Şimdi Ara

Photoshop nasıl anlaşılır !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Penkala falan özelliklerden bi yerden kullanılan yerlere bakınca photoshop falan yazıyor o kısmı nasıl görüyorsunuz Nerden anlayabilirim

• Opera -> Sağ Tık -> Özellikler

Galiba buradan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ´ LioN `

Opera -> Sağ Tık -> Özellikler

Galiba buradan.

Orda yok sanırım
  • Photoshop olduğunu anlamak özel bir yetenek ister,bunu herkes anlayamaz.Anlatılması ise çok zordur,bilirsin ama anlatamazsın bu deli eder insanı.

Not:Bende bilmiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: GoldPunch

Photoshop olduğunu anlamak özel bir yetenek ister,bunu herkes anlayamaz.Anlatılması ise çok zordur,bilirsin ama anlatamazsın bu deli eder insanı.

Not:Bende bilmiyorum

Biliyorum ama göz anlamında değil prog. anlamında soruyorum işte özelliklerden bir yerden bulunuyordu

• Butun fotografların exıf bılgılerı acık degıldır, sadece acık olanlara bakabılırsın. Bunu da yukarı da arkadas anlatmıs opera> sag tus > resım ozellıklerı.

Photoshop nasıl anlaşılır !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuva-i milliye -- 6 Nisan 2009; 1:18:50 >
  • Programla engellemek çok basit açarım resmi printscreen ile tekrar çeker paintte kaydederim. Bu işle uğraşanlar bilir ancak montajı. Tabi yapılan montajın kusursuzluğuna bağlı bu. Bazıları kabak gibi belliyken bazıları gerçekten titizlikle hazırlanmakta ve gerçeğe çok yakın olmaktalar.
  • Resmi txt ile açınca photoshop mu bişeyler yazıyomuş. Bi dene istersen.
  • Anlatılmaz
    Yaşanır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _KARDELEN_ -- 6 Nisan 2009; 8:29:25 >
  • Fotoğraf >Sağ Tık > Özellikler > Gelişmiş.Burada Exif bilgileri yoksa fotoğraf orjinal değildir.PS nin nerelerde nasıl kullanıldığınıanlamak içinde PS yi kullanıyor,biliyor olmak gerekir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.