Bildirim
PhotoShopta Kendimizi Geliştirelim Çalışmalarımızı Burda Paylaşalım (68. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
iyi gunler, acaba bu resmimi daha kaliteli bir hale getirebilir misiniz? yani goruntu biraz bozuk yakinlasinca anlasiliyor, biraz daha hd yapabilirseniz sevinirim
Orjinal Hali:
http://imgur.com/NvovMcx

Benim calismam:
http://imgur.com/DnGzzdG

hangisinden daha iyi iyilestirme yapacaginizi dusunuyorsaniz onu secin. simdiden tesekkur ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _ErKaN_ -- 16 Temmuz 2014; 5:00:40 >_____________________________
-
-
iki ustteki mesaja help!! _____________________________ -
-
-
sseerrddaarr kardeş çok teşekkür ederim emeğinize sağlık _____________________________ -
ilk amatör calısmam diyebiliriz buna :)
orjinal hali

son hali

_____________________________ Psn: EspaRLecwaN Steam: Esparlecwan Origin: esparlecwan Uplay: esparlecwan
-
2. çalısmam soyismim olan karaarslanı yaptım :D
orjinal

kendimin

_____________________________ Psn: EspaRLecwaN Steam: Esparlecwan Origin: esparlecwan Uplay: esparlecwan
-
arkadaşlar, cs6 da arka planın üzerine eklediğim katman 1 deki parçayı nasıl küçültüp büyültebiliyorum çözemedim bi yardım? _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: gamebos
arkadaşlar, cs6 da arka planın üzerine eklediğim katman 1 deki parçayı nasıl küçültüp büyültebiliyorum çözemedim bi yardım?
tam anlamadım soruyu ama edit>free transform a basıp büyütüp küçültme yapılabiliyor_____________________________ Psn: EspaRLecwaN Steam: Esparlecwan Origin: esparlecwan Uplay: esparlecwan -
şöyle anlayayım birde ilk resmi açtıktan sonra üzerine ikinci bir resim attığımda ikinci resmi ölçeklendirebiliyorum. bıraktıktan sonra (bu ikinci katman oluyor) tekrar seçip ölçeklendiremiyorum. _____________________________ -
quote:
şöyle anlayayım birde ilk resmi açtıktan sonra üzerine ikinci bir resim attığımda ikinci resmi ölçeklendirebiliyorum. bıraktıktan sonra (bu ikinci katman oluyor) tekrar seçip ölçeklendiremiyorum.
hocam soyle bir video cektim 2 resimle belki demek istediğiniz bunun içinde vardır :)
-
teşekkürler. bunu diyordum. _____________________________ -
quote:
teşekkürler. bunu diyordum.
önemli değil hocam
_____________________________ Psn: EspaRLecwaN Steam: Esparlecwan Origin: esparlecwan Uplay: esparlecwan -
-
photoshopda yan menüden ctrl tuşuna basılı tutarak maus ile çoklu seçim yapamıyorum. Bir yerde kilidimi var bilen arkadaşlardan bilgi rica ediyorum. _____________________________ -
Komik gelebilir ama
küçük bir kız kardeşim var saçları uzamıyor pek.Onun birkaç resmini atsam hayrına saç yapabilecek kimse var mı?
_____________________________ -
Adnan hoca kediciği
İlk hali:

Son hali (son hali biraz kötü oldu ama yapacak bir şey yok).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cemsnbc -- 1 Temmuz 2015; 18:23:15 >_____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: Alastair JR
Komik gelebilir ama
küçük bir kız kardeşim var saçları uzamıyor pek.Onun birkaç resmini atsam hayrına saç yapabilecek kimse var mı?
Gönder gelsin hocam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

Zamanla daha iyi sonuçlar alırım

kullanıcısına yanıt

Hızlı