengide zemin renginden açık olsun. ikisini arada boşluk kalmadan yan yana getirdiğinde bu görünümü elde etmiş olursun.
  • Uğraşmama rağmen anlamadım ama yinede sağolasın en azından bir fikir oluştu kafamda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assising

Uğraşmama rağmen anlamadım ama yinede sağolasın en azından bir fikir oluştu kafamda

dostum anlaşılmayacak bir şey yok çok basit şekilde anlatamadım galiba.

2 tane çizgi çiziyorsun yan yana
    biri koyu biri açık renkli
    zemin renginin tonlarında koyu ve açık renk olarak seçmen önemli

• Çözüm gelmiş, hazır divider da kullanabilirsin. Yapmak çok zor değil ama photoshop'la biraz uğraşmak gerekir.

Ancak konu başlığı hakikatten gördüklerimin en ilginci; "acaba ne demek istiyor" diye kendime sormadan edemedim.
    Tabii konunun içeriğine bakınca ne olduğu anlaşıldı

ben de örnek olsun diye aşağıdakileri gönderiyorum, bunları geliştirip, türlü şekile getirebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhanbey

quote:

Uğraşmama rağmen anlamadım ama yinede sağolasın en azından bir fikir oluştu kafamda

Dediklerini yapmama rağmen siyah beyaz bir çizgi oluşuyordu gerçekçilik olmuyordu ama Harris'in gönderdiği resimi kullandım sonunda işi hallettim teşekürler hepinize

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gokhanbey

quote:

Dediklerini yapmama rağmen siyah beyaz bir çizgi oluşuyordu gerçekçilik olmuyordu ama Harris'in gönderdiği resimi kullandım sonunda işi hallettim teşekürler hepinize

Merhaba bende iki ucu sivri ve çukurlu bir çizgi yapmaya çalışıyorum ve sizin verdiğiniz örneklerde çok güzeller var fakat bana ayrı ayrı olarak lazım. Bu koyduğunuz resimdekileri kullanamıyorum.

yapmaya çalıştığım şey aşağıdaki resimdeki sarı çizgi.

@Assising @gokhanbey @Harris32 @Relative Minors

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hazır shape kullanabilirsiniz . Ya da pen tool yardımıyla cizebilirsiniz . Vektorel programlarda kaligrafi fırçasıyla da yapabilirsiniz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The-TeRe

Hazır shape kullanabilirsiniz . Ya da pen tool yardımıyla cizebilirsiniz . Vektorel programlarda kaligrafi fırçasıyla da yapabilirsiniz...

Saatlerdir hazır arıyorum bulamadım ya çıldırcam nerdeyse.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.