Bildirim
Photoshop Programı Önerisi

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
photoshop
fireworks -
Niye gülüyosunki yanlışmi yazmışım
Öneri için saol
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu konuya öncelikle değinmek isterim. Photoshop , Fireworks gibi programlar profesyonel programlardır ve dili ingilizcedir. İngilizce terimleriyle çalışırsan senin açından daha verimli olabileceğini düşünüyorum. Artık şu ingilizce tabusunu yıkmalıyız öncelikle.
Profesyonel anlamda çalışmak istiyorsan Adobe Photoshop CS4-CS5 indirebilirsin. Hazır bir şeylerle fotolarını düzenlemek istiyorsan ben sana Photoscape'i öneriyorum. -
CS5 yani photoshop 5 türkçe var. indirip kullanabilrsin, kullanmayı bilmiyorsan youtubeden filen arat öğretici videolara bak, biraz biraz başlarsan öğrenirsin. -
Çok basit kesim ve düzenlemeler için Photoscape olabilir, ancak haricinde Adobe Photoshop CS5 önereceğim, bu yazılım hem profesyonel kesime hem de amatör kesime hitap etmektedir, menüsü karmaşık gelebilir ancak işlevleri öğrenildiği takdirde, profesyonel rutüşların haricinde çok kolay bir şekilde düzenlemeler yapılabilir. Yani şöyle böyle 1-2 gününüzü ayırırsanız yazılıma en azından çoğu kişinin yaptığı işleri yapabilirsiniz. -
Photoshop Cs5 ve Photoscape -
quote:
Orijinalden alıntı: Keikosh
Niye gülüyosunki yanlışmi yazmışım
Öneri için saol
adam photoshop önermiş
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X